- Hírlap
- Fórum
- Bács-Kiskun
- Csongrád
- Békés
- Kereső:

|
Fórum bejelentkezés
Szabad száj
Fórum
Hírlevél
Hírös Index ajánlja
|
A főtér kövezete
Témaindító: tengernagy
Förtelmesen néz ki. Tudom, ezt már évek óta sokszor megállapítottuk, csakhogy a förtelem és szenny csak növekszik. Mi lesz vele, lehet-e vele valamit csinálni? Csere? Ki találta ki, választotta ki ezt az anyagot? Én úgy emlékszem, Farkas Gábor a nagy építész. Jól emlékszem? Van felelős? Kik vettek részt a döntésben? Bújjatok má elő fiúk-lányok!
plc
2007.06.21. 21:46:22
Nem kellene újra a főtérre költeni sok 10 - 100 milliót, amikor a város útjai olyanok, hogy lazán megrendezhetnénk egy tereprali VB-t. Esetleg aki túléli a Párizs -Dakart az jutalomból végighajthat Kecskemét utcáin. Ha megússza törés nélkül, díjat kap. Hónapokkal ezelőtt befejezték a csatornázást sok utcában ( Bocskai, Irinyi u. Collner tér és környéke ) azóta is áldatlan állapotok uralkodnak. Mit csinálnak a városházán ? A csatornaépítőknek nem kellene az utakat helyreállítani? ki kéne javítani , sok helyen feljött a kő !!! Ja először is a TRT fogla módosíttatni, hogy megépíthesse a " kicsit " magasabbra tervezett élete első házát. Várjátok meg Danit ő mindent elintéz .
anonim
2007.06.22. 06:20:23
Városüzemeltetési és Közterületfelügyeleti Osztály Igen, ez megtalálható a honlapon is. Olvasd el a feladatokat. Városüzemeltetési és Közterületfelügyeleti Osztály
plc
2007.06.21. 21:46:22
Nem kellene újra a főtérre költeni sok 10 - 100 milliót, amikor a város útjai olyanok, hogy lazán megrendezhetnénk egy tereprali VB-t. Esetleg aki túléli a Párizs -Dakart az jutalomból végighajthat Kecskemét utcáin. Ha megússza törés nélkül, díjat kap. Hónapokkal ezelőtt befejezték a csatornázást sok utcában ( Bocskai, Irinyi u. Collner tér és környéke ) azóta is áldatlan állapotok uralkodnak. Mit csinálnak a városházán ? A csatornaépítőknek nem kellene az utakat helyreállítani? Most néztem meg a Polgármesteri Hivatal honlapján a feladatokat. Nem találtam erre vonatkozó felelőst. Van egy Városgazdálkodási Kft, az nem igazán ezért felelős és van egy VÁROSSTRATÉGIAI IRODA, ott se találtam erre vonatkozó konkrét feladatot. Az igaz, hogy a jogszabályokban fellelhetők ezek, ha nagyon akarjuk. Nem kellene újra a főtérre költeni sok 10 - 100 milliót, amikor a város útjai olyanok, hogy lazán megrendezhetnénk egy tereprali VB-t. Esetleg aki túléli a Párizs -Dakart az jutalomból végighajthat Kecskemét utcáin. Ha megússza törés nélkül, díjat kap. Hónapokkal ezelőtt befejezték a csatornázást sok utcában ( Bocskai, Irinyi u. Collner tér és környéke ) azóta is áldatlan állapotok uralkodnak. Mit csinálnak a városházán ? A csatornaépítőknek nem kellene az utakat helyreállítani? Hát bizony nem szép az a koszos kő. Miért nézne ki másként a Főtér, mint általában a város: szarul. Ki törődik ezzel. Csak adják a fizetett PR riportokat a Petőfinek, meg a Metrónak. Ezért aztán ne keressetek bennünk rossz hírt róluk... |
|

ki kéne javítani , sok helyen feljött a kő !!!
Máshol sem jobb a kövezet, elég szép a Kecskeméti