- Hírlap
- Fórum
- Bács-Kiskun
- Csongrád
- Békés
- Kereső:

|
Fórum bejelentkezés
Szabad száj
Fórum
Hírlevél
Hírös Index ajánlja
|
Vona elmondta:
Témaindító:
a Magyar Gárda tagjainak fekete egyenruhája lesz, rajta Imre király Árpád-sávos, kilenc oroszlánnal díszített pajzsával. Hogy miért éppen a hajdani náci egyenruhára emlékeztető fekete színt választották, Vona Gábor azzal az egyszerű magyará Nesze neked Magyaroszág Remélem azokat is leállítják majd , mint a gárdát És mi a helyzet a romák angyalai nevezetű társasággal? . A kopaszoknál sokkal roszabb a kommunisták beáramlása a jobbikba.Nem engedték felállítania védőhálót ezek ellen. ...
anonim
2009.08.23. 11:41:12
Köszönjük !! Kire szavazzunk? Köszönjük !!
plc
2009.08.22. 21:58:29
Két hete nem jártam a fórumon, azt hittem, hogy valamivel intelligensebb lettél. SAjnos nem jött be. Maradtál azon az alpári, bunkó szinten ahol voltál. csakis....ha mszp-s lennék,de hál égnek nem az vagyok,mindenben1etértenénk!de így nem,és várhatod a csodát:D
m(a)sz(o)p(sz)!!!
2009.08.21. 21:56:38
persze..nektek szociknak,mindenért a viktorék a hibásak!de nem kereshettél rosszul,nyaraló...:)hát hiába,minden piros könyves szocinak a seggét kinyalták!még neked is,mert a körükben voltál... Két hete nem jártam a fórumon, azt hittem, hogy valamivel intelligensebb lettél. SAjnos nem jött be. Maradtál azon az alpári, bunkó szinten ahol voltál. |
|

nem ártana