Hírös.Index logo
Főrovatok
Mellékletek
h i r d e t é s
Alrovatok
design-top

Hírlevél
Adja meg e-mail címét:

Egy igazi magyar, aki vállalni meri önmagát
Témaindító:

Dr Wolfárt Mária [ 2009-05-14 11:28 ]

„Ne ítélj, hogy ne ítéltess!” I.rész

20 évesen mondta nekem, a Marx Károly Közgazdaságtudományi Egyetem akkori hallgatójának mélyen vallásos anyám: „ 20 év múlva másképp fogsz gondolkozni, lányom!” Igaza lett…

Igen, fiatalon beléptem az MSZMP-be, mert elhittem, hogy a szocializmus egy magasabb rendű társadalom a kapitalizmusnál. Jóllehet, már a felvételem kapcsán 9 hónapig a vádlottak padján érezhettem magam, apámra vonatkozó hamis vádak miatt, mégsem vontam vissza a kérelmemet. A Bács-Kiskun megyei Tanács akkori elnöke és még jónéhányan azonban kiálltak mellettem. Aki nem élt ebben a korban, talán nem is képes ezeket a dolgokat megérteni. Rajtam kívül egyébként még kb. 800 ezren voltak párttagok. Ezek döntő többsége becsületes, jószándékú ember volt.

/Ma a piacgazdaság mindenhatóságának hamis doktrínája alapján folyik az élet minden területére kiterjedő agymosás, a fiatalok döntő többsége ma is éppúgy elhiszi, amit a fősodratú média velük elhitetni akar. Ha 20 év múlva más ideológia győzne, akkor ők is mind páriáknak számítanának majd?!/

Aztán teltek az évek, és egy idő után minden csak rosszabb lett. Kezdtem kételkedni, hogy ugyan jó úton járunk, de az utca másik oldalán és az ellenkező irányba. Kb. a 80-as évektől már nem hittem a szocializmus megreformálhatóságában. Az MSZMP-n belül furcsán kezdtek engem megítélni. Akkoriban a pártból való kilépés skandalumnak számított, igen kellemetlen következményekkel járt volna, tehát nem léptem ki. Ezért emlékszem egészen pontosan 1989. október 6-ára, amikor az MSZMP MSZP-re keresztelte át magát. Így nem kellett kilépnem, hanem a „párt lépett ki belőlem”. Azon a napon megfogadtam, hogy soha többet egyetlen pártnak sem leszek a tagja.

A rendszerváltásnak nevezett módszerváltást követő első szabad választáson természetesen én is az MDF-re szavaztam. Akkoriban kezdődött az ország kiárusítása…1998-ban, mint oly sokan rajtam kívül, a FIDESZ-ben reménykedtem. Aztán ezek a reményeim is szertefoszlottak. Fokozatosan nyilvánvalóvá vált számomra, hogy Magyarországon egy nemzetpusztító politika folyik…Az EU-s csatlakozást nem támogattam, már tudtam, hogy országunk ebből is csak vesztesként fog kikerülni./ Az oktatóknak egyenesen meg volt tiltva, hogy a csatlakozás ellen merjenek beszélni. Én mégis időnként megtettem. Kaptam is ezért figyelmeztetést…./

„Ne ítélj, hogy ne ítéltess” II.rész

MSZMP-s tagként semmilyen előnyt nem élveztem, sőt. A háttérből olykor-olykor megakadályoztak abban, hogy magasabb vezetői állást betöltsek, mondván, hogy egy volksbundista lánya soha nem lehet vezető. Ezt persze csak évekkel később, egészen véletlenül tudtam meg. / Ebből annyi az igaz, hogy apám volksbundista iskolában tanított!/ Nem én figyeltem meg másokat, hanem mások figyeltek meg engem. Pártfunkcionárius nem voltam, vagyont nem halmoztam fel. Mindig munkából éltem. A lelkiismeretem tiszta.

2006-ban internetes böngészés közben találtam rá a Jobbik eszmerendszerére, ami nagyon megtetszett. Így kerültem kapcsolatba a helyi Jobbikkal mint szimpatizáns. 2008.novemberében- 19 évvel korábban tett fogadalmamat megszegve- beléptem a szervezetbe, mert többedmagammal úgy gondoltuk, így többet tudunk tenni az országért. Lelkesen kezdtünk építkezni, mindent a saját pénzünkből finanszírozunk, most pedig erőnket nem kímélve, részt veszünk az EU-kampányban, hogy végre egy nemzeti erőt juttassunk partvonalon belülre. Hogy az ország egy új útra lépjen, amely a felemelkedés lehetőségét nyitja meg.

Ennyit röviden magamról. S ekkor mint a lórúgás , ért ez a kommunistázás, a becsületembe és az emberi méltóságomba gázoló megjegyzések a saját honlapunkon! Azt hittem, a föld megnyílik alattam…Komor gondolatok jártak a fejemben…Végül, mint már oly sokszor életemben, azt mondtam magamnak: soha ne add fel!

