Hírös.Index logo
Főrovatok
Mellékletek
h i r d e t é s
Alrovatok
design-top

Hírlevél
Adja meg e-mail címét:

Évértékelő. Hát, nem is tudom.
Témaindító:

Az, már egyszer biztos, hogy küldetéstudata az van Orbán Viktornak. Meghallgattam a beszédet, mint ahogy minden évben megteszem. Arra voltam kíváncsi, hogy mi a teendő? (Lenin után: szabadon) Gyakorlatilag megértettem, hogy új világ és új Magyarország kell. Azt is megértettem, hogy ennek a problémának egyetlen megoldása van, az pedig maga Orbán Viktor. Nem tetszik ez nekem. Miért gondolja Orbán, hogy Ő a megoldás? De, ez az Ő dolga. Azzal tisztában vagyok, hogy a hívekhez beszélt, de szerintem sok nem hívő is várta, hogy mit fog mondani. Többek között én is. A beszéd, mint szokás szerint jól összeszedett és lelkesítő volt. Mindenki azt hallotta ki belőle, amit akart. Én ígéreteket kaptam, úgy, mint eddig számtalanszor. Tavaly, amikor a jövő elkezdődött, mert győzött a népszavazás és a nép, azt gondoltam, hogy na végre, itt a változás. Aztán rájöttem, hogy semmi, illetve a múlt kezdődött el. Hát, gondoltam tesznek róla, hogy ne így legyen. Nem sikerült nekik. Most, az elsöprő győzelmű júniusi EP választással kínált meg Orbán, amikor is az új irány fog elkezdődni. De, tényleg el fog kezdődni? Hát, nem tudom. Többek között megtudtam a beszédből, hogy miről beszélgetett a nagyapjával és az apjával, valamint az is világosan látszik, hogy ki a gonosz és ki a jó. Azt is megtudtam, habár eddig is sejtettem, hogy az oroszokat ő zavarta ki az országból, és most sem szereti őket. (sok kárunk is származott ebből – sic) Dicséretes dolognak tűnik, hogy be fognak bizonyítani mindent, mármint azt, hogy mindent jobban lehet csinálni. Csak már látnám. És, most mielőtt bárki el kezdene köpködni és kommunistázni, közlöm, hogy nem vagyok Gyurcsány hívő sem. Azt is számtalanszor elmondtam, hogy nem szimpatizálok Orbánnal. De ez itt nem az unszimpátia megnyilvánulása. Nekem a beszédből ez jött le. Ígéretek évek óta, új jelszavak évek óta és semmi nem változik. Persze joggal mondhatják, hogy nem ők vannak kormányon. De, miért nincsenek ők? A kerek asztalnál elvben meghatározott és a parlament által elfogadott Alkotmány és a választási törvény az ő művük is egyben. Akkor, meg nem kell sírdogálni. Törvényt kell módosítani, ha már a 20 évvel ezelőtti dolgokról is szólunk. Azt kéne megértenie Orbánnak, hogy Gyurcsány soha nem fog lemondani önszántából. (remélem, tévedek –sic) Azzal ugyanis vereséget szenvedne. Tehát, lehet itt világraszóló EP választási győzelem, ez nem fogja meghatni a kormányt és a szocikat. Vagyis, megint nem történik semmi. Viszont ez az állapot, ami most uralkodik az országban, nem tartható sokáig. Semerre nincs elmozdulás, illetve van, csak lefelé. Minden áll, mindenki kivár, csak azt nem tudom, hogy mire várunk. Egy forradalom tragédia lenne, szerintem, minden oldalnak. Ha, viszont bedől az ország, az is az lesz. Az idő viszont vészesen fogy. És, szerintem Orbánnak sem mindegy, hogy a semmiből, vagy „csak” romokból kell megteremtenie az új Magyarországot, ha már a Jóisten őt jelölte ki erre a feladatra. Arra nem emlékszem, hogy volt-e ilyen Orbán jelszó, de akár igen, akár nem, most van itt az ideje. Ébresztő Magyarország, ébresztő magyarok! Ébresztő politikusok, ébresztő parlament!

db/lap 
50. anonim válasz 2009.03.11. 15:36:52
anonim 2009.03.11. 15:18:51

Nem azért, de a Fidesz honlapján vezércikk az anyag, tegnap este tették fel a dátum szerint.

Na, még jó hogy. De a többiben nemigen méltatják! Szerintem is hallgassák el.

49. anonim válasz 2009.03.11. 15:18:51
anonim 2009.03.11. 13:52:23

Néha elkezdett dadogni, megakadt és zavartan nézett Olgira. Zsebretette ez a nő Orbánt.Nem is dicsekedik a jobboldal a tegnapi szerepléssel.

Nem azért, de a Fidesz honlapján vezércikk az anyag, tegnap este tették fel a dátum szerint.

48. lovi válasz 2009.03.11. 13:59:23
anonim 2009.03.11. 13:52:23

Néha elkezdett dadogni, megakadt és zavartan nézett Olgira. Zsebretette ez a nő Orbánt.Nem is dicsekedik a jobboldal a tegnapi szerepléssel.

Ezzel az interjúval Orbán Viktor elveszítette az elfogulatlan, de jobbrahajló szavazókat is.

