- Hírlap
- Fórum
- Bács-Kiskun
- Csongrád
- Békés
- Kereső:

|
Fórum bejelentkezés
Szabad száj
Fórum
Hírlevél
Hírös Index ajánlja
|
Nemzeti ünnep, kokárda, és szimbólum-választás…
Témaindító:
Pelikán! Segítsen mán egy kicsikét! Itt van a nyakunkon az aktuális csoportos garázdaság ideje. Nemzetosztó jobboldalunknak van aktuális szimbóluma, nevezetesen a kokárda. De tőlünk elvették még 2002-ben, a két választási forduló között. Mi legyen a jelképünk? Mozgassa meg a zagyát, rukkoljon mán elő egy ötlettel! Nyomjon mán egy frankót, de ne úgy, mint a város főterén, amikor izomból játssza a sakkot!
balogárpi
2009.03.23. 09:26:45
Még a többpártrendszer bevezetése előtt, amikor először szervezett az MSZMP március 15-én központi ünnepséget (előző évben még rendőrök verték az embereket nemzeti ünnepünkön), már akkor kínos volt nekik a helyzet. A központinak nevezett ünnepségen 10-20 ezer ember volt kinn (80-100 ezerre számítottak), az alternatívok ünnepségein (ahol Csengey Dénes, Orbán Viktor és Kis János beszélt) 100 ezres tömeg vett részt. Soha nem volt és nem is lesz közös ünnepség az MSZ(M)P-vel!!! Én úgy tudtam, úgy gondoltam, hogy a nemzeti ünnepek pártfüggetlenek. Igaz a vallásról is ezt gondoltam, de több párt bebizonyította - és rengeteg pap is - hogy ez nem igaz.
anoním
2009.03.21. 20:51:18
A legnagyobb nemzeti ünnepünk olyan kínos az mszp-nek. Még a többpártrendszer bevezetése előtt, amikor először szervezett az MSZMP március 15-én központi ünnepséget (előző évben még rendőrök verték az embereket nemzeti ünnepünkön), már akkor kínos volt nekik a helyzet. A központinak nevezett ünnepségen 10-20 ezer ember volt kinn (80-100 ezerre számítottak), az alternatívok ünnepségein (ahol Csengey Dénes, Orbán Viktor és Kis János beszélt) 100 ezres tömeg vett részt. Soha nem volt és nem is lesz közös ünnepség az MSZ(M)P-vel!!! A legnagyobb nemzeti ünnepünk olyan kínos az mszp-nek. Adnak a szélsőségesek pofájának! Nézzétek a híradót! bekiabálni sem lehet! Szarrá szedik a rendőrök a szemétládákat, mert több lett a lehetőségük! Álarcot húzhat a rendőr is! :))))))))))
Bummler
2009.03.13. 15:42:24
\"...az árja magyarok nem hagyják megünnepelni?\" Még jó, hogy van humorérzékem...
balogárpi
2009.03.13. 15:31:30
Ha majd tőle is meghallgatjuk az ő őszödi beszédét - amit erősen kétlek - akkor együtt fogjuk kiabálni. :) Folyamatosan hazudik a hatalomfóbiás kisember, oldalakon át tudnám sorolni.
Hortobagyi Istvan
2009.03.13. 07:28:27
Üdv Penyige Elvt...Bajt...Polgár...Úr! :O) \"...az árja magyarok nem hagyják megünnepelni?\" Itt az elmúlt években brutális dolgokat műveltek ártatlan emberekkel. Alapvető emberi jogokat korlátoztak, és a randalírozók kiemelése helyett sokezres tömeget akadályoztak szabad mozgásában.
Hortobagyi Istvan
2009.03.13. 14:35:14
Egyébként elgondolkodtam... Milyen jól fog hangozni kórusban, amikor azt kiabáljuk, hogy Orbán takarodj! :O) Ha majd tőle is meghallgatjuk az ő őszödi beszédét - amit erősen kétlek - akkor együtt fogjuk kiabálni. :) |
|

A legnagyobb nemzeti ünnepünk olyan kínos az mszp-nek.
Nekünk az a szélsőjobbos csürhe a necces, akik miatt a nyugat nem akar belefeccölni pénzt az országba! Na mit szólsz? :O)