Hírös.Index logo
Főrovatok
Mellékletek
h i r d e t é s
Alrovatok
design-top

Hírlevél
Adja meg e-mail címét:

A Fidesz véleménye a Gyurcsány féle nyugdíjemelésről
Témaindító: Pelikán

Felháborító arcátlanság és a nyugdíjasok megalázása, hogy - miközben a nyugdíjasokat sújtó infláció mértéke meghaladja a 10 százalékot, a gáz és a villany árát brutálisan megemelték - Gyurcsány Ferenc a 13. havi nyugdíj elvétele után 2 százalékos nyugdíjemeléssel próbálja visszaszerezni az idősek szimpátiáját – írja Iván László (Fidesz), az Országgyűlés Ifjúsági, szociális és családügyi bizottságának tagja.

db/lap 
32. Pelikán válasz 2007.11.07. 22:16:55

Ja, a témaindítóhoz annyit. KSH adat.

Fogyasztói árak 12 havi változása: Január-Szeptember: 8,3%

A fogyasztóiár-színvonal alakulásának összefoglaló adatai az egyéni fogyasztás rendeltetés szerin
osztályozása (COICOP) alapján:

Mindösszesen: 6,4%

Üdv:

a Gátőr

Ja, nem tudom mennyit kaptak a nyugdíjasok? 7,6% körül.

31. Pelikán válasz 2007.11.07. 21:58:17
tetű 2007.11.07. 21:40:47

Segítsen már valaki, mert nem tudom a választ! :O)

tetű!

Azt mondják, hogy az nem úgy volt. Ők többet adtak a nyugdíjasoknak. Erről jóanyámat kérdeztem meg, mivel ez a kérdés nem érint. Háát. Elmondta, hogy kitől mit kapott :)

Üdv:

a Gátőr

30. tetű válasz 2007.11.07. 21:40:47
tetű 2007.10.25. 21:36:02

S a nyugdíjasok Viktorbéli 19.000.- Ft-ját ki vette el? :O)

Segítsen már valaki, mert nem tudom a választ! :O)

29. tetű válasz 2007.10.25. 21:36:02

S a nyugdíjasok Viktorbéli 19.000.- Ft-ját ki vette el? :O)

28. Pelikán válasz 2007.07.30. 22:27:19
Anomím 2007.07.29. 09:04:59

Tele van a sajtó azzal hogy Dávid Ibolyának elege van a fideszből.
Hogy lesz ebből szövetség? Az orbáni egy-tábor egy-zászló már kétszer csődöt mondott. 2010-ben is így lesz,ezért kell a jobboldalon újra szerveződni.

Új többség van. A szegények és a középosztály többsége.

Üdv:

a Gátőr

27. anonim válasz 2007.07.29. 19:17:59
tetű 2007.07.29. 08:19:13

Én inkább maradnék nihilista, ha szabad. Miért? Mert a mai politikában nem látok semmi építőt, csak azt, hogy rohanunk a szakadék felé. S lehet egyik,vagy másik egy lepkefinggal több, az akkor is kevés.

Tisztelettel: én

Szabad hát, Tetű Úr, hogyne szabadna, ez egy szabad ország, ezért "nihilista" ökörségekkel is szabad operálni, persze.
Csak semmi értelme, mert az ilyen magatartás nem vezet sehova, csak a nihilbe.
Az meg nem olyan jó hely ám, pláne két kisgyerekkel, akik inkább rendezett életre vágynak, ha nem is mondják. Még!

26. Anomím válasz 2007.07.29. 09:04:59

Tele van a sajtó azzal hogy Dávid Ibolyának elege van a fideszből.
Hogy lesz ebből szövetség? Az orbáni egy-tábor egy-zászló már kétszer csődöt mondott. 2010-ben is így lesz,ezért kell a jobboldalon újra szerveződni.

25. Andó József válasz 2007.07.29. 08:21:42

A fidesz sajnálatosan eladta Kecskemét legértékesebb,nyereséges cégeit külföldieknek, majd ennek ellenére eladósította a várost. Rá kell jönni hogy a komcsik kisstílű kártékonyak mellettük.

24. tetű válasz 2007.07.29. 08:19:13
anonim 2007.07.29. 00:59:07

Ez, látszólag, jól hangzik, csak éppen nem vezet sehová. Be kellene már látni, Magának is Tetű Úr(Elvtárs?), hogy olyan nincs, hogy egyik kutya, a másik meg eb!
Valamelyik mindig különb, ha csak egy lepkefingnyivel is, de jobb a másiknál. Semmilyet nem lehet választani, mindig valamelyiket kell! Ez a nihilista duma már régen elveszítette a szavatosságát, azon túl, objektíven mindig a szocikat erősíti.
De akkor azt kell mondani, nem álobjektíven és langyosan rizsázni, kedves Tetű! Színt kell vallani, nem egybemosni a gyurcsányi kormányzati ámokfutást az ellenzék, olykor kissé idealista, ötletelésével, mert az MSZP-SZDSZ kártétele nem mérhető össze a Fidesz szerencsétlenkedésével, mivel az inkább sajnálatos, de nem kártékony. A kormányzat viszont tragikusan rosszul teszi, amit tesz.

Én inkább maradnék nihilista, ha szabad. Miért? Mert a mai politikában nem látok semmi építőt, csak azt, hogy rohanunk a szakadék felé. S lehet egyik,vagy másik egy lepkefinggal több, az akkor is kevés.

Tisztelettel: én

23. anonim válasz 2007.07.29. 00:59:07
tetű 2007.07.27. 23:21:47

Tudod Anonim, az egyik kutya, a másik eb...

Ez, látszólag, jól hangzik, csak éppen nem vezet sehová. Be kellene már látni, Magának is Tetű Úr(Elvtárs?), hogy olyan nincs, hogy egyik kutya, a másik meg eb!
Valamelyik mindig különb, ha csak egy lepkefingnyivel is, de jobb a másiknál. Semmilyet nem lehet választani, mindig valamelyiket kell! Ez a nihilista duma már régen elveszítette a szavatosságát, azon túl, objektíven mindig a szocikat erősíti.
De akkor azt kell mondani, nem álobjektíven és langyosan rizsázni, kedves Tetű! Színt kell vallani, nem egybemosni a gyurcsányi kormányzati ámokfutást az ellenzék, olykor kissé idealista, ötletelésével, mert az MSZP-SZDSZ kártétele nem mérhető össze a Fidesz szerencsétlenkedésével, mivel az inkább sajnálatos, de nem kártékony. A kormányzat viszont tragikusan rosszul teszi, amit tesz.

db/lap 
Új hozzászólás

h i r d e t é s

design-bottom
design-top
design-bottom
design-top
Kecskemét Baja Kiskőrös Kiskunhalas Kiskunmajsa Nagykőrös Galéria Soltvadkert
Bácsalmás Kalocsa Kiskunfélegyháza Kunszentmiklós Lajosmizse Tiszakécske És a többi...

p a r t n e r e i n k

01fokusztakarek 02_opticon adrenalin dunaaszfalt frittmann malom malom_mozi mti royalsekt szentkiralyi
design-bottom
© 2001-2012 Hírös.Index