Hírös.Index logo
Főrovatok
Mellékletek
h i r d e t é s
Alrovatok
design-top

Hírlevél
Adja meg e-mail címét:

Kerékbilincs
Témaindító: lakos

Fölháborít a kerékbilincs bevezetése! Olyan helyen lakom, ahol az önkormányzat garantálta, hogy 2006 végére parkolót épít, a pénzt a lakosok befizették, parkoló sehol, megállni nem lehet csak szabálytalanul, szeptembertől majd tízezreket fizetünk naponta. Pedig csak szeretnénk leparkolni a házunk közelében. nem tehetünk róla, hogy az önkormányzat megszegte a szerződést és a befizetett összeget nyilván lenyúlta. A közvéleménykutatásra hivatkozás kamu. Amikor személyesen érdeklődtem efelől ( jó kapcsolatok révén ), azt mondták, még nincs értékelhető eredmény. Aztán néhány napra rá bejelentették, hogy a lakosság támogatja a kerékbilincset. Szóval, kamu az egész közvéleménykutatás. Az ötletgazda meg előbb építsen parkolót!

db/lap 
35. anonim válasz 2007.07.02. 03:29:21

SOme Links dfg
nthony haw
lga enturi

34. Anoním válasz 2007.06.12. 23:56:41

Ezt akartátok fidesz szavazók!

33. vazze válasz 2007.06.07. 11:27:02
plc 2007.06.07. 08:16:00

"Addig meg természetesen ott parkolunk ahol tudunk. Ha füvön akkor ott. "

Sajnos ott is füvön parkolnak, ahol van elég parkoló. Lásd. Hitel u. és környéke. A 10 emeletes melletti téren legalább 50 - 60 autó parkolhatna, de a sok .... mégis a fűre áll, nehogy 10 m-nél többet kelljen gyalogolnia. Tönkre teszik a füves részt, kitörik a kis fákat, bokrokat. Fő kényelem. Ezekre én is bilincset tennék és csak a terület helyreállítása után venném le.

Egyetértek! (1000%-ig)

32. vazze válasz 2007.06.07. 11:25:14
Pelikán 2007.06.06. 23:47:33

vazze!

Te írkálsz itt névtelenül:) Na, majd szétnézek, de ahogy írod 50 négyzetméteres házak nem igazán vannak, esetleg nyaralók. Van ismerősüm a halasi úti telkeknél. Ott lakik, egy kb 50 négyzetméteres ház-nyaralóban. Sajnos a könyvespolcom nem férne be. De, hagyjuk. Ez nem lényeges. Saját probléma, majd megoldom.

Üdv:

a Gátőr

Névtelenül, mégsem anonimként. :)

31. komondor válasz 2007.06.07. 11:23:26
asdf 2007.06.06. 22:06:37

Rosszul tudsz mindent.

Konkrétan?

30. plc válasz 2007.06.07. 08:16:00
asdf 2007.05.30. 14:25:25

"Az emeletráépítés használatba vételi engedélyeit ki sem lett volna szabad adni addig, amíg a parkolóhelyek nincsenek biztosítva"

Nem lep meg tájékozatlanságod. Két eset lehet: vagy az építő cég megépíti a parkolónak, vagy befizeti az önkormányzatnak az összeget és az megépíti. Az utóbbi történt, hivatalos szerződéssel, tehát nem fű alatt ment az engedély. Az meg nem mentesíti a mostani vezetést, hogy a Szécsi kötötte a szerződést. nem maga nevében tette, hanem az önkormányzat nevében. Most Zombornak kell teljesíteni. Addig meg természetesen ott parkolunk ahol tudunk. Ha füvön akkor ott.

"Addig meg természetesen ott parkolunk ahol tudunk. Ha füvön akkor ott. "

Sajnos ott is füvön parkolnak, ahol van elég parkoló. Lásd. Hitel u. és környéke. A 10 emeletes melletti téren legalább 50 - 60 autó parkolhatna, de a sok .... mégis a fűre áll, nehogy 10 m-nél többet kelljen gyalogolnia. Tönkre teszik a füves részt, kitörik a kis fákat, bokrokat. Fő kényelem. Ezekre én is bilincset tennék és csak a terület helyreállítása után venném le.

