Hírös.Index logo
Főrovatok
Mellékletek
h i r d e t é s
Alrovatok
design-top

Hírlevél
Adja meg e-mail címét:

Jöjjön már a Fidesz, oszt jó napot!
Témaindító:

Nekem ebből már elegem van. Ez a pitiáner sajtókampány nevetséges. Itt van előttünk a példa, Izland. Kormány lemond. Oszt, kész. Elő már a farbával fiúk. Tegyétek ki amitek van. Válságkezelő program, gazdaságélénkítő program, működő költségvetés, szociális program, meg mindenféle program. Legyen adócsökkentés, egészségügyi reform, bankmentő, ingatlan és autómentő program. A megoldás nálatok van. Vegyétek már át ezt a tetves kormányzást, aztán hajrá magyarok. A Gyurcsány villa, meg a Veres autó kérdés nevetséges. Ennél több kell. Mire vártok, hogy teljesen bedőljön a gazdaság és a pénzpiac? Vagy ez lenne a cél? Mert, ha igen, akkor baj van. Egy jó kis belpolitikai válság hatására „erősödhet” a forint akár 400-ra is. Tényleg nem tudom, mi a jó megoldás, ha ez, akkor azt se bánom, csak legyen már vége ennek a primitivizmusnak. Nem akarom hallgatni, hogy ez se jó, meg az se jó. Mondjátok meg, hogy mi a jó és ti vagytok a nyerők. Tudom, nem nálatok van a kormányzás, meg azt is, hogy a kormány felelős mindenért. De, akkor miért van az a nyüves parlament? Minek ültök ott? Helyzet van fiúk. Meg kéne már érteni, hogy nyakig ülünk a szarban és ebből nagy valószínűséggel csak együtt tudunk kimászni. Ettől még nem kell nagy nemzeti egysége összeborulni mindenkinek, de nem kéne nagy nemzeti egyetnemértésben elsüllyednünk a fekáliában. A kormány töketlenkedik, a sajtó folyamatos hisztériát kelt, az amúgy sem optimista társadalom, mély depresszióba esett. Az embereket meghülyítették, ebbe ti is benne vagytok. A tv-ből, az újságból a kilátástalanság folyik. A kormánytól hülyébbnél hülyébb ötletek szivárognak ki. Gyurcsány össze-vissza beszél. Nem beszélve a minisztereiről, meg akik megszólalnak. Még egyformát sem tudnak hazudni. Úgyhogy hagyjuk a szöveget, lássuk a tetteket.

db/lap 
237. komondor válasz 2009.05.16. 17:30:29
tetű 2009.05.15. 22:41:40

Tönkrement a nadrágszíjam. Maga nem a Szíjártó? :O)

Nem vagyok szíjgyártó. :) És a szájjártató Szíjjártó sem az. :)
rnHozz egy trógert, az a megoldás! :)

236. tetű válasz 2009.05.15. 22:41:40
komondor 2009.05.15. 18:26:05

Stop! Milyen tetű az, amelyik ugat? Ha rám mászol, én fogok ugatni! :)
rnÉsz? Hát mennyi ész fér egy tetű fejébe? :)
rnPárt? Te otthagynád az MSZP-t csak azért, hogy rám mászhass és ugathass? (Vagy te már tudsz valamit az MSZP-ről, amit én nem? Megszűnik netán? :))
rn

Tönkrement a nadrágszíjam. Maga nem a Szíjártó? :O)

235. komondor válasz 2009.05.15. 18:26:05
tetű 2009.05.15. 14:28:01

Alakíccsunk pártot! :O)
rn
rnÉn felülök a hátadra, mert ugye mint vérszívó, eltörpülnék melletted. Én lennék a zész, Te a Nyersrezs...erő! Igaz, kicsit furcsa lenne a helyzet, hogy én, a parazita ugatok, és Te csak a látványért vagy ott, hogy láccon az erő és a tömeg.... :O)

Stop! Milyen tetű az, amelyik ugat? Ha rám mászol, én fogok ugatni! :)
rnÉsz? Hát mennyi ész fér egy tetű fejébe? :)
rnPárt? Te otthagynád az MSZP-t csak azért, hogy rám mászhass és ugathass? (Vagy te már tudsz valamit az MSZP-ről, amit én nem? Megszűnik netán? :))
rn

