- Hírlap
- Fórum
- Bács-Kiskun
- Csongrád
- Békés
- Kereső:

|
Fórum bejelentkezés
Szabad száj
Fórum
Hírlevél
Hírös Index ajánlja
|
repülőnap, csá
Témaindító:
Elmarad idén a repülőnap, spórolás miatt. Ha nyereséges volt a rendezvény, akkor, hol a megtakarítás?
M
2009.02.25. 10:23:03
Viszont jó pár embernek tetszett! Igen, nagyon sok embernek. Gondolom ezért is csinálták. A repülésmegszállottaknak az évi egy is kevés volt, a másik tábornak a kétévi egy is sok :-) Szerintem is jó bulik voltak, egy a gond, hogy évenként nem nagyon tudnak újakat hozni, még kétévenként se. most ne legyen,majd 2010-ben .Kampánynak sem rossz ! bocs. helyesen : a büfének
sky kapitány
2009.02.24. 17:18:00
Elmarad idén a repülőnap, spórolás miatt. Ha nyereséges volt a rendezvény, akkor, hol a megtakarítás? A repülőnap max. a bünek és a kitelepült árusoknak volt nyereséges, esetleg aszerevezőnek. A HM mélyen nyúlt a zsebébe, hogy a több százmilliós üzemenyag költséget kiperkálja.
sky kapitány
Elmarad idén a repülőnap, spórolás miatt. Ha nyereséges volt a rendezvény, akkor, hol a megtakarítás? A detoxikálóban fogyott el ,Szekeres kezelésére . :)
sky kapitány
Elmarad idén a repülőnap, spórolás miatt. Ha nyereséges volt a rendezvény, akkor, hol a megtakarítás? Gondolom ott, hogy a legtöbb pénzt a minisztérium tette bele. Úgy, hogy ezért nem kapott semmit, mert attól lehetett bnyereséges, hogy mindenki bevételét akinek bevétele lett belőle összeadva lehetett több bevétele mint kiadása.
Pelikán
2009.02.24. 22:26:58
A repülőnap soha nem volt nyereséges. Viszont jó pár embernek tetszett!
sky kapitány
Elmarad idén a repülőnap, spórolás miatt. Ha nyereséges volt a rendezvény, akkor, hol a megtakarítás? A repülőnap soha nem volt nyereséges. Emberek!Figyelmetekbe tudom ajánlani a parlament kaméleonjának,a mindenhez tökéletesen kompetens és nem utolsó sorban oszlopos tagjának (Sz. Lászlónak) a Youtobon megtalálható kicsit Unikum és egyéb más stresszoldó szagú pulpitusi beszédét a Grippenek megérkeztekor... |
|

A repülőnap max. a bünek és a kitelepült árusoknak volt nyereséges, esetleg aszerevezőnek. A HM mélyen nyúlt a zsebébe, hogy a több százmilliós üzemenyag költséget kiperkálja.
plc, a büfések igaz, az üzemanyagot viszont a MOL adta, nem a honvédség. Ha jól láttam az volt a fő támogató.
rn
rnÜdv:
rn
rna Gátőr