- Hírlap
- Fórum
- Bács-Kiskun
- Csongrád
- Békés
- Kereső:

|
Fórum bejelentkezés
Szabad száj
Fórum
Hírlevél
Hírös Index ajánlja
|
Nemzeti oldalak a neten
Témaindító:
Már régóta böngészem a jobboldali beállítottságú portálokat a neten (kuruc, barikad stb..) és nagy örömömre szolgál, hogy egyre többet, és egyre színvonalasabbakat találok! Sőt mostanában fedeztem fel a blogokat is, melyek még színesebbek, hiszen nem egy szerkesztőség áll általában mögöttük, hanem egyszerű emberek (pl: jobbegyenes.blog.hu erre nem rég bukkantam). Kíváncsi lennék ki, milyen lapokat szokott még látogatni?!
anonim
2009.03.14. 13:32:57
Nem igaz. Soha nem mondjuk ki, hogy a magyar gyilkolt aljas módon. Ilyenkor hallgatunk arról, hogy ki is gyilkolt. ..elég ha ott a képe. Nincs kendőzés, nem lesz irgalom.
plc
2009.03.14. 20:44:52
Ma délután egy magyar - NEM CIGÁNY - szállítási vállalkozó megölte felesége első házasságából származó fiát, feleségét életveszélyesen megsebesítette, a kislányais megsérült. Ezt is a cigányok, vagy a zsidók számlájára írod? Ez elég gyenge, sőt halovány egy érv! Természetesen elítélem én is az ilyen, és ehhez hasonló tetteket. De vizsgáljuk csak meg egy kicsit a helyzetet társadalmi szempontból. Kit is érint: egy családot, és nem pedig egy város, falu, utca rettegésben tartott lakosait. /hangsúlyozom, hogy nem azt akarom mondani, hogy ez szép és jó dolog!!!/ Aztán dolgozó emberről van szó, aki munkával szerette volna a megélhetését, a jólétét biztosítani, és nem pedig munkanélküliként járt betörni, lopni, és idegen embereket leütni az utcán. Feltehetően a gazdasági válság áldozata az apa, és a fia, amiről sem ők, sem a cigányok nem tehetnek, viszont a ......... :) Győzz meg olyan hírrel, hogy magyar 14éves 5. általános iskoláját (néha)járó fiatalkorú, leütött, megkéselt, agyonvert, elvette a mobiltelefonját, meglopta, jó tanuló rendes körülmények közt nevelkedő cigány társát, vagy életveszélyesen megfenyegette cigány/magyar tanárát, vagy a tömegközlekedési járművön utazó becsületben megőszült idős cigánynéni kezéből kikapta a táskát, amiben a cigénynéni bérlete is benne volt, vagy..... vagy..... vagy.....
anonim
2009.03.14. 14:22:03
Figyelj koma: arról ne tehessünk már, hogy akik a kárt teszik ebben az országban, az mind cigány és zsidó. Kik tartják rettegésben a délutános műszakból hazafelé menő dolgozó embereket? Elmondom neked, a munkanélküli cigányok. ennyi koma Ma délután egy magyar - NEM CIGÁNY - szállítási vállalkozó megölte felesége első házasságából származó fiát, feleségét életveszélyesen megsebesítette, a kislányais megsérült. Ezt is a cigányok, vagy a zsidók számlájára írod?
anonim
2009.03.14. 13:32:57
Nem igaz. Soha nem mondjuk ki, hogy a magyar gyilkolt aljas módon. Ilyenkor hallgatunk arról, hogy ki is gyilkolt. Figyelj koma: arról ne tehessünk már, hogy akik a kárt teszik ebben az országban, az mind cigány és zsidó. Kik tartják rettegésben a délutános műszakból hazafelé menő dolgozó embereket? Elmondom neked, a munkanélküli cigányok. ennyi koma
Penyige
2009.03.14. 12:18:07
Nem, Te szánalmas vagy! Nem igaz. Soha nem mondjuk ki, hogy a magyar gyilkolt aljas módon. Ilyenkor hallgatunk arról, hogy ki is gyilkolt.
Penyige
Nem, Te szánalmas vagy! Nem igaz. Soha nem mondjuk ki, hogy a magyar gyilkolt aljas módon. Ilyenkor hallgatunk arról, hogy ki is gyilkolt.
Penyige
klott
2009.03.10. 12:48:36
Szégyen ma nemzetinek nevezni zsidózó, cigányozó, gyűlöletkeltő, másokat személyében megalázó, idiótázó, gyilkosozó szélsőjobbos firkálmányokat. Akinek ez számít igényesnek, arról megvan a véleményem. De nem írom ide, mert nekem ez nem fér bele. Nem vagyok szélsőjobbos. Nem, Te szánalmas vagy!
plc
2009.03.10. 09:12:16
Nekem nem a színességükkel van a gondom, hanem a hitelességükkel. Felesleges kitalált dolgokat feltenni, érzelnek alapján hergelni a népet. Sokkal többet érnének el, ha ellenőrizhetően hiteles dolgokat tennének fel ezekre az oldalakra. Az uszítással nagyon sok embert elriasztanak, akik melléjük állnának. Ha valóban komoly erő akar lenni az u.n. nemzeti jobb oldal, akkor nem elég ez érzelem, értelem is kell!!! Ön szerint ez kitalált? |
|

Csak az itt ólálkodó 'ellendrukkereknek' súgom, március 15-én még a 'legelvetemültebb' radikális sem adta meg egy hatelemis ÁVÓsnak sem azt az örömet, hogy 'példát statuáljanak'.
Amit a beikabálóval csináltak 'sün alakzatban' az már tényleg paródia volt, és ráadásul hatalmas öngól a rendőrségnek.
Most kiderült hogy nemhogy hazudni nem tudnak rendsen, de már egy előállítást sem tudnak keresztülvinni.
Amit Morvai Krisztinával tettek annak lesznek következményei.
Nem kell itt már összecsődülni, forradalmat csinálni. Röhögni az egészen, amíg ezek kivergődik magáükat aztán eltűnnek, ki a feledés homályába, ki meg a sittre a jól megérdemelt búntetését tölteni.
Óriási volt a Szempontban a ráhatásos nem tevőleges agrasszió szemléltetése.