- Hírlap
- Fórum
- Bács-Kiskun
- Csongrád
- Békés
- Kereső:

|
Fórum bejelentkezés
Szabad száj
Fórum
Hírlevél
Hírös Index ajánlja
|
A Fidesz véleménye a Gyurcsány féle nyugdíjemelésről
Témaindító: Pelikán
Felháborító arcátlanság és a nyugdíjasok megalázása, hogy - miközben a nyugdíjasokat sújtó infláció mértéke meghaladja a 10 százalékot, a gáz és a villany árát brutálisan megemelték - Gyurcsány Ferenc a 13. havi nyugdíj elvétele után 2 százalékos nyugdíjemeléssel próbálja visszaszerezni az idősek szimpátiáját – írja Iván László (Fidesz), az Országgyűlés Ifjúsági, szociális és családügyi bizottságának tagja.
tetű
2007.11.07. 21:40:47
Segítsen már valaki, mert nem tudom a választ! :O) tetű!
tetű
2007.10.25. 21:36:02
S a nyugdíjasok Viktorbéli 19.000.- Ft-ját ki vette el? :O) Segítsen már valaki, mert nem tudom a választ! :O) S a nyugdíjasok Viktorbéli 19.000.- Ft-ját ki vette el? :O)
Anomím
2007.07.29. 09:04:59
Tele van a sajtó azzal hogy Dávid Ibolyának elege van a fideszből. Új többség van. A szegények és a középosztály többsége.
tetű
2007.07.29. 08:19:13
Én inkább maradnék nihilista, ha szabad. Miért? Mert a mai politikában nem látok semmi építőt, csak azt, hogy rohanunk a szakadék felé. S lehet egyik,vagy másik egy lepkefinggal több, az akkor is kevés. Szabad hát, Tetű Úr, hogyne szabadna, ez egy szabad ország, ezért "nihilista" ökörségekkel is szabad operálni, persze. Tele van a sajtó azzal hogy Dávid Ibolyának elege van a fideszből. A fidesz sajnálatosan eladta Kecskemét legértékesebb,nyereséges cégeit külföldieknek, majd ennek ellenére eladósította a várost. Rá kell jönni hogy a komcsik kisstílű kártékonyak mellettük.
anonim
2007.07.29. 00:59:07
Ez, látszólag, jól hangzik, csak éppen nem vezet sehová. Be kellene már látni, Magának is Tetű Úr(Elvtárs?), hogy olyan nincs, hogy egyik kutya, a másik meg eb! Én inkább maradnék nihilista, ha szabad. Miért? Mert a mai politikában nem látok semmi építőt, csak azt, hogy rohanunk a szakadék felé. S lehet egyik,vagy másik egy lepkefinggal több, az akkor is kevés.
tetű
2007.07.27. 23:21:47
Tudod Anonim, az egyik kutya, a másik eb... Ez, látszólag, jól hangzik, csak éppen nem vezet sehová. Be kellene már látni, Magának is Tetű Úr(Elvtárs?), hogy olyan nincs, hogy egyik kutya, a másik meg eb! |
|

Ja, a témaindítóhoz annyit. KSH adat.
Fogyasztói árak 12 havi változása: Január-Szeptember: 8,3%
A fogyasztóiár-színvonal alakulásának összefoglaló adatai az egyéni fogyasztás rendeltetés szerin
osztályozása (COICOP) alapján:
Mindösszesen: 6,4%
Üdv:
a Gátőr
Ja, nem tudom mennyit kaptak a nyugdíjasok? 7,6% körül.