- Hírlap
- Fórum
- Bács-Kiskun
- Csongrád
- Békés
- Kereső:

|
Fórum bejelentkezés
Szabad száj
Fórum
Hírlevél
Hírös Index ajánlja
|
Szájalók! Választási tippeket kérek!
Témaindító:
Eddig mindenki szájalt.
anonim
2009.06.28. 17:07:13
Én nem nem írtam neked, hogy névtelen senkiházi! Azt sem állítom, hogy normális vagy! Azt sem, hogy anyád az volt. Ez Tetű stílushoz hasonlít!
anoním
2009.06.29. 16:52:41
131-es anoním elmebeteg. Lehet, de Te sem lehetsz 100-as! 131-es anoním elmebeteg.
anonim
2009.06.28. 17:07:13
Én nem nem írtam neked, hogy névtelen senkiházi! Azt sem állítom, hogy normális vagy! Azt sem, hogy anyád az volt. Sajnos tapasztatlatból mondhatom, hogy a szélsőséges szülők gyermekei is szésőségessé válnak!! EZ NAGYOBB GOND, mint ahogyan ezt mos mérlegelni tudjuk. A jövő MAGYAROSZÁGA a tét!!! Ezt én sem értem. Tudják, hogy milyenek a romák. Miért kell ingerelni őket. Ez olyan, mintha beülnél a Fradi "b" középre lila-fehérben és szidnád a fradisták anyját! Tipikus öngyilkos hajlam.
war
2009.06.17. 19:51:58
Nézd meg ezt a videót és azután állj ki a fórumra, és hirdesd az igédet: ki is a rasszista, fajgyűlölő? : http://kuruc.info/r/35/42186/ Én nem nem írtam neked, hogy névtelen senkiházi! Azt sem állítom, hogy normális vagy! Azt sem, hogy anyád az volt.
anonim
2009.06.26. 08:18:30
Ha anyád és apád lett volna az áldozat, akkor is tagadnál fasiszta állat? te névtelen senkiházi! Legalább megnézted volna te takony azt a videót, hogy miről szól. Mi anyázol és fasisztázol itt te genetikai hulladék? Kívánom, hogy a családodban az ilyen korú lánygyermeket így alázzanak meg a cigányok, te patkány!
anoním
2009.06.28. 08:44:16
Stumpf István poltikai elemző szerint a Jobbik támogatása folyamatosan növekszik,a Fidesz bemegy a centrumba,az mszp pedig..... A romasoron már letolták a gatyájukat és várják, hogy menj. Stumpf István poltikai elemző szerint a Jobbik támogatása folyamatosan növekszik,a Fidesz bemegy a centrumba,az mszp pedig..... |
|

Ez Tetű stílushoz hasonlít!
Tetű vállalni szokta a véleményét, nem nagyon írt anonimként.