Hírös.Index logo
Főrovatok
Mellékletek
h i r d e t é s
Alrovatok
design-top

Hírlevél
Adja meg e-mail címét:

Freshh
Témaindító:

Mi a fene ez a Freshh ami nekem hírlevelet küldözget, úgy,hogy le se tudok róla iratkozni????

db/lap 
10. Égi Róka válasz 2009.02.18. 20:01:16
balogarpi 2009.02.17. 09:38:47

Én a céges címemre kaptam tőlük tegnap két hírlevelet - persze nem kértem - a fresssh@fresssh.hu-ról.
rnKérlek írd meg, hogyan lehet visszavágni. Ha nyilvánosan nem akarod, küldd a balogarpi@freemail.hu-ra. Kösz! :)

mail ment

9. balogarpi válasz 2009.02.17. 09:38:47
Égi Róka 2009.02.16. 17:21:44

Az internet világában enmail címet lehet itt-ott szerezni, vásárolni is. Most általéában beszélek, mert nem tudom, hogy ezek honnan vették, de nem hackelták az biztos, ahoz már tu8dás kell.
Abban a pilllanatban ha beregisztrálunk valahova valós email cím megadásával, az a cím később könnyen árucikké válhat, és vannak jónéhányan akik hasznot is csinálnak belőle. Mondjuk elég egy magáról megfeledkezett rendszeradminisztrátor, aki szeretne egy kis mellékest.

Meg tudom adni az elérhetőségeiket, ha dobnak egy mailt az egiroka@egiroka.net-re...
Én speciel 'bűntetem' a nekem spamet küldőket...erre is megvan a módszer, ezért nem félek közzétenni a címemet....

Én a céges címemre kaptam tőlük tegnap két hírlevelet - persze nem kértem - a fresssh@fresssh.hu-ról.
rnKérlek írd meg, hogyan lehet visszavágni. Ha nyilvánosan nem akarod, küldd a balogarpi@freemail.hu-ra. Kösz! :)

8. Calvinia válasz 2009.02.16. 20:20:26
Égi Róka 2009.02.16. 17:21:44

Az internet világában enmail címet lehet itt-ott szerezni, vásárolni is. Most általéában beszélek, mert nem tudom, hogy ezek honnan vették, de nem hackelták az biztos, ahoz már tu8dás kell.
Abban a pilllanatban ha beregisztrálunk valahova valós email cím megadásával, az a cím később könnyen árucikké válhat, és vannak jónéhányan akik hasznot is csinálnak belőle. Mondjuk elég egy magáról megfeledkezett rendszeradminisztrátor, aki szeretne egy kis mellékest.

Meg tudom adni az elérhetőségeiket, ha dobnak egy mailt az egiroka@egiroka.net-re...
Én speciel 'bűntetem' a nekem spamet küldőket...erre is megvan a módszer, ezért nem félek közzétenni a címemet....

Azt nem lehetne ideírni,hogy miféle érdekeltségről van szó? Egy-két nevet legalább...

7. Égi Róka válasz 2009.02.16. 17:21:44

Az internet világában enmail címet lehet itt-ott szerezni, vásárolni is. Most általéában beszélek, mert nem tudom, hogy ezek honnan vették, de nem hackelták az biztos, ahoz már tu8dás kell.
Abban a pilllanatban ha beregisztrálunk valahova valós email cím megadásával, az a cím később könnyen árucikké válhat, és vannak jónéhányan akik hasznot is csinálnak belőle. Mondjuk elég egy magáról megfeledkezett rendszeradminisztrátor, aki szeretne egy kis mellékest.

Meg tudom adni az elérhetőségeiket, ha dobnak egy mailt az egiroka@egiroka.net-re...
Én speciel 'bűntetem' a nekem spamet küldőket...erre is megvan a módszer, ezért nem félek közzétenni a címemet....

6. kmonodor válasz 2009.02.16. 09:23:44
Calvinia 2009.02.16. 00:40:18

Erre gondolok.Honnan van nekik meg az én e-mail címem??

Engem is megtalált. :(
rnHa Office Outlook-ot használsz, az üzenetre jobb klikk, aztán Levélszemét - Küldő feladása a letiltott feladók listájához.

5. Calvinia válasz 2009.02.16. 00:40:18
Égi Róka 2009.02.16. 00:05:39

ha erre gondolsz:
http://www.fresssh.hu/

Ez egy simlis, dilettáns banda, amelyik a reklámpiacon próbálkozik, én csináltam a nyomtatott verzióhoz az ősszel a laptervet, két számhoz is, (teljesen más mint a weblap) majd a második után fizetés nuku, eltűntek, telefon kikapcs, aztán másfél hónap jöttek kifogásokkal...


Az összes hirdetőt átqrták, az impresszum szerint harmincezer példányban jelent meg, de a valóságban közel sem....a terítés is nulla volt.

Csak azért nem pereltem, mert nem volt kedvem a csekély összeg végett a bíróságra járni, de ezúton tudatom, hogy jobb kerülni őket..

ui.
A spamekért nyuhodtan nyomjátok fel őket, az bűntetetendő....

Erre gondolok.Honnan van nekik meg az én e-mail címem??

4. Égi Róka válasz 2009.02.16. 00:05:39

ha erre gondolsz:
http://www.fresssh.hu/

Ez egy simlis, dilettáns banda, amelyik a reklámpiacon próbálkozik, én csináltam a nyomtatott verzióhoz az ősszel a laptervet, két számhoz is, (teljesen más mint a weblap) majd a második után fizetés nuku, eltűntek, telefon kikapcs, aztán másfél hónap jöttek kifogásokkal...


Az összes hirdetőt átqrták, az impresszum szerint harmincezer példányban jelent meg, de a valóságban közel sem....a terítés is nulla volt.

Csak azért nem pereltem, mert nem volt kedvem a csekély összeg végett a bíróságra járni, de ezúton tudatom, hogy jobb kerülni őket..

ui.
A spamekért nyuhodtan nyomjátok fel őket, az bűntetetendő....

3. Calvinia válasz 2009.02.15. 20:34:20

Nem érek rá. De mi ez?

2. anonim válasz 2009.02.15. 20:21:37

Próbálkozz újra!

1. Calvinia válasz 2009.02.15. 20:17:28

Mi a fene ez a Freshh ami nekem hírlevelet küldözget, úgy,hogy le se tudok róla iratkozni????

db/lap 
Új hozzászólás


h i r d e t é s







design-bottom
design-top
design-bottom
design-top
Kecskemét Baja Kiskőrös Kiskunhalas Kiskunmajsa Nagykőrös Galéria Soltvadkert
Bácsalmás Kalocsa Kiskunfélegyháza Kunszentmiklós Lajosmizse Tiszakécske És a többi...

p a r t n e r e i n k

01fokusztakarek 02_opticon adrenalin dunaaszfalt frittmann malom malom_mozi mti royalsekt szentkiralyi
design-bottom
© 2001-2012 Hírös.Index