Javaslom, hogy akik a fórumon azokat a minősíthetetlen bejegyzéseket tették, olvassák el a honlapon található írásaimat. Külön felhívom a figyelmüket a legutolsó cikkemre! Olvassák el és döntsék el, hogy így gondolkozik-e egy kommunista őskövület …

A cím megértéséhez pedig forgatni kell a bibliát, a keresztényi elvek mind megtalálhatók benne! A damaszkuszi út is valóságos történet… A nevem egyébként dr Wolfárt Mária, közgazdász vagyok, kutatási témám a globalizáció, illetve az a neoliberális gazdaságpolitika, ami a világgazdasági válság nélkül is már hosszú évekkel ezelőtt válságba sodorta Magyarországot! Ezen kívül középfokú állami nyelvvizsgám van angolból és felsőfokon beszélek, olvasok és írok németül.

Szebb jövőt!

Dr Wolfárt Mária

forrás: http://www.jobbikkecskemet.shp.hu/hpc/web.php?a=jobbikkecskemet&o=forum_XMBJ

db/lap 
169. anonim válasz 2010.07.22. 16:40:53
anoním 2010.07.22. 13:08:09

Kirúgták.

http://helyi-celeb.blog.baon.hu/wp-content/uploads/2010/07/vagogabor-blog2.jpg

168. anoním válasz 2010.07.22. 13:08:09

Kirúgták.

167. anoním válasz 2010.07.15. 05:13:49

Ez itt az új Jobbik.

166. anoním válasz 2010.07.14. 09:33:40

Olvasd Péter.

165. plc válasz 2010.07.12. 13:09:26
közszolgálat 2010.06.20. 21:00:22

A megerősített rendvédelem biciklin és társzekéren űzi majd a bűnt. A tűzoltók elővehetik a bádogkannákat. Az egészségügyben a fájdalomcsillapító az otthonról hozott pálinka lesz. Injekcióstű pedig sokszor használatos lesz. Vagy kiszedik a TASZ kábítószereseket segítő automatáiból.

A koszos zoknit, amit altatáshoz lehet használni, kifelejtetted! :-)

164. anoním válasz 2010.07.11. 22:07:12

Elképesztő mennyit ártott a Jobbiknak a jelenléte.

163. közszolgálat válasz 2010.06.20. 21:00:22

A megerősített rendvédelem biciklin és társzekéren űzi majd a bűnt. A tűzoltók elővehetik a bádogkannákat. Az egészségügyben a fájdalomcsillapító az otthonról hozott pálinka lesz. Injekcióstű pedig sokszor használatos lesz. Vagy kiszedik a TASZ kábítószereseket segítő automatáiból.

162. anonim válasz 2010.06.20. 20:50:39
Orbán vikinek 2010.06.20. 20:36:08

örülök hogy elismerte hogy a fidesz egy gazemberekből álló párt, ezt nevezem önkritikának, ez az igazi demokratikus gondolkodás

Nem őszinte, csak beindult a házi pálinkafőzés.

161. Orbán vikinek válasz 2010.06.20. 20:36:08
Orbán Viktor 2010.06.20. 07:39:17

Így van ez egy pártban, amelyik gazemberek gyülekezete.

örülök hogy elismerte hogy a fidesz egy gazemberekből álló párt, ezt nevezem önkritikának, ez az igazi demokratikus gondolkodás

160. Anonim válasz 2010.06.20. 12:00:48
anonim 2010.06.20. 10:32:48

Ez a Vona Gábor tiszta gáz! Annyira gyenge agyilag, hogy nincs tisztában azzal, miszerint a volt MSZMP vezetők egy része már nem él, a másik része olyan öreg, mint az országút, és a nyugdíjuk sem ér már fabatkát sem. Ő viszont lemondhat a szegények javára a magas képviselői honoráriumáról! Igaz, akkor hasonlítana Gyurcsányra és Bajnaira, akik ingyen dolgoztak miniszterelnökként.

Természetesen csak a politikai fizetés tekintetében. Egyébként semmiképpen. Ész dolgában messze lemarad.

db/lap 
Új hozzászólás

h i r d e t é s

design-bottom
design-top
design-bottom
design-top
Kecskemét Baja Kiskőrös Kiskunhalas Kiskunmajsa Nagykőrös Galéria Soltvadkert
Bácsalmás Kalocsa Kiskunfélegyháza Kunszentmiklós Lajosmizse Tiszakécske És a többi...

p a r t n e r e i n k

01fokusztakarek 02_opticon adrenalin dunaaszfalt frittmann malom malom_mozi mti royalsekt szentkiralyi
design-bottom
© 2001-2012 Hírös.Index