- Hírlap
- Fórum
- Bács-Kiskun
- Csongrád
- Békés
- Kereső:

|
Fórum bejelentkezés
Szabad száj
Fórum
Hírlevél
Hírös Index ajánlja
|
reklám
Témaindító: tengernagy
ez az idétlen Hovány-reklám mért ugrik ide elém állandóan? Nem túl bonyolult módszerrel ki tudod kerülni a reklámokat, ez biztosan nem okoz gondot a te profizmusoddal...
Pelikán
2007.06.22. 01:32:23
Jogosak az észrevételek. A Szabad száj működött, a Fórumon mindig a Hovány meg a Rögbi jött fel. Mafyarul a Fórumra nem lehetett a topicokba belépni és nem lehetett új témát létrehozni. Nem a reklámmal volt a baj, ez kisebb programhiba volt. Elhárult. Ennyi. Örülök, hogy ott elhárult, én viszont továbbra is élvezem itten ezt a remek és elpusztíthatatlan információforrást Hovány (egyébként ki a fene az a Hovány?)- és rögbi-ügyben. Jogosak az észrevételek. A Szabad száj működött, a Fórumon mindig a Hovány meg a Rögbi jött fel. Mafyarul a Fórumra nem lehetett a topicokba belépni és nem lehetett új témát létrehozni. Nem a reklámmal volt a baj, ez kisebb programhiba volt. Elhárult. Ennyi.
Oltyán
2007.06.21. 12:37:44
Tényleg sajnálom, de a Hírösindex egy kereskedelmi tartalomszolgáltató, ahol a hirdetők vásárolnak a létező felületekből. Nem a reklámmal van a probléma. Egy kattintás és reklám el. Sajnos ma egész nap hiába kattingattam, mindig a reklám jött vissza. Bárhol próbálkoztam. Így tényleg sok a Hoványból. Tényleg sajnálom, de a Hírösindex egy kereskedelmi tartalomszolgáltató, ahol a hirdetők vásárolnak a létező felületekből. Érdekes elém a rögbi reklám ugrált be állandóan tegnap. |
|

Nem túl bonyolult módszerrel ki tudod kerülni a reklámokat, ez biztosan nem okoz gondot a te profizmusoddal...
Szerintem a reklámok már fontos piaci elemek, egy jól eltalált, ütős reklám nem bosszantó. Annál inkább az a tolakodó, erőszakos - és ezt nem a Hirősindexre értem.
Igen, ez kifejezetten szerény, olvasóbarát reklám itten, magam se gondoltam másképp.
Kéne még egy pár darab!