Hírös.Index logo
Főrovatok
Mellékletek
h i r d e t é s
Alrovatok
design-top

Hírlevél
Adja meg e-mail címét:

Bank lesz az ifjúsági otthon helyén?
Témaindító:

Érdekes kéréssel fordult hozzám nem olyan régen a hamburgeres a buszmegállónál. Írjam alá a petíciót a gombák megmaradásáért. A jövőjük bizonytalan, nem kapták meg a működési engedélyt hosszabb távra, ha jól értelmeztem. Mint kiderült, a város eladná az ifjúsági otthont egy banknak. Az mellett pedig nem jól mutatnának a gombák. Ez terjeng a városban.

db/lap 
13. plc válasz 2009.01.27. 11:03:18

Csak egy kérdés a topic indítójákoz. Hol derült ki, hogy el akarják adni egy banknak? Az az épület mindenre jó, csak banképületnek nem. Illetve sok száz milliós átalakítás után, talán. Gondoljátok el, egy gazdasági válság kellős közepén mellik bank akar közel milliárdos befektetéssel ott fiókot nyitni? A város így is tele van bankokkal, a központban alig lehet parkolni, stb. Szóval miből derült ki eza "tény"?

12. anonim válasz 2009.01.26. 21:00:21

az otthon kávézót én is nagyon sajnálom, már ha ez biztos.. kedvenc helyem a központban (és csak az egyik fele dohányfüstös!)
ez mikorra várható egyébként?

11. anonim válasz 2009.01.23. 22:32:46
a1 2009.01.23. 16:04:12

remélem elbontják a bodékat onnan, és azt is remélem h találnak nekik más helyet

majd Metzger elintézi