- Hírlap
- Fórum
- Bács-Kiskun
- Csongrád
- Békés
- Kereső:

|
Fórum bejelentkezés
Szabad száj
Fórum
Hírlevél
Hírös Index ajánlja
|
az egész magyarságot alázták meg
Témaindító:
http://barikad.hu/node/25767
2009.03.15. 13:47:27
még mielőtt tökéletesen feloldódnánk egymásban,gondoljuk már végig kicsit,miről is követik meg egymást az alantabb nyilatkozó elvtársak. Mármint Erdély magyar föld? Gondolkodik itt valaki???????
Hortobagyi Istvan
2009.03.15. 13:50:46
Vazzeg\' Öregem, ne a Monarchia térképet nézd, hanem a mait! :O) Látod,éppen erről van szó.
2009.03.15. 13:47:27
még mielőtt tökéletesen feloldódnánk egymásban,gondoljuk már végig kicsit,miről is követik meg egymást az alantabb nyilatkozó elvtársak. Vazzeg\' Öregem, ne a Monarchia térképet nézd, hanem a mait! :O) még mielőtt tökéletesen feloldódnánk egymásban,gondoljuk már végig kicsit,miről is követik meg egymást az alantabb nyilatkozó elvtársak. Bocs a reklámért:) nálunk is van erről egy cikk, a románok \"félrefordításáról\" is.
anonim
2009.03.15. 09:03:16
Tisztelettel megkövetem! Uram! Ha én is megbántottam, akkor én is megkövetem... :O)
Hortobagyi Istvan
2009.03.14. 19:55:11
Egyetértek Gézával, vagy kivel... Tisztelettel megkövetem!
anonim
2009.03.14. 18:04:31
Géééza! Egyetértek Gézával, vagy kivel...
anonim
2009.03.14. 18:04:31
Géééza! A nagy kérdés, hogy ez az elnöknek látszó személy mennyire képviseli az egész országot. Sokak szerint semennyire, ráadásul gőgös, érzéketlen és részrehajló. |
|

Mármint Erdély magyar föld? Gondolkodik itt valaki???????
rn
rnErdély volt magyar föld, bár rövid ideig. Tudomásom szerint leginkább külön fejedelemség volt, szoros magyar kapcsolatokkal. Most nemzetközileg egyértelműen Románia!
rnAkkor pedig nem szabad saját magunk szája íze szerint kezelni. Most viszont Sólyomnak kell a magyar külüggyel közösen dolgoznia azért, hogy ne romoljanak tovább a magyar lakta területek országainak vezetésével a kapcsolatok.
Nem gondolkodik. HISZ!!! Vagy született hülye.