234. anonim válasz 2009.05.15. 16:40:04
tetű 2009.05.15. 14:28:01

rn
rnÉn felülök a hátadra, mert ugye mint vérszívó, eltörpülnék melletted. Én lennék a zész, Te a Nyersrezs...erő! Igaz, kicsit furcsa lenne a helyzet, hogy én, a parazita ugatok, és Te csak a látványért vagy ott, hogy láccon az erő és a tömeg.... :O)

Egyszer Hruscsov felesége anyaszült meztelenül odaáll Hruscsov elé, és így szól neki:
rn- Nyikita! Hadd üljek a nyakadba! Hruscsov szabódik egy darabig, majd rááll. Az asszony felül és így szól:
rn- Menjünk a nagytükör elé!
rnHruscsov szuszogva odatámolyog a tükörhöz.
rn- Jól van, letehetsz! - mondja az asszony pár perc nézelődés után.
rn- Mire volt ez jó? - kérdezi a férj kifulladva.
rn- Csak kíváncsi voltam, hogy hogy néznél ki parókában.
rn

233. tetű válasz 2009.05.15. 15:15:47
plc 2009.05.15. 15:10:26

Mi volt az új pécsi polgármester első akciója? Visszavonta az alpolgármesterek jogosultságait. Mi volt a második? A város főterén akarta mnagát beiktatni. Jó hogy nem koronát kért a fejére. Megint egy helyi kiskirály, de most nem kapott koronát. Ha az MSZP, Szdsz, Mdf, nem megy el a főtéri beiktató közgyűlésre, akkor határozatlanképtelen a közgyűlés. Végül is mit várjunk attól a polgármestertől, aki a választás éjszakáján Bayer Zsolttal az oldalán vigyorgott a kamerába?

Megválaszolnám, de nem akarok magam ellen becsületsértési pert. :O)

232. plc válasz 2009.05.15. 15:10:26

Mi volt az új pécsi polgármester első akciója? Visszavonta az alpolgármesterek jogosultságait. Mi volt a második? A város főterén akarta mnagát beiktatni. Jó hogy nem koronát kért a fejére. Megint egy helyi kiskirály, de most nem kapott koronát. Ha az MSZP, Szdsz, Mdf, nem megy el a főtéri beiktató közgyűlésre, akkor határozatlanképtelen a közgyűlés. Végül is mit várjunk attól a polgármestertől, aki a választás éjszakáján Bayer Zsolttal az oldalán vigyorgott a kamerába?

231. tetű válasz 2009.05.15. 15:02:56
Peták 2009.05.15. 14:58:22

Lehetséges. Friss hír:
rn
rnKósa élesen bírálta Mikolát kijelentéseiért.
rn
rn

Ilyen nem törtéééééééééénhet meeeeeeeeeeeeeeeeg!!! :O)

230. Peták válasz 2009.05.15. 14:58:22
te tű 2009.05.15. 14:35:47

Azt hallottam, hogy párszak a dás lesz! :O)

Lehetséges. Friss hír:
rn
rnKósa élesen bírálta Mikolát kijelentéseiért.
rn
rn

229. te tű válasz 2009.05.15. 14:35:47

Azt hallottam, hogy párszak a dás lesz! :O)

228. tetű válasz 2009.05.15. 14:28:01
komondor 2009.05.15. 14:21:40

Miért? Az MSZP képviselői (az a néhány tucat, aki listán bejut :)) végleg kivonulnak és a Fideszt magára hagyják a Jobbikkal? :)
rnHidd el nekem, hogy azt én sem szeretném!
rn(Meg aki az MSZP-ből bejut, az is ragaszkodni fog 4 évig a \"jussához\".)

rn

db/lap 
Új hozzászólás

h i r d e t é s

design-bottom
design-top
design-bottom
design-top
Kecskemét Baja Kiskőrös Kiskunhalas Kiskunmajsa Nagykőrös Galéria Soltvadkert
Bácsalmás Kalocsa Kiskunfélegyháza Kunszentmiklós Lajosmizse Tiszakécske És a többi...

p a r t n e r e i n k

01fokusztakarek 02_opticon adrenalin dunaaszfalt frittmann malom malom_mozi mti royalsekt szentkiralyi
design-bottom
© 2001-2012 Hírös.Index