Hírös.Index logo
Főrovatok
Mellékletek
h i r d e t é s
Alrovatok
design-top

Hírlevél
Adja meg e-mail címét:

ITT a Zombor csomag!!!
Témaindító: kméti

végrehajtók. Sárközy iskolák tönkretétele,lásd.tegnapi közgyűlés Sipos dr. és vállalkozói tevékenységei, egy olyan ember a gazdasági (kimondani is röhejes)alpolgármester sipos dr. állítom érettségije sincs, és még valaki Don Vörösmarty a fidesz helyi első embere aki hogy-hogy nem Amerikába kényszerült egy időre (na nem most akkor amikor kergették),mára már rendbe jött a Vörösmarty család a feleség a városháza dámája lett. ezek az emberek vezetik a várost no nem baj kérem szépen,nézzék meg az utakat nem fognak változni,mert hazudott Zombor amikor azt állította van pénz csak jól kell felhasználni,végig hazudtak Ők is,a kampány során most mindent eladnak vagy próbálják átjátszani lásd Trungel és fia , és lehetne sorolni,erre szavazott kecskemét lakossága egyétek meg amit főztetek.

db/lap 
15. levente válasz 2007.10.09. 08:33:37

Egy év alatt tönkrevágták Kecskemétet, semmit nem építettek (még szerencse, hogy Szécsiék elkezdték a csatornát, amit ezek nem tudnak befejezni.) Nincs se városkép, se tehetség a munkához. Állandóan azon jár az eszük, hová tehetik be a lábukat. Most ez az átalakított hivatal a csúcs: teljes a káosz. A főjegyzőasszony tehetséges igazgatásszervező, csakhogy itt messze nem az lenne a feladat. Pályatévesztés?!

14. Pelikán válasz 2007.10.06. 23:18:54
Oltyán 2007.10.06. 16:57:53

Azt nem tudom, hogy miként lehet "full hivatalosan, a pincnál, forgalom elől elzárt területen" állni, de azt tudom, hogy a stadionnál egy sajtótájékoztató után egyszerre büntettek meg Kecskemét egyik alpolgármesterével, aki közölte, hogy szól a Margókának vagy kinek... én pedig 5000-et fizettem.

Mert, Te nem vagy Gyevi bíró:) Oszt, jó napot!

Üdv:

a Gátőr

13. anonim válasz 2007.10.06. 20:04:57
anonim 2007.10.06. 19:14:00

Bátran tegyed!

Miért ott is elfogultak a Metzingerrel ?

12. anonim válasz 2007.10.06. 19:14:00
Építkezó 2007.10.06. 17:53:51

Három hónapja nem kapom meg az építési eng.-t, ugy tudom hogy többen vannak így én Szegedhez fordulok .
Ezt ajánlom a többi sorstársamnak is.Ott nem elfogultak .

Bátran tegyed!

11. Építkezó válasz 2007.10.06. 17:53:51

Három hónapja nem kapom meg az építési eng.-t, ugy tudom hogy többen vannak így én Szegedhez fordulok .
Ezt ajánlom a többi sorstársamnak is.Ott nem elfogultak .

10. anonim válasz 2007.10.06. 17:48:30
Oltyán 2007.10.06. 16:57:53

Azt nem tudom, hogy miként lehet "full hivatalosan, a pincnál, forgalom elől elzárt területen" állni, de azt tudom, hogy a stadionnál egy sajtótájékoztató után egyszerre büntettek meg Kecskemét egyik alpolgármesterével, aki közölte, hogy szól a Margókának vagy kinek... én pedig 5000-et fizettem.

Majd ha egyenlő mércével mérnek akkor lesznek jogosultak a Város vezetésésre.
Monyanak le , monyanak le .

9. Oltyán válasz 2007.10.06. 16:57:53
anonim 2007.10.06. 15:10:31

Kerékbilincset a jegyzőnek!
Szombaton, full hivatalosan, a pincnál, forgalom elől elzárt területen állt a jegyző kocsija órákig. Itt még nincs nulla tolerancia?

8. anonim válasz 2007.10.06. 15:10:31

Kerékbilincset a jegyzőnek!
Szombaton, full hivatalosan, a pincnál, forgalom elől elzárt területen állt a jegyző kocsija órákig. Itt még nincs nulla tolerancia?

7. tacskó válasz 2007.05.20. 19:40:47

Gyurcsány-csomag minden negatív átszervezés, leépítés, változtatás? A város vezetőinak felelősége nem elhanyagolható. A csökkenő gyermeklétszám, a két órával megnövelt munkaidő, a költségtakarékos működtetés, mind racionális kérdések, melyre a konkrét választ meg kell találni. De így? A városvezetés most sem állt a helyzet magaslatán. Mi lesz itt, ha becsődöl az ISPA ősszel? Akkor lehet aztán kenegetni másra a sarat. Szécsit szapulják az egyik topic-on, egy hibátlan profi volt a jelenlegi vezetéshez képest.

6. Anomím02 válasz 2007.05.20. 13:32:33

1998-ban a fidesz-mdf többség egy jól működő,hatalmas saját vagyonnal rendelkező, adósság nélküli várost vett át.
Mit tettek?
Eladták a nyereséges VG-KFT legértékesebb részét az Osztrákoknal, eladták a nyereséges Telemozi kft-t, eladták a KTE-pályát és aladtak mindent ami érték. Emellett felhalmoztak 4-6 milliárd forint adósságot. Hatalmas fizetésekkel a közpénzből dőzsöl a klientúra. Figyelni a Kistérségi alakalmazottakra!!! Márciusban aláírta Zombor a SPORT-KHT vezetőinek az évvégi prémumát biztosító jegyzőkönyvet. Erről szól minden.
Nade ez kell a népnek.

db/lap 
Új hozzászólás

h i r d e t é s

design-bottom
design-top
design-bottom
design-top
Kecskemét Baja Kiskőrös Kiskunhalas Kiskunmajsa Nagykőrös Galéria Soltvadkert
Bácsalmás Kalocsa Kiskunfélegyháza Kunszentmiklós Lajosmizse Tiszakécske És a többi...

p a r t n e r e i n k

01fokusztakarek 02_opticon adrenalin dunaaszfalt frittmann malom malom_mozi mti royalsekt szentkiralyi
design-bottom
© 2001-2012 Hírös.Index