- Hírlap
- Fórum
- Bács-Kiskun
- Csongrád
- Békés
- Kereső:

|
Fórum bejelentkezés
Szabad száj
Fórum
Hírlevél
Hírös Index ajánlja
|
Az mszp és a dolgozó átlagmagyart
Témaindító:
Válság, spórlás: 58 millió forint jutalmat osztottak szét a miniszterek, szakállamtitkárok és egyéb állami vezetők között plc megint okoskodik! Mint mindig! Még valami Zatupeknek és at egyik anonimnek. Ennek a "jutalomnak" - ami tulajdonképpen nem is jutalom - a felemlegetése semmire sem volt jó, csak politikai lejáratásra, minden valóságalap nélkül. Ugyanúgy, mint annak közlése, hogy szilvásy miniszter egy év alatt négy luxusautót kapott. Az sem volt igaz, de a fidesz rlszéről szarkeverésnek nagyon megfelelt. Mielőtt visszaírod, hogy megint okoskodok, idézem az autókat adó cég (Porsche Hungária) gazdasági igazgatójának tényközlését.
Zatupek
2009.03.05. 14:52:45
Olyan előfordult-e már,hogy nem voltál(szerinted) okosabb mindenkinél? Tudod, eddig csak v.melyik anonim volt az, aki tények nélkül fröcsögött, csapkodott. A Te beírásodban mennyitény, vagy érv van. Én hivatkoztam egy törvényre - ha nagyon akarod akkor megkeresem a számát és a megfelelő paragrafust is - majd közöltem, hogy ezt a jutatást mindenki megkaja / megkapta, pártállástól függetlenül. Ebből hogyan szűrted le azt az ostobaságot, hogy okosabb akarnék lenni bárkinél? Én közöltem egy tényt. Cáfold meg, vagy fogadd el, de tényekkel cáfolj, ne személyeskedéssel!
plc
2009.03.05. 12:42:17
Gondolom ez vonatkozik az esetleg fidesz, vagy kdnp tag közszolgára is, aki szintén megkapta a jubileumi jutalmát, ha letöltötte a megfelelő éveket a köz szolgálatában! Olyan előfordult-e már,hogy nem voltál(szerinted) okosabb mindenkinél?
anoním
2009.03.05. 10:13:58
Spórolni kell bazmeg,mondta a politikai-elit! Gondolom ez vonatkozik az esetleg fidesz, vagy kdnp tag közszolgára is, aki szintén megkapta a jubileumi jutalmát, ha letöltötte a megfelelő éveket a köz szolgálatában! Spórolni kell bazmeg,mondta a politikai-elit!
anonim
2009.03.04. 13:39:40
öreg,Neked nem b***za a csőrödet az ország általános állapota,meg az \"átlag\"emberek ellehetetlenedése? Nekem az b... a csőrömet, hogy bizonyos médiaszereplők össze-vissza hazudoznak, ha v.mely politikai oldal azt kívánja. (figyelj anonim! nem írtam, hogy melyik oldal, mert mindegyik) Jelen esetben szó sem volt jutalomtól, bár valaki ezt annak aposztrofálta. Ezek a pénzek törvényi előírás alapján lettek kifizete. Azaz járt nekik. Ugyanúgy, mint minden közalkalmazottnak, vagy kötisztviselőnek. Anno a fidesz kormány évei alatt is megkapták ezt a juttatást.
anonim
2009.03.04. 13:39:40
öreg,Neked nem b***za a csőrödet az ország általános állapota,meg az \"átlag\"emberek ellehetetlenedése? Az senkinek nem b....a a csőrét ,hogy a fideseknek sem jut eszébe - de Ibolykának sem - hogy önszántukból lemomdjanak a jogtalanul beszebelt juttatásaikról. Négy új Audi A6-ost használt 2007-ben Szilvásy |
|

plc megint okoskodik! Mint mindig!
Boss a látogatottság meg egyenesen szar!
Akkor legyetek okosok, ha az otp 150 Ft lesz.
A forint pedig nyaldossa az 500-at!
Ahogy halad az idő egyre kevesebb pénzük lesz az embereknek. Elfogy a párna alól, elfogy a felvett hitel és ezek után pedig elfogy a türelem is!
Ezt úgy hívják hogy negatív spirál!
Írtó nehéz lesz belőle kikecmeregni. Nehéz, mert milliók esnek ennek áldozatul.
Abba pedig bele sem gondolok, hogy a történelem hogyan oldotta meg eddig az ehhez hasonló válságokat!
A mostani helyzet kiválóan alkalmas a piac újrafelosztására. Ezt meg egyesek nehezen fogják viselni.
Szájalni és az igazságot szarságokkal, hazug állításokkal elfedni és abba a hitbe kergetni az embereket, hogy a kormány igenis jól teszi a dolgát arcátlanság!
Plc ennek nagy mestere! Szomorú, hogy ilyen emberek sorozat-tények mellett is képesek erre az arcátlanságra!
A nevedhez illő volt a bejegyzésed. Egy szót sem írtam arról, hogy a kormány jól teszi a dolgát! Ezt legfeljebb te állítottad rólam. Én két eseményről írtam véleményt, hogy a a fidesz és holdudvara mást mondott, mint ami a tény! Ebben egy szó sem esett a kormány munkavégzéséről. Úgy látom, hogy ha neked nem tetsző dolog jelenik meg, akkor az okoskodás! Akkor is, ha igaz. Emlegetted az arcátlanságot. A pofátlan hazudozás politikai szándékkal nem arcátlanság????