Hírös.Index logo
Főrovatok
Mellékletek
h i r d e t é s
Alrovatok
design-top

Hírlevél
Adja meg e-mail címét:

Halasi út !!!?????.......
Témaindító:

HURRÁ két keserves hónap után aszfalt került a Halasi útra,mindenki örül míg végig nem megy rajta.Az aszfalt hepe-hupás
egyenletlen,de jó Magyar szokás szerint majd rögtön javítják !!!!!!
31 csatornafedelet számoltam meg ,míg végig értem ebből 6 HAT darab volt szintben.Jó tudom ez is valami de nem lehetne a munkát ellenőrizni mielőtt .....
Csak kérdezem ? Végül talán a régi út is volt ilyen minőségű!!! DE talán egyszer az illetékes nem fidesszel tölti az idejét hanem végzi a rábizott feladatát!! Álmodom ?

db/lap 
3. hívő válasz 2009.04.27. 13:40:34

Nekem a közpénzből nem jó az elfogadható ,a városba befelé is végig kell menni és a fedelek szintbe vannak csak nem az út tal megegyezően.Most ettől érezzük jó rázósnak !!!!!!!!!!!!!!!

2. plc válasz 2009.04.27. 11:35:39

Én ma mentem végig a felüljárótól a lámpáig, de egész elfogadható volt és a fedeleket is szintbe tették.

1. hívő válasz 2009.04.27. 08:43:57

HURRÁ két keserves hónap után aszfalt került a Halasi útra,mindenki örül míg végig nem megy rajta.Az aszfalt hepe-hupás
egyenletlen,de jó Magyar szokás szerint majd rögtön javítják !!!!!!
31 csatornafedelet számoltam meg ,míg végig értem ebből 6 HAT darab volt szintben.Jó tudom ez is valami de nem lehetne a munkát ellenőrizni mielőtt .....
Csak kérdezem ? Végül talán a régi út is volt ilyen minőségű!!! DE talán egyszer az illetékes nem fidesszel tölti az idejét hanem végzi a rábizott feladatát!! Álmodom ?

db/lap 
Új hozzászólás

h i r d e t é s

design-bottom
design-top
design-bottom
design-top
Kecskemét Baja Kiskőrös Kiskunhalas Kiskunmajsa Nagykőrös Galéria Soltvadkert
Bácsalmás Kalocsa Kiskunfélegyháza Kunszentmiklós Lajosmizse Tiszakécske És a többi...

p a r t n e r e i n k

01fokusztakarek 02_opticon adrenalin dunaaszfalt frittmann malom malom_mozi mti royalsekt szentkiralyi
design-bottom
© 2001-2012 Hírös.Index