- Hírlap
- Fórum
- Bács-Kiskun
- Csongrád
- Békés
- Kereső:

|
Fórum bejelentkezés
Szabad száj
Fórum
Hírlevél
Hírös Index ajánlja
|
Zombort feljelentik?
Témaindító:
Becsületsértésért Zombor feljelentését fontolgatja a Hullám Lovas Klub elnöke.Forrás: Kecskenet
anonim
2007.07.06. 14:45:24
Egyszerüen nem értem, miért kapnak lehetőséget olyan "anonimek", kik nem merik vállalni saját véleményüket. Ez az egyik. A másik, hogy van-e felelős szerkesztője az oldalnak, és ha igen, ezekért a mocskos, gusztustalan fröcsögésekért deresre húzták-e már?A tényen nem változtat, hogy Zombor Gábor -igenis- felhozta a megyei kórházat müszakilag és pénzügyileg, és teljesen mindegy, hogy jó üzletpolitikával, vagy jó emberi kapcsolatokkal tette. Az más kérdés, hogy mint polgármester és képviselő, még nem alkotott nagyot. felelős szerkesztő van, és nekem is van egy tippem, hogy kit és hova lehetne húzni...
pistabá
2007.07.06. 20:29:31
plc - Akkor ird oda a számot,sztem így tudni fogja a "feledékeny". Köszi plc - Akkor ird oda a számot,sztem így tudni fogja a "feledékeny".
anonim
Egyszerüen nem értem, miért kapnak lehetőséget olyan "anonimek", kik nem merik vállalni saját véleményüket. Ez az egyik. A másik, hogy van-e felelős szerkesztője az oldalnak, és ha igen, ezekért a mocskos, gusztustalan fröcsögésekért deresre húzták-e már?A tényen nem változtat, hogy Zombor Gábor -igenis- felhozta a megyei kórházat müszakilag és pénzügyileg, és teljesen mindegy, hogy jó üzletpolitikával, vagy jó emberi kapcsolatokkal tette. Az más kérdés, hogy mint polgármester és képviselő, még nem alkotott nagyot. Nem tudom, lustaság, vagy igénytelenség miatt képtelenek egyesek valami "Nick" bevet kitalálni maguknak és mindig azon írni. Sokszor nem reagálok beírásokra, nehogy megsértsek egy másik "anonimot".
anonim
Egyszerüen nem értem, miért kapnak lehetőséget olyan "anonimek", kik nem merik vállalni saját véleményüket. Ez az egyik. A másik, hogy van-e felelős szerkesztője az oldalnak, és ha igen, ezekért a mocskos, gusztustalan fröcsögésekért deresre húzták-e már?A tényen nem változtat, hogy Zombor Gábor -igenis- felhozta a megyei kórházat müszakilag és pénzügyileg, és teljesen mindegy, hogy jó üzletpolitikával, vagy jó emberi kapcsolatokkal tette. Az más kérdés, hogy mint polgármester és képviselő, még nem alkotott nagyot.
anonim
Egyszerüen nem értem, miért kapnak lehetőséget olyan "anonimek", kik nem merik vállalni saját véleményüket. Ez az egyik. A másik, hogy van-e felelős szerkesztője az oldalnak, és ha igen, ezekért a mocskos, gusztustalan fröcsögésekért deresre húzták-e már?A tényen nem változtat, hogy Zombor Gábor -igenis- felhozta a megyei kórházat müszakilag és pénzügyileg, és teljesen mindegy, hogy jó üzletpolitikával, vagy jó emberi kapcsolatokkal tette. Az más kérdés, hogy mint polgármester és képviselő, még nem alkotott nagyot. Ha felhozta , maradt volna ott oszt tartsa meg a jó isten........mert a Rabbi bizony megszidná alaposan .
anonim
2007.07.06. 17:02:27
Több, mint két hónapja indult ez a topic, de még mindig nem tudjuk, hogy feljelentette-e már a Hullám Lovas Klub a polgármestert? Ki jelenti fel Zombort, és mikor? Több, mint két hónapja indult ez a topic, de még mindig nem tudjuk, hogy feljelentette-e már a Hullám Lovas Klub a polgármestert? Egyszerüen nem értem, miért kapnak lehetőséget olyan "anonimek", kik nem merik vállalni saját véleményüket. Ez az egyik. A másik, hogy van-e felelős szerkesztője az oldalnak, és ha igen, ezekért a mocskos, gusztustalan fröcsögésekért deresre húzták-e már?A tényen nem változtat, hogy Zombor Gábor -igenis- felhozta a megyei kórházat müszakilag és pénzügyileg, és teljesen mindegy, hogy jó üzletpolitikával, vagy jó emberi kapcsolatokkal tette. Az más kérdés, hogy mint polgármester és képviselő, még nem alkotott nagyot. |
|

Miért kizárt?
Üdv:
a Gátőr
Teljesen igaza van. Ha lesznek időközi választások,(természetesen parlamentire gondolok) akkor Kecskeméten is lesznek. Önkormányzati választásra, mármint időközire csak akkor kerülhetne sor, ha a Közgyűlés és a Polgármester mandátuma valamely okból megszűnne, pl. a Közgyűlés feloszlatná önmagát. Nos, ez meglehetősen valószínűtlen kombináció!