Hírös.Index logo
Főrovatok
Mellékletek
h i r d e t é s
Alrovatok
design-top

Hírlevél
Adja meg e-mail címét:

Illik-e nyilvános helyen a kismamának szoptatni a csecsemőjét ?
Témaindító:

Egy újságban olvastam véleményeket a fenti témáról,igazán kíváncsi lennék hogy mit gondolnak erről.

db/lap 
4. Penyige válasz 2009.03.17. 23:07:00

Ebben a szánalmas országban mit vársz, amikor nemhogy városi buszon, de távolsági vonalon nem adják át a pénteken hazautazó diákoka karonülővel ácsorgó kismamának a helyet.

A sivárlelkű, null-empátiás, szeméten nevelt nyálafolyatós konzumidióták csordái egy olyan egy ilyen világot működtetnek, ahol a természetes emberi gesuztusok, az udvariasság és jóakarat véletlenszerű megnyilvánulásai ritka kivételnek számítanak.

3. komondor válasz 2009.03.17. 20:10:53

Szerintem nem illik, de az biztos, hogy nem tilos. Megbámulni sem illik és persze - az sem tilos. Mindíg lehet módot találni a diszkrét félrevonulásra.

2. plc válasz 2009.03.17. 19:42:11

ekem az a véleményem, hogy nyilvános helyen is félrelehet vonulni a szoptatás idejére. Ha valaki nem kirívó feltűnőséggel csinálja, engem nem zavar. Húsz - harminc éve nem volt vezető hír egy újságban, ha valaki megtette. Igaz, nem ült ki a főtér közepére, hanem félrevonult. Érdekes, hogy ez probléma. Az nem zavaró, hogy anyukák, apukák az utca közepén intéztetik el a gyerekkel a dolgát? nyilvános helyen?

1. Ildikó válasz 2009.03.17. 18:44:40

Egy újságban olvastam véleményeket a fenti témáról,igazán kíváncsi lennék hogy mit gondolnak erről.

db/lap 
Új hozzászólás

h i r d e t é s

design-bottom
design-top
design-bottom
design-top
Kecskemét Baja Kiskőrös Kiskunhalas Kiskunmajsa Nagykőrös Galéria Soltvadkert
Bácsalmás Kalocsa Kiskunfélegyháza Kunszentmiklós Lajosmizse Tiszakécske És a többi...

p a r t n e r e i n k

01fokusztakarek 02_opticon adrenalin dunaaszfalt frittmann malom malom_mozi mti royalsekt szentkiralyi
design-bottom
© 2001-2012 Hírös.Index