- Hírlap
- Fórum
- Bács-Kiskun
- Csongrád
- Békés
- Kereső:

|
Fórum bejelentkezés
Szabad száj
Fórum
Hírlevél
Hírös Index ajánlja
|
Újabb fórum betíltás - ezúttal a TrioTv a soros(?)
Témaindító: Kemény György
Először a honlap sem működött, de mára ismét olvasható lett. Ma azonban azt kellett tapasztalni, hogy volt fórum, nincs fórum... a TrioTv honlapján (www.triotv.ini.hu). Gonoszmanók vitték el? Valakinek zavarta az emésztését? Vagy csak egyszerű erődemonstrációról van szó? Nem tudni, csak remélni lehet, hogy a TrioTv-nek nem kellett elindulni a Félegyházán újraértelmezett "tisztesség és becsület" rögös útján! A Francia-magyar EgyesÜlet vezetÖje Barati Tibor kèrem,hogy sziveskedjenek rèszemre a borÜnnepen kèszÜlt felvètelt emailban elkÜldeni:Tisztelettel Barati Tibor A Francia-magyar EgyesÜlet vezetÖje Barati Tibor kèrem,hogy sziveskedjenek rèszemre a borÜnnepen kèszÜlt felvètelt emailban elkÜldeni:Tisztelettel Barati Tibor T. forumozók, kedves tv nézők!
anonim
2007.05.03. 21:34:51
Most hogy a mocskos szélsőséges aktivisták nem figyeltek oda egy pillanatra, Xéna óhajára és Kemény(tökű) György vágyakozására újra elérhetővé tették az Illetékesek a fórumot :D :D Sokkal jobban örülnék, ha nem Xena és az én lépéseimnek lenne köszönhető a Trio Tv fórumának újbóli elérhetősége, hanem a józan ész felülkerekedésének! Most hogy a mocskos szélsőséges aktivisták nem figyeltek oda egy pillanatra, Xéna óhajára és Kemény(tökű) György vágyakozására újra elérhetővé tették az Illetékesek a fórumot :D :D Nos, a fórum ismét elérhető a TrioTv honlapján ;-)
xena- az IGAZI
2007.05.01. 17:17:23
bocsi. Na! ez egy ilyen nap.
xena- az IGAZI
2007.05.01. 14:15:00
..lehet,hogy sokan rettegnek, de én ugyan nem! bocsi.
antivadparaszt
2007.05.01. 07:33:51
...a gonosz kis szakállas FIDESZ-KDNP-s manócska, "rödög" ment be a félegyházi jegyzóasszonyhoz letiltani a fórumot, és nem az MSZP-kormány, mint ahogy a legutóbbi testületi ülésről szóló, még - még le nem tiltott TV közvetítés tanúsította. Egyre többen rettegnek a manócskától Félegyházán... ..lehet,hogy sokan rettegnek, de én ugyan nem! |
|

A Francia-magyar EgyesÜlet vezetÖje Barati Tibor kèrem,hogy sziveskedjenek rèszemre a borÜnnepen kèszÜlt felvètelt emailban elkÜldeni:Tisztelettel Barati Tibor