47. anonim válasz 2009.03.11. 13:52:23

46. anonim válasz 2009.03.11. 09:19:31
piri 2009.03.11. 09:15:21

Hát Emberek, ilyet sem láttam mostanában. A tegnapi ATV adásban, a Kálmán Olga egyszerűen gúzsbakötözte Orbán vezért a kérdéseivel, a szerencsétlen pártvezető meg csak dadogott és jópofáskodott és közben vicsorgott kínjában. Jól leszerepelt a fickó. Most látszott meg, hogy gyakorlatilag teljesen üres a feje, pártjának meg tényleg nincs programja. Csak akkor lett határozottabb, amikor a végén, a hatalomra terelődött a szó.

Ez gáz volt, szégyelltem magam, helyette is. Tehát az orbáni recept a következő: 10 éven belül 1 millió új munkavállaló és adócsökkentés, kiadáscsökkentés nélkül, mert az egyből behozza a többletbevételt.

45. piri válasz 2009.03.11. 09:15:21

Hát Emberek, ilyet sem láttam mostanában. A tegnapi ATV adásban, a Kálmán Olga egyszerűen gúzsbakötözte Orbán vezért a kérdéseivel, a szerencsétlen pártvezető meg csak dadogott és jópofáskodott és közben vicsorgott kínjában. Jól leszerepelt a fickó. Most látszott meg, hogy gyakorlatilag teljesen üres a feje, pártjának meg tényleg nincs programja. Csak akkor lett határozottabb, amikor a végén, a hatalomra terelődött a szó.

44. plc válasz 2009.03.10. 21:38:03
Woland 2009.03.10. 21:09:44

Egy linket tudnál adni esetleg erről az 5 bankos \"vízióról\"? Kiváncsi lennék mit is mondott valójában:)

Nem tudok linket adni, mert a tavalyi évértékelőel ellentétben idén a fidesz nem tette fel a szó szerinti változatot, csak szemelgetett a szövegből. Én végighallgattam a beszédet és onnan vettem. Illetve egy fideszes politikus telefonált be egy beszélgetős rádió adásba, ő is ezt mondta. Nagyon sok linket végigolvastam, de ezt a témát nagyon kerülte mindenki.

43. Woland válasz 2009.03.10. 21:09:44
plc 2009.03.10. 08:21:41

A problémám csak az, hogy Orbán legalább öt (5) olyan bankot vizionál, ahol a többségi tulajdonos a Magyar állam! Ezt milyen pénzből akarja finanszírozni. Esetleg ő is kölcsönt vesz fel rá? Esetleg úgy konszolidálna, mint mint a Postabank esetében?

Egy linket tudnál adni esetleg erről az 5 bankos \"vízióról\"? Kiváncsi lennék mit is mondott valójában:)

42. Pelikán válasz 2009.03.10. 21:00:48
anonim 2009.03.10. 06:53:20

Pelikán!
A megnyilvánulásod hasonlít a III/III-as módszerekhez. Átmagyarázni, megmásítani, teljesen más ideológiába burkolni azt ami a te szemlyes ellenséged! Mert amit te írsz az ez!
Politizálsz, ellenségképet alakítsz ki, gyűlöletre szítasz, és ugyanakkor nem szavazol.
Akár el is lehet menni Magyarországról! (Gyurcsány!)

Akkor most, mennyi személyes ellenségem van? Az Orbán is, meg a Gyurcsány is? Személyes ellenségeik a halálnak. Nagy ívben teszek rájuk. Addig amíg ezek a diktátorok vezetik a pártjaikat, nem fogok rájuk szavazni. Oszt, jónapot! Azt meg, hogy milyen bujtogatásról, meg gyűlöletkeltésről beszélsz, nem is értem. Ez legyen a Te problémád.
rn
rnDe, ha már itt tartunk: \"Orbán szerint a válságra a kormányváltás a legjobb megoldás. „Az előrehozott választás megnyugtatja a piacot” – véli a korábbi miniszterelnök, aki nem akar együttműködni a Gyurcsány-kabinettel, mert „aki ezt teszi, az elveszti az emberek bizalmát” – tette hozzá.\"
rn
rnAz ország le van szarva - bizalom = szavazat = népszerűség - a megoldás én vagyok - a megoldás a zsebemben van, de hülye lennék átadni Gyurcsánynak, nem működök együtt, ha az ország beledöglik, akkor sem - vagy engem választotok, vagy megdöglötök - első a hatalom, második magyarország - váltsátok már le ezt a rohadt kormányt, mert én nem tudom, vagy, nem akarom.
rn
rnVulgárisan ennyi ez az üzenet. Akár tetszik neked, akár nem.
rn
rnÜdv:
rn
rna Gátőr

41. Pelikán válasz 2009.03.10. 20:34:56
komondor 2009.03.10. 15:51:33

Nekem ugyan nem barátom, de szerintem a nevét Wachsler-nek kell írni. :)

Igaz :-) Sose tudom rendesen leírni a nevét. Mikor elküldtem észrevettem, gondoltam, nem blamálom magam, úgysem veszik észre :-) Te, vetted észre egyedül :-) Kösz!
rn
rnÜdv:
rn
rna Gátőr

db/lap 
Új hozzászólás

h i r d e t é s

design-bottom
design-top
design-bottom
design-top
Kecskemét Baja Kiskőrös Kiskunhalas Kiskunmajsa Nagykőrös Galéria Soltvadkert
Bácsalmás Kalocsa Kiskunfélegyháza Kunszentmiklós Lajosmizse Tiszakécske És a többi...

p a r t n e r e i n k

01fokusztakarek 02_opticon adrenalin dunaaszfalt frittmann malom malom_mozi mti royalsekt szentkiralyi
design-bottom
© 2001-2012 Hírös.Index