Hírös.Index logo
Főrovatok
Mellékletek
h i r d e t é s
Alrovatok
design-top

Hírlevél
Adja meg e-mail címét:

Nemzeti ünnep, kokárda, és szimbólum-választás…
Témaindító:

Pelikán! Segítsen mán egy kicsikét! Itt van a nyakunkon az aktuális csoportos garázdaság ideje. Nemzetosztó jobboldalunknak van aktuális szimbóluma, nevezetesen a kokárda. De tőlünk elvették még 2002-ben, a két választási forduló között. Mi legyen a jelképünk? Mozgassa meg a zagyát, rukkoljon mán elő egy ötlettel! Nyomjon mán egy frankót, de ne úgy, mint a város főterén, amikor izomból játssza a sakkot!

Turulmadár? Mán megen a feleségin jár az esze mi? Hányszor ejtette idén teherbe a Zemesét, he? Gazdasági válságot élünk maga ütődött szatyortokájú! A Budapest Bank ezért megy csődbe.. Nem tudja, hogy válság van? Nem olvas újságot? Gondoltam…Pedig a Zobama is megmondta, hogy az egész tőlünk gyűrűzött be a zusába. Állítólag a Gyurcsányi miatt…
Na jó. Másként kérdezem: szokott vásárolni? S még van pénze költekezni? Mondtam én, hogy túl sok gempát adok. Az Emese, pedig mán többször célzott arra, hogy ön nem rendelkezik péniszszerű szervvel csakúgy, mint a többi rokona sem. Miii? Hogy az adója egy százalékát a rendvédelemnek adományozta? Hogy maga tarcsa fent a rendőrséget? Ennyi ésszel miért nem lépett be a Magyar Gárdába? Megőrülök…Az sem zavarja, hogy a turulmadarat mán eccer kisajátította 1939-ben a Baky és a Matolcsi? Hogy kik azok? Kérdezze a ratyi TESCO-kommandót, akik még a piros-fehér sálat is a nagybanin vett olcsó kínai gyártású amerikai zászlóból hasogatták maguknak…

Valami más szimbólum kéne… Hogy? Legyen Tokaj szőlővesszeje? Mé nem minnyá virgács, he? Azt mán a Székhelyi Józsi nekije adományozta a Viktor-Viktornak…Örült is a dokt-Or Sós…Egy hónapig ettől volt hangos a sajtó, meg attól, hogy meggyalázták a Himnuszt. Pedig szerintem telitalálat vót. Kókad is a szőlővessző mán hét éve. Nem néztem vóna ki egy szadeszesből…

Más ötlet? Scarabeus… a feltámadás, és az újjászületés jelképe…Ez a jelenlegi helyzetünkben nem is lenne olyan rossz. De a választások előtt mégsem ismerhessük el. Nem ám, mert a mellre tűzött scarabeus felérne egy választási vereséggel. Nem árulhassuk el, hogy mi is tuggyuk. Aztán itt vannak a mélymagyarok…A Százezer Vármegye, a Rosszabbik, meg a MIÉPülitt Bau. A ganajtúrást haggyuk meg nekik…

Mi va’? Ötágú csillag? Nem tuggya, hogy önkényuralmi jelkép? Akár a Thürmer Gyula életfilozófiája…Már annyira ultra-bal, hogy csak a populista tesz túl rajta a teljes foglalkoztatottság gondolatával…

Szeggye mán össze magát, és mondjo…Jing-Jang…Na ez sem lenne rossz, de nálunk ez a gengszterváltás óta nem működik. Hogy gondolja, hogy Magyarországon az ősidőktől fenn álló, egymással szemben álló de mégis egymást kiegészítő (komplementer) vagy kozmikus erők? Hááá…nem mondtam az elejin, hogy azért kérem a segítségét (már megbántam), mert a kokárdával a Fidesz megosztotta az országot? Hogy sokadszorra megosztotta? Hogy barátokat és családokat választott el egymástól 2002-ben?! Tudja, hogy melyek azok a kozmikus erők? Megmondom: a feketelyukak… Hazánkban, a fekete lyukakban két erő, két kvantum képes eltűnni örökre. Az EmDéeF és a Szadesz! Borítékolom…

