Hírös.Index logo
Főrovatok
Mellékletek
h i r d e t é s
Alrovatok
design-top

Hírlevél
Adja meg e-mail címét:

reklám
Témaindító: tengernagy

ez az idétlen Hovány-reklám mért ugrik ide elém állandóan?

db/lap 
7. tengernagy válasz 2007.06.22. 12:25:36
Kemény György 2007.06.22. 10:10:52

Nem túl bonyolult módszerrel ki tudod kerülni a reklámokat, ez biztosan nem okoz gondot a te profizmusoddal...

Szerintem a reklámok már fontos piaci elemek, egy jól eltalált, ütős reklám nem bosszantó. Annál inkább az a tolakodó, erőszakos - és ezt nem a Hirősindexre értem.

Igen, ez kifejezetten szerény, olvasóbarát reklám itten, magam se gondoltam másképp.
Kéne még egy pár darab!

6. Kemény György válasz 2007.06.22. 10:10:52

Nem túl bonyolult módszerrel ki tudod kerülni a reklámokat, ez biztosan nem okoz gondot a te profizmusoddal...

Szerintem a reklámok már fontos piaci elemek, egy jól eltalált, ütős reklám nem bosszantó. Annál inkább az a tolakodó, erőszakos - és ezt nem a Hirősindexre értem.

5. tengernagy válasz 2007.06.22. 08:58:50
Pelikán 2007.06.22. 01:32:23

Jogosak az észrevételek. A Szabad száj működött, a Fórumon mindig a Hovány meg a Rögbi jött fel. Mafyarul a Fórumra nem lehetett a topicokba belépni és nem lehetett új témát létrehozni. Nem a reklámmal volt a baj, ez kisebb programhiba volt. Elhárult. Ennyi.

Üdv:

a Gátőr

Örülök, hogy ott elhárult, én viszont továbbra is élvezem itten ezt a remek és elpusztíthatatlan információforrást Hovány (egyébként ki a fene az a Hovány?)- és rögbi-ügyben.
Ez amolyan profi, oltyános megoldás:)

4. Pelikán válasz 2007.06.22. 01:32:23

Jogosak az észrevételek. A Szabad száj működött, a Fórumon mindig a Hovány meg a Rögbi jött fel. Mafyarul a Fórumra nem lehetett a topicokba belépni és nem lehetett új témát létrehozni. Nem a reklámmal volt a baj, ez kisebb programhiba volt. Elhárult. Ennyi.

Üdv:

a Gátőr

3. plc válasz 2007.06.21. 22:07:48
Oltyán 2007.06.21. 12:37:44

Tényleg sajnálom, de a Hírösindex egy kereskedelmi tartalomszolgáltató, ahol a hirdetők vásárolnak a létező felületekből.

Belátom ez a tartalmak elérését megnehezíti, viszont ezúton kérjük olvasóink türelmét, mert ez a kereskedelmi tevékenységből származó bevétel teszi lehetővé, hogy az autonómiánk megmaradjon!

(Most nem sorolnék fel médiákat akiknek szerintem az autonomiájuk csorba... no nem azért mert nem tudnék, hanem azért, mert kicsi lenne a szerverünk...:o)

Nem a reklámmal van a probléma. Egy kattintás és reklám el. Sajnos ma egész nap hiába kattingattam, mindig a reklám jött vissza. Bárhol próbálkoztam. Így tényleg sok a Hoványból.

2. Oltyán válasz 2007.06.21. 12:37:44

Tényleg sajnálom, de a Hírösindex egy kereskedelmi tartalomszolgáltató, ahol a hirdetők vásárolnak a létező felületekből.

Belátom ez a tartalmak elérését megnehezíti, viszont ezúton kérjük olvasóink türelmét, mert ez a kereskedelmi tevékenységből származó bevétel teszi lehetővé, hogy az autonómiánk megmaradjon!

(Most nem sorolnék fel médiákat akiknek szerintem az autonomiájuk csorba... no nem azért mert nem tudnék, hanem azért, mert kicsi lenne a szerverünk...:o)

1. vazze válasz 2007.06.21. 11:17:07

Érdekes elém a rögbi reklám ugrált be állandóan tegnap.
Rendesen meg is utáltam - a rögbit! :)

db/lap 
Új hozzászólás

h i r d e t é s

design-bottom
design-top
design-bottom
design-top
Kecskemét Baja Kiskőrös Kiskunhalas Kiskunmajsa Nagykőrös Galéria Soltvadkert
Bácsalmás Kalocsa Kiskunfélegyháza Kunszentmiklós Lajosmizse Tiszakécske És a többi...

p a r t n e r e i n k

01fokusztakarek 02_opticon adrenalin dunaaszfalt frittmann malom malom_mozi mti royalsekt szentkiralyi
design-bottom
© 2001-2012 Hírös.Index