- Hírlap
- Fórum
- Bács-Kiskun
- Csongrád
- Békés
- Kereső:

|
Fórum bejelentkezés
Szabad száj
Fórum
Hírlevél
Hírös Index ajánlja
|
Bajnai takarodj!!!
Témaindító:
Gondoltam, időben kell kezdeni. :)
komondor
2009.06.04. 13:22:14
Ezt a fideszesektől kérdezd meg, én a tervezett adózásra reagáltam, szerintem pártsemlegesen. OLvasd el mégegyszer! Nem az országra vetik ki, hanem a Magyarországról kölföldre utalt pénzekre. Az elég nagy százalékbna nyomon követhető! Ez független a kettős adóztatásról szóló egyezményektől.
plc
2009.06.04. 09:54:38
Még valami. Olvasd el a törvényjavaslatot. Abban az szerepel, hogy ha egy magyar állampolgárnak külföldi bejegyzésű cége van (lesz, volt) akkor meg kell nézni, hogy az adott országban milyen az adóterhelés. Amennyiben nem éri el a magyar adóteher 2/3 -át, akkor minden oda utalt pénzre 30 % forrásadót vetnének ki. Erre kérdeztem, hogy vajon ezt megszavazza-e a fidesz, hány fidesz vezetőnek, szimpatizánsnak van ilyen cége. Ezt a fideszesektől kérdezd meg, én a tervezett adózásra reagáltam, szerintem pártsemlegesen. Még valami. Olvasd el a törvényjavaslatot. Abban az szerepel, hogy ha egy magyar állampolgárnak külföldi bejegyzésű cége van (lesz, volt) akkor meg kell nézni, hogy az adott országban milyen az adóterhelés. Amennyiben nem éri el a magyar adóteher 2/3 -át, akkor minden oda utalt pénzre 30 % forrásadót vetnének ki. Erre kérdeztem, hogy vajon ezt megszavazza-e a fidesz, hány fidesz vezetőnek, szimpatizánsnak van ilyen cége.
komondor
2009.06.04. 08:48:28
A ciprusi cégekre nam vonatkozik a tervezett törvény (kettős adóztatás elkerülése), a lajosmizselapon is leírtam. Több, mint 60 országgal van aláírt egyezmény a kettős adóztatás elkerüléséről és ezzel tisztában van a pénzügyminiszter is. (Pl. a Virgin-szigeteken bejegyzett, ott 0% adót fizető céget meg lehet fogni. De azt sem visszamenőleg, mert az meg alkotmány ellenes.) Folyik a népbutítás rendesen. :) Legyen igazad, ingatlan adó. Akkor ezt nem akarják fizetni. Ha visszaolvasol, akkor láthatod, hogy a fidesz vezetők ingatlanait emlegettem.
plc
2009.06.03. 21:04:48
Még egy megjegyzés. Vajon miért nem akarja a fidesz a vagyonadót. Hogy jobb legyen a népnek? Maszlag, parasztakítás. A dolgozó, adófizető emberek 90 %-ának nincs akkor avagyona, háza, stb. hogy fizessen utána, de szinte az összes Fidesz vezető 10 millós villákban lakik! Vajon a fidesz megszavazza-e az Off-shore cégek megadóztatását célzó adótörvény változást? Esetleg kiderül, hogy hány fidesz vezetőnek, szimpatizánsnak van cége cipruson, vagy máshol? A ciprusi cégekre nam vonatkozik a tervezett törvény (kettős adóztatás elkerülése), a lajosmizselapon is leírtam. Több, mint 60 országgal van aláírt egyezmény a kettős adóztatás elkerüléséről és ezzel tisztában van a pénzügyminiszter is. (Pl. a Virgin-szigeteken bejegyzett, ott 0% adót fizető céget meg lehet fogni. De azt sem visszamenőleg, mert az meg alkotmány ellenes.) Folyik a népbutítás rendesen. :) Megin nekik kell magyarázkodni ??
plc
2009.06.03. 21:04:48
Még egy megjegyzés. Vajon miért nem akarja a fidesz a vagyonadót. Hogy jobb legyen a népnek? Maszlag, parasztakítás. A dolgozó, adófizető emberek 90 %-ának nincs akkor avagyona, háza, stb. hogy fizessen utána, de szinte az összes Fidesz vezető 10 millós villákban lakik! Vajon a fidesz megszavazza-e az Off-shore cégek megadóztatását célzó adótörvény változást? Esetleg kiderül, hogy hány fidesz vezetőnek, szimpatizánsnak van cége cipruson, vagy máshol? vaaaan...... Még egy megjegyzés. Vajon miért nem akarja a fidesz a vagyonadót. Hogy jobb legyen a népnek? Maszlag, parasztakítás. A dolgozó, adófizető emberek 90 %-ának nincs akkor avagyona, háza, stb. hogy fizessen utána, de szinte az összes Fidesz vezető 10 millós villákban lakik! Vajon a fidesz megszavazza-e az Off-shore cégek megadóztatását célzó adótörvény változást? Esetleg kiderül, hogy hány fidesz vezetőnek, szimpatizánsnak van cége cipruson, vagy máshol?
anonim
2009.06.03. 19:59:29
Maszlag, ökörség, hazugság! Még valami: egy másik topicon alaki felsorolta, hogy mennyi nyereséget vitt ki Bajnai cége. Nem tudom hogy tény-e, vagy saját agyszülemény, mert forrást nem jelölt meg. Kb 3 mrd Ft-ot említett. Enek töbszörösébe került Orbán fényképezése, filmezése, miniszterelnöksége alatt. Az is valaki zsebéb ment. Ennél többe kerültek a beléptető kapuk, amik stadionok híján ott rohadtak egy raktárban. ennek sokkal többszöröse ment ki ellenőrizetlenül a fidesz kormány alatt a haveroknak! ( pl. 100 milliók gyógyfürdőreott, ahol aközelben sincs gyógyvíz, stb). miről beszélünk? |
|

OLvasd el mégegyszer! Nem az országra vetik ki, hanem a Magyarországról kölföldre utalt pénzekre. Az elég nagy százalékbna nyomon követhető! Ez független a kettős adóztatásról szóló egyezményektől.
rnidéznék pár részt egy ilyen egyezményből:
rn\"Vállalkozási nyereség
rnAz egyik szerződő állam vállalkozásának nyeresége csak ebben az államban adóztatható, kivéve, ha a másik államban levő telephely útján üzleti tevékenységet fejt ki. Ezen üzleti tevékenység nyeresége a másik államban is megadóztatható de csak olyan mértékben, ami ennek a telephelynek betudható\".
rnSzóval, ha egy off-shore cégnek van magyar telepe, akár csak egy üzlethelysége, akkor annak a nyeresége megadóztatható Magyarországon!
O.K. és mit csinálsz azzal a pénzzel, amivel átkerül Révkomáromba (De Ausztrián át is lehet) és az ott nyitott számláról átutalják Ciprusra vagy akár a Virgin-szigetekre. Csak utazik egy kicsit a pénz és máris megadóztathatatlan. Minden külföldre utalt, vitt pénzre mégsem vethetnek ki 30% adót.
rnHidd el nekem, mindíg volt, van és lesz kiskapu. És a törvényhozók úgy alkotnak törvényt, hogy ezt ők és a hozzájuk közelállók nagyon jól tudják. Aztán ha már túl sokan tudják, netán van egy kis közfelháborodás is, akkor hoznak egy új törvényt. Amiben ismét lesz kiskapu. És a Föld forog tovább. :)