Hírös.Index logo
Főrovatok
Mellékletek
h i r d e t é s
Alrovatok
design-top

Hírlevél
Adja meg e-mail címét:

Újabb fórum betíltás - ezúttal a TrioTv a soros(?)
Témaindító: Kemény György

Először a honlap sem működött, de mára ismét olvasható lett. Ma azonban azt kellett tapasztalni, hogy volt fórum, nincs fórum... a TrioTv honlapján (www.triotv.ini.hu). Gonoszmanók vitték el? Valakinek zavarta az emésztését? Vagy csak egyszerű erődemonstrációról van szó? Nem tudni, csak remélni lehet, hogy a TrioTv-nek nem kellett elindulni a Félegyházán újraértelmezett "tisztesség és becsület" rögös útján!

db/lap 
14. tibor.barati@wanadoo.fr válasz 2009.10.20. 18:07:11

A Francia-magyar EgyesÜlet vezetÖje Barati Tibor kèrem,hogy sziveskedjenek rèszemre a borÜnnepen kèszÜlt felvètelt emailban elkÜldeni:Tisztelettel Barati Tibor

13. tibor.barati@wanadoo.fr válasz 2009.10.20. 18:07:05

A Francia-magyar EgyesÜlet vezetÖje Barati Tibor kèrem,hogy sziveskedjenek rèszemre a borÜnnepen kèszÜlt felvètelt emailban elkÜldeni:Tisztelettel Barati Tibor

12. tibor.barati@wanadoo.fr válasz 2009.10.20. 18:06:58

11. Triós koma válasz 2007.05.15. 17:43:24

T. forumozók, kedves tv nézők!
A Trió Tv fóruma nem az aktuális városvezetés hatására tünik el olykor, hanem sajnos mint a web oldalt ezt is nagytudású, unatkozó kis hekkerek csupán kedvtelésből feltörik. A legutobbi eset ma délelőtt történt, de hálistennek sikerült helyreállítani. Hangsúlyozom,nem politikai oka van a dolognak.
Ezúton is szives elnézésüket kérjük.
Tisztelettel: Trió Tv Kiskunfélegyháza Team

10. Kemény György válasz 2007.05.03. 23:08:33
anonim 2007.05.03. 21:34:51

Most hogy a mocskos szélsőséges aktivisták nem figyeltek oda egy pillanatra, Xéna óhajára és Kemény(tökű) György vágyakozására újra elérhetővé tették az Illetékesek a fórumot :D :D

Sokkal jobban örülnék, ha nem Xena és az én lépéseimnek lenne köszönhető a Trio Tv fórumának újbóli elérhetősége, hanem a józan ész felülkerekedésének!

9. anonim válasz 2007.05.03. 21:34:51

Most hogy a mocskos szélsőséges aktivisták nem figyeltek oda egy pillanatra, Xéna óhajára és Kemény(tökű) György vágyakozására újra elérhetővé tették az Illetékesek a fórumot :D :D

8. Kemény György válasz 2007.05.02. 18:38:43

Nos, a fórum ismét elérhető a TrioTv honlapján ;-)

7. xena- az IGAZI válasz 2007.05.01. 17:19:58
xena- az IGAZI 2007.05.01. 17:17:23

bocsi.
Szepoldal.extra@hu

Na! ez egy ilyen nap.
szepoldal.extra.hu
-bocsi, még félig alszom...-

6. xena- az IGAZI válasz 2007.05.01. 17:17:23
xena- az IGAZI 2007.05.01. 14:15:00

..lehet,hogy sokan rettegnek, de én ugyan nem!
Légyszi, nézz át a Szépoldal.@extra.hu-ra!
Még fel is vérteztem magam:))
A "manócska" szuper hülye ötleteként virítanak szegény Consti -diákok Nagymagyarország-tablón a kirakatban.

bocsi.
Szepoldal.extra@hu

5. xena- az IGAZI válasz 2007.05.01. 14:15:00
antivadparaszt 2007.05.01. 07:33:51

...a gonosz kis szakállas FIDESZ-KDNP-s manócska, "rödög" ment be a félegyházi jegyzóasszonyhoz letiltani a fórumot, és nem az MSZP-kormány, mint ahogy a legutóbbi testületi ülésről szóló, még - még le nem tiltott TV közvetítés tanúsította. Egyre többen rettegnek a manócskától Félegyházán...

..lehet,hogy sokan rettegnek, de én ugyan nem!
Légyszi, nézz át a Szépoldal.@extra.hu-ra!
Még fel is vérteztem magam:))
A "manócska" szuper hülye ötleteként virítanak szegény Consti -diákok Nagymagyarország-tablón a kirakatban.

db/lap 
Új hozzászólás

h i r d e t é s

design-bottom
design-top
design-bottom
design-top
Kecskemét Baja Kiskőrös Kiskunhalas Kiskunmajsa Nagykőrös Galéria Soltvadkert
Bácsalmás Kalocsa Kiskunfélegyháza Kunszentmiklós Lajosmizse Tiszakécske És a többi...

p a r t n e r e i n k

01fokusztakarek 02_opticon adrenalin dunaaszfalt frittmann malom malom_mozi mti royalsekt szentkiralyi
design-bottom
© 2001-2012 Hírös.Index