Maradt még valami a repertoárjában? Miii? Húsvéti tojás? Azt tegyük a nyakunkba, vagy azt tűzzük ki a gallérunkra? Mégis hogyan gondolja? Miii? Március 15-n úgyis megdobálnak minket? Hogy az összetört orrunk vérivel fessük meg a tojáshéjakat és kész? Mint Krisztus, amikor feltörte a sziklasírt, és mi legyünk a kiömlő vére? Maga szerint mit szól ehhez az egyház? A radikális hiénák vihogását még el tudom képzelni… És még a Zemese nem mondott fel magának? Ő mikor tojja a következő tojást? S nehogy nekem azzal jöjjön most meg, hogy öltözzünk Mikulásnak, mert annak piros a ruhája! Akkor tutira elzavarom, mint a Viktort a 350 milliárd dollár banki tőkeinjekciójának gondolatával (300 milliárd euro) az Angela Merkell! Akkor is a Gyurcsányin reszelte a tollahegyit az összes jobbos firkász, pedig ő két nappal később kérte a pízt, mint a Viktor-Viktor, és akkor is csak 130 milliárd eurót! De az embernek, „aki sosem hazudott,” mindent elhisznek, és nem lássák a csúsztatásait...hisznek nekije…

Van egy ötletem! Mi lenne, ha megosztoznánk a kokárdán? A Fidesz ünnepelhetne narancssárga-fehér-zöld trikolórban, mi pedig a hagyományosban. Persze csak akkor…Tőlem ünnepelhetnénk egyfélében is, de előbb kérjenek bocsánatot!

Őszinte leszek: én március 15-n régen elmentem a családdal kirándulni. Tömegiszonyom van. Ha mégis elmentem ünnepelni, akkor feltűztema kokárdát, de ennek 2002 óta lőttek. Ma már nincs városligeti séta, sem megemlékezés. Számkivetett lettem a saját hazámban a balos politikai identitásommal. Nem loptam, nem csaltam adót, dolgoztam. Csak szolgáltam és védtem. A gyermekemnek megpróbáltam elmagyarázni, hogy én a jót, a közrendet, és a közbiztonságot, az emberek érdekeit képviselem.
A gyerek viszont nem ezt látja és nem ezt hallja a tévékben. Ott az emberek gyűlölik a rendőröket. Vagy emberek? Tényleg? Nem sejtitek, hogy kik indították el a nemzet megosztásával ezt a lavinát? 2002-ben ők a szabadságharcosok szimbólumát választási jelképnek használták. Aki akkor a szabadság szimbólumát mellére tűzte, elkötelezte magát egy párteszme mellett! Mit éreztem? Mit érzek? Azt, hogy a saját hazámból a saját honfitársaim kiközösítettek pusztán azért, mert másként gondolkodom…

db/lap 
25. tetű válasz 2009.03.24. 19:23:39
anoním 2009.03.21. 20:51:18

A legnagyobb nemzeti ünnepünk olyan kínos az mszp-nek.

Nekünk az a szélsőjobbos csürhe a necces, akik miatt a nyugat nem akar belefeccölni pénzt az országba! Na mit szólsz? :O)

24. plc válasz 2009.03.23. 14:40:32
balogárpi 2009.03.23. 09:26:45

Még a többpártrendszer bevezetése előtt, amikor először szervezett az MSZMP március 15-én központi ünnepséget (előző évben még rendőrök verték az embereket nemzeti ünnepünkön), már akkor kínos volt nekik a helyzet. A központinak nevezett ünnepségen 10-20 ezer ember volt kinn (80-100 ezerre számítottak), az alternatívok ünnepségein (ahol Csengey Dénes, Orbán Viktor és Kis János beszélt) 100 ezres tömeg vett részt. Soha nem volt és nem is lesz közös ünnepség az MSZ(M)P-vel!!!

Én úgy tudtam, úgy gondoltam, hogy a nemzeti ünnepek pártfüggetlenek. Igaz a vallásról is ezt gondoltam, de több párt bebizonyította - és rengeteg pap is - hogy ez nem igaz.

23. balogárpi válasz 2009.03.23. 09:26:45
anoním 2009.03.21. 20:51:18

Még a többpártrendszer bevezetése előtt, amikor először szervezett az MSZMP március 15-én központi ünnepséget (előző évben még rendőrök verték az embereket nemzeti ünnepünkön), már akkor kínos volt nekik a helyzet. A központinak nevezett ünnepségen 10-20 ezer ember volt kinn (80-100 ezerre számítottak), az alternatívok ünnepségein (ahol Csengey Dénes, Orbán Viktor és Kis János beszélt) 100 ezres tömeg vett részt. Soha nem volt és nem is lesz közös ünnepség az MSZ(M)P-vel!!!

