- Hírlap
- Fórum
- Bács-Kiskun
- Csongrád
- Békés
- Kereső:

|
Fórum bejelentkezés
Szabad száj
Fórum
Hírlevél
Hírös Index ajánlja
|
Farkas P. bojkott????
Témaindító: valaki
Állítólag az önkormányzat Farkas P. bojkottjára kérte az újságírókat. Tud errő valaki valamit?
Oltyán
2007.05.07. 05:30:05
...hááát nekük nem szólt senkise, persze addig jó neki! :o) Én újságírókat olvastam a témaindítóban. Ugye nem vetted magadra :o)
Anonim
2008.10.01. 19:04:36
És ezt a topicot ki(k)nek volt érdekében indítani?!?!?! Én nem ismerem ezt a Lokális médiaduma céget, de ismerek egy LOCALMEDIA-t! Remélem nem ugyan az? És ezt a topicot ki(k)nek volt érdekében indítani?!?!?!
anonim
2008.10.01. 18:08:00
A \"Művekről\" jobb, ha nem beszélünk:) Vajon kinek volt az érdeke, hogy FPJ-t cseszegesse. Tán csak nem a 3 herének, akik még mindig azt gondolják, hogy FPJ írogat kizárólag a klapos topicra?
anonim
2008.04.01. 20:54:26
Érdekes a Pintér Művek felkarolta Farkas P. József munkásságát! Ő ezek szerint egyetért a Jóska disznóságaival! A \"Művekről\" jobb, ha nem beszélünk:) minden csoda 3 napig tart ... Az a Végh-Mihály téri épület hogy került FPJ tulajdonába,ahol Porta-egyesület működik? Melyik fideszes adta neki? Márcsak azárt mert amikor odaköltözött,akkor a vagyonbizottságot egy fideszes vezette. A Jóska húzzon el a tanyájára és zárkózzon be! Vegye elő a kék ladáját és azzal furikázzon Pestre nosztalgiából! |
|

Én újságírókat olvastam a témaindítóban. Ugye nem vetted magadra :o)
Áááá dehogy, csak villanyszerelés közben hülyeségeket beszélek... :o)