29. Pelikán válasz 2007.06.06. 23:47:33
vazze 2007.06.05. 10:48:50

Kedves Pelikán!

Mint írtam: "Ha összehasonlítod a négyzetméter árakat, rájössz, hogy egy ugyanakkora lakás drágább, mint a ház, amihez ráadásul még kert is van."
Ha tehát 50 négyzetméteres lakáshoz viszonyítasz, akkor az 50 négyzetméteres házak árait nézzed. Tudom, ilyen nem sok van, de azért akad. Elsősorban zártkert besorolás alatt, Úrihegyben, Belsőnyírben, Halasi úti hobbik táján ... Ha körbeautókázol ezeken a helyeken, meglátod milyen állapotú kis házak vannak arra. Klasszak, komfortosak (gáz, víz, villany adott). És nem kerülnek többe, telekkel (sőt sokszor garázzsal) együtt sem, mint az a bizonyos lakótelepi 50 m2-es.

vazze!

Te írkálsz itt névtelenül:) Na, majd szétnézek, de ahogy írod 50 négyzetméteres házak nem igazán vannak, esetleg nyaralók. Van ismerősüm a halasi úti telkeknél. Ott lakik, egy kb 50 négyzetméteres ház-nyaralóban. Sajnos a könyvespolcom nem férne be. De, hagyjuk. Ez nem lényeges. Saját probléma, majd megoldom.

Üdv:

a Gátőr

28. asdf válasz 2007.06.06. 22:06:37
komondor 2007.06.06. 14:43:33

Mindíg az a nyafogás! :)
Hát én nem tudom, hogy hol nincs parkoló a Széchenyiben, akármikor arra volt dolgom, mindíg találtam szabad helyet. Meg mi az, hogy a mások által finanszírozott? Ott tudtommal mindegyik közparkoló, egy sincs magántulajdonban. Azért, mert parkolómegváltási díjat fizettettek a beruházóval v. építtetővel, az nem azt jelenti, hogy ott a lakónak kijelölt parkolóhelye van. Közterület, tehát az használja, aki akarja.
A rokkantkártya meg nem jogosít fel szabálytalan parkolásra - tudomásom szerint.

Rosszul tudsz mindent.

27. Autós válasz 2007.06.06. 20:58:26

Emberek ! Ez az 1 dolog tényleg párt független ?

26. komondor válasz 2007.06.06. 14:43:33
asdf 2007.06.06. 10:46:01

Odébb állok meg? Szerinted hol? Ha beállok egy mások által finanszírozott parkolóba, joggal küldenek el onnan. Másrészt szeretem, ha az autómra rálátok, ez a Széchenyivárosban nem mellékes. Nem beszélve arról, hogy rendszeresen szállítom rokkant nagymamámat, mert mi gondozzuk, miatta nem megvalósítható ez. A rokkantkártyát is hiába teszem ki, akkor is büntetnek. De az sem semmi, hogy egyszer 10 ezerrel, egyszer 5-tel. Rákérdeztem: hasraütésre büntetnek. Na fasza.

Mindíg az a nyafogás! :)
Hát én nem tudom, hogy hol nincs parkoló a Széchenyiben, akármikor arra volt dolgom, mindíg találtam szabad helyet. Meg mi az, hogy a mások által finanszírozott? Ott tudtommal mindegyik közparkoló, egy sincs magántulajdonban. Azért, mert parkolómegváltási díjat fizettettek a beruházóval v. építtetővel, az nem azt jelenti, hogy ott a lakónak kijelölt parkolóhelye van. Közterület, tehát az használja, aki akarja.
A rokkantkártya meg nem jogosít fel szabálytalan parkolásra - tudomásom szerint.

db/lap 
Új hozzászólás

h i r d e t é s

design-bottom
design-top
design-bottom
design-top
Kecskemét Baja Kiskőrös Kiskunhalas Kiskunmajsa Nagykőrös Galéria Soltvadkert
Bácsalmás Kalocsa Kiskunfélegyháza Kunszentmiklós Lajosmizse Tiszakécske És a többi...

p a r t n e r e i n k

01fokusztakarek 02_opticon adrenalin dunaaszfalt frittmann malom malom_mozi mti royalsekt szentkiralyi
design-bottom
© 2001-2012 Hírös.Index