22. anoním válasz 2009.03.21. 20:51:18

21. anonim válasz 2009.03.13. 18:45:08

Adnak a szélsőségesek pofájának! Nézzétek a híradót! bekiabálni sem lehet! Szarrá szedik a rendőrök a szemétládákat, mert több lett a lehetőségük! Álarcot húzhat a rendőr is! :))))))))))

20. Hortobagyi Istvan válasz 2009.03.13. 16:59:38
Bummler 2009.03.13. 15:42:24

\"...az árja magyarok nem hagyják megünnepelni?\"
rn
rnErre egy andol azt mondaná: Bullshit!
rnDe magának jól áll!:))
rn

Még jó, hogy van humorérzékem...

19. Hortobagyi Istvan válasz 2009.03.13. 16:58:53
balogárpi 2009.03.13. 15:31:30

Ha majd tőle is meghallgatjuk az ő őszödi beszédét - amit erősen kétlek - akkor együtt fogjuk kiabálni. :)

Folyamatosan hazudik a hatalomfóbiás kisember, oldalakon át tudnám sorolni.
rn
rnNemrégiben a Hír tévében mindenféle idiótának elmondták Gyurcsány Ferencet, mert a közép-európai államok bankjainak 130 milliárd euró uniós támogatást kért március 01-én. Március 2-án a miniszterelnökön röhögött az ország, mert a hazug tévétek az echóval együtt ezt nyomta. Ezt írta a Magyar Nemzet is, és méh számos jobbos firkász.
rn
rnArról természetesen mélyen kussoltak, hogy február 27-én Orbán Viktor 350 milliárd dollárt kért ugyanebből az okból (300 milliárd eurónak felelt meg) tarhálni ment Angela merkell asszonyhoz, aki válaszra sem méltatta Viktor-Viktort, hanem felháborodásának adott hangot emiatt Brüsszelben.
rn
rnAMI GYURCSÁNYNAK NEM ÁLL JÓL, AZ A kISHITLERNEK JÓL ÁLL... ÉRDEKES... :o)

18. Bummler válasz 2009.03.13. 15:42:24
Hortobagyi Istvan 2009.03.13. 07:28:27

Üdv Penyige Elvt...Bajt...Polgár...Úr! :O)
rn
rnÉn nagyon örülnék, ha elmaradna az aktuális csoportos garázdaság. Érdekes... Már az V. kerület hopp-mestere, a Zarogáns Tóni is tojástartókat helyez ki. Talán zavarja, hogy a radikálisok folyvást szétverik és összemocskolják a kerületét? Vagy már az is zavarja, hogy a nemzeti ünnepeinket éppen az árja magyarok nem hagyják megünnepelni? Válaszolna kérem? Olyan tanácstalan vagyok.... :O)

\"...az árja magyarok nem hagyják megünnepelni?\"
rn
rnErre egy andol azt mondaná: Bullshit!
rnDe magának jól áll!:))
rn

17. Penyige válasz 2009.03.13. 15:40:11

Itt az elmúlt években brutális dolgokat műveltek ártatlan emberekkel. Alapvető emberi jogokat korlátoztak, és a randalírozók kiemelése helyett sokezres tömeget akadályoztak szabad mozgásában.
Emlékszem a TV székháznál a jelenetre, amikor néhány megtévedt örjöngő ember órákig rombolt, a karhatalom nem nagyon tudott/akart velük mit kezdeni, Ehelyett inkább éttermekbe rontottak be, ott verték agyba-főbe a teljesen ártatlan közönséget. Példát akartak statuálni, mint 50 éve,

Igen, alkotmányos alapjog, hogy a békés tömeg megmutassa elégedetlenségét, a többi csak félrebeszélés...

Egyébként a Magyarországot az EU szégyenpadjára vezető 'elit' bukásra van itélve, és ezt ilyenek mint maga, semmiképpen nem fogják megakadályozni, sem elodázni. Maguk leszerepeltek, hiztelvesztettek, hazugok. Árulók.

16. balogárpi válasz 2009.03.13. 15:31:30
Hortobagyi Istvan 2009.03.13. 14:35:14

Egyébként elgondolkodtam... Milyen jól fog hangozni kórusban, amikor azt kiabáljuk, hogy Orbán takarodj! :O)

Ha majd tőle is meghallgatjuk az ő őszödi beszédét - amit erősen kétlek - akkor együtt fogjuk kiabálni. :)

db/lap 
Új hozzászólás

h i r d e t é s

design-bottom
design-top
design-bottom
design-top
Kecskemét Baja Kiskőrös Kiskunhalas Kiskunmajsa Nagykőrös Galéria Soltvadkert
Bácsalmás Kalocsa Kiskunfélegyháza Kunszentmiklós Lajosmizse Tiszakécske És a többi...

p a r t n e r e i n k

01fokusztakarek 02_opticon adrenalin dunaaszfalt frittmann malom malom_mozi mti royalsekt szentkiralyi
design-bottom
© 2001-2012 Hírös.Index