- Hírlap
- Fórum
- Bács-Kiskun
- Csongrád
- Békés
- Kereső:

|
Fórum bejelentkezés
Szabad száj
Fórum
Hírlevél
Hírös Index ajánlja
|
Kerékbilincs
Témaindító: lakos
Fölháborít a kerékbilincs bevezetése! Olyan helyen lakom, ahol az önkormányzat garantálta, hogy 2006 végére parkolót épít, a pénzt a lakosok befizették, parkoló sehol, megállni nem lehet csak szabálytalanul, szeptembertől majd tízezreket fizetünk naponta. Pedig csak szeretnénk leparkolni a házunk közelében. nem tehetünk róla, hogy az önkormányzat megszegte a szerződést és a befizetett összeget nyilván lenyúlta. A közvéleménykutatásra hivatkozás kamu. Amikor személyesen érdeklődtem efelől ( jó kapcsolatok révén ), azt mondták, még nincs értékelhető eredmény. Aztán néhány napra rá bejelentették, hogy a lakosság támogatja a kerékbilincset. Szóval, kamu az egész közvéleménykutatás. Az ötletgazda meg előbb építsen parkolót! Ezt akartátok fidesz szavazók!
plc
2007.06.07. 08:16:00
"Addig meg természetesen ott parkolunk ahol tudunk. Ha füvön akkor ott. " Egyetértek! (1000%-ig)
Pelikán
2007.06.06. 23:47:33
vazze! Névtelenül, mégsem anonimként. :)
asdf
2007.06.06. 22:06:37
Rosszul tudsz mindent. Konkrétan?
asdf
2007.05.30. 14:25:25
"Az emeletráépítés használatba vételi engedélyeit ki sem lett volna szabad adni addig, amíg a parkolóhelyek nincsenek biztosítva" "Addig meg természetesen ott parkolunk ahol tudunk. Ha füvön akkor ott. "
vazze
2007.06.05. 10:48:50
Kedves Pelikán! vazze!
komondor
2007.06.06. 14:43:33
Mindíg az a nyafogás! :) Rosszul tudsz mindent. Emberek ! Ez az 1 dolog tényleg párt független ?
asdf
2007.06.06. 10:46:01
Odébb állok meg? Szerinted hol? Ha beállok egy mások által finanszírozott parkolóba, joggal küldenek el onnan. Másrészt szeretem, ha az autómra rálátok, ez a Széchenyivárosban nem mellékes. Nem beszélve arról, hogy rendszeresen szállítom rokkant nagymamámat, mert mi gondozzuk, miatta nem megvalósítható ez. A rokkantkártyát is hiába teszem ki, akkor is büntetnek. De az sem semmi, hogy egyszer 10 ezerrel, egyszer 5-tel. Rákérdeztem: hasraütésre büntetnek. Na fasza. Mindíg az a nyafogás! :) |
|

SOme Links dfg
nthony haw
lga enturi