- Hírlap
- Fórum
- Bács-Kiskun
- Csongrád
- Békés
- Kereső:

|
Fórum bejelentkezés
Szabad száj
Fórum
Hírlevél
Hírös Index ajánlja
|
Szili - történelmi bukás
Témaindító:
És Lendvai Ildikó nagyon boldog.
plc
2009.05.13. 10:55:51
MIvel a rendőrök igazoltatták és kiderült, hogy fideszes és a fideszre szavazókat szállította (szállították) több fordulóban, nem derüleht ki róla, hogy baloldali. Lehet, hogy nem ő volt az egyetlen csak a többi nem bukott le. Akár több száz, vagy ezer szavazatot megvehettek így. A végeredményt nem biztos, hogy befolyásolná, de akkor is az állandóan csalásról beszélő fidesz csalt. Nem az Mszp és az Szdsz!!! Bassz..., akkor én is csaltam 2006-ban. A szavazás napján a második szomszédunkkal, egy idős nénivel beszélgettem és szóba került, hogy ő már a szavazóhelyig nagyon nehezen tud elmenni. Hát én felajánlottam a segítségemet és elvittem. (A megelőző beszélgetésből meg az is kiderült, hogy ki mellett áll.)
anonim
2009.05.11. 20:35:29
Szép is lenne, ha az a bőrkabátos figura egy MSZP-s III/III-as a feketekocsis 50-es évek korszakából csöppent volna ide Szili kérésére! MIvel a rendőrök igazoltatták és kiderült, hogy fideszes és a fideszre szavazókat szállította (szállították) több fordulóban, nem derüleht ki róla, hogy baloldali. Lehet, hogy nem ő volt az egyetlen csak a többi nem bukott le. Akár több száz, vagy ezer szavazatot megvehettek így. A végeredményt nem biztos, hogy befolyásolná, de akkor is az állandóan csalásról beszélő fidesz csalt. Nem az Mszp és az Szdsz!!! ... Tetű megjelent.
jobbikos
2009.05.12. 18:51:45
FELHÍVÁS! Ki az a Varga Zsolt? Pap? közterület-felügyelő? Történelmi bukás! FELHÍVÁS!
Anonim
2009.05.11. 18:59:23
Hírekben most mondják, hogy az mszp választási csalásra gyanakszik. Felvettek valami bőrkabátos faszit, aki ott sertepertélt. Vizsgálatot indítottak. Szép is lenne, ha az a bőrkabátos figura egy MSZP-s III/III-as a feketekocsis 50-es évek korszakából csöppent volna ide Szili kérésére!
Zatupek
2009.05.11. 18:35:08
Érik a dolog. Hírekben most mondják, hogy az mszp választási csalásra gyanakszik. Felvettek valami bőrkabátos faszit, aki ott sertepertélt. Vizsgálatot indítottak. |
|

Tetű megjelent.
Biztos most érkezett haza Pécsről!
Balatonon voltam, de ne izgasson! :O)