- Hírlap
- Fórum
- Bács-Kiskun
- Csongrád
- Békés
- Kereső:

|
Fórum bejelentkezés
Szabad száj
Fórum
Hírlevél
Hírös Index ajánlja
|
Meleg van
Témaindító: GG0301
Nagy a forróság... Hallgatom a híreket, Bp-en vizet osztanak, locsolják az utcákat. Kecskeméten fellocsolják az utcát a városháza és a majomcenter körül. Nem érdemlünk annyit mint a pesti ... emberek? Vagy csak rosszul választott a többség?
sellő
2008.08.24. 00:35:25
remélem meg van elégedve az intézkedéssel: most jön a vízpermet rendesen, csak nem tömlőből, hanem természetesen:))) Igen köszönöm,a rizsem már nő !!
anonim
2008.08.15. 10:52:48
Még a Sziget fesztiválon is emberségesebbek,vizpermettel hűsítik az embereket. remélem meg van elégedve az intézkedéssel: most jön a vízpermet rendesen, csak nem tömlőből, hanem természetesen:))) Még a Sziget fesztiválon is emberségesebbek,vizpermettel hűsítik az embereket. Minek mikor tavaly nyáron is betiltottáka vízosztást az Vh.-a előtt.Primitív intézkedés ,aszocializálatlanok...dögöljön meg a szomszéd lova effektus,csak hogy nem a sivatagban élünk.
walaki
2008.08.15. 08:54:37
Szerintem a történetben nem a bor a lényeg. De mit ér mindkettő egy üveg száraz pezsgőhöz képest?:)
Mézes Manci
2008.08.14. 18:14:17
No, és egyáltalán melyik átlagos magyar munkavállalónak telik francia borra? Gáz. Szerintem a történetben nem a bor a lényeg. Most kapcsolok! azt írja a témaindító, hogy hallgatja a híreket. Én balga! most kapcsolok, hogy nem személyes az élmény! Ön mindent bevesz, amit a médiákból hall? Azt nem hallotta, hogy jégkockás martinit osztogattak a Zsinór utcában Kecskeméten? Ez önnek már nem is hír? ezt a témaindítónak szántam... Ha ez egy élhetetlen, ócska város, akkor tényleg el lehet menni Bp-re. Nehogy depressziós legyen! Nem venném a lelkemre. Melyik kerületben osztják a vizet és locsolnak? A nyócba? |
|

Igen köszönöm,a rizsem már nő !!
:)