- Hírlap
- Fórum
- Bács-Kiskun
- Csongrád
- Békés
- Kereső:

|
Fórum bejelentkezés
Szabad száj
Fórum
Hírlevél
Hírös Index ajánlja
|
Freshh
Témaindító:
Mi a fene ez a Freshh ami nekem hírlevelet küldözget, úgy,hogy le se tudok róla iratkozni????
Égi Róka
2009.02.16. 17:21:44
Az internet világában enmail címet lehet itt-ott szerezni, vásárolni is. Most általéában beszélek, mert nem tudom, hogy ezek honnan vették, de nem hackelták az biztos, ahoz már tu8dás kell. Én a céges címemre kaptam tőlük tegnap két hírlevelet - persze nem kértem - a fresssh@fresssh.hu-ról.
Égi Róka
2009.02.16. 17:21:44
Az internet világában enmail címet lehet itt-ott szerezni, vásárolni is. Most általéában beszélek, mert nem tudom, hogy ezek honnan vették, de nem hackelták az biztos, ahoz már tu8dás kell. Azt nem lehetne ideírni,hogy miféle érdekeltségről van szó? Egy-két nevet legalább... Az internet világában enmail címet lehet itt-ott szerezni, vásárolni is. Most általéában beszélek, mert nem tudom, hogy ezek honnan vették, de nem hackelták az biztos, ahoz már tu8dás kell.
Calvinia
2009.02.16. 00:40:18
Erre gondolok.Honnan van nekik meg az én e-mail címem?? Engem is megtalált. :(
Égi Róka
2009.02.16. 00:05:39
ha erre gondolsz: Erre gondolok.Honnan van nekik meg az én e-mail címem?? ha erre gondolsz: Nem érek rá. De mi ez? Próbálkozz újra! Mi a fene ez a Freshh ami nekem hírlevelet küldözget, úgy,hogy le se tudok róla iratkozni???? |
|

Én a céges címemre kaptam tőlük tegnap két hírlevelet - persze nem kértem - a fresssh@fresssh.hu-ról.
rnKérlek írd meg, hogyan lehet visszavágni. Ha nyilvánosan nem akarod, küldd a balogarpi@freemail.hu-ra. Kösz! :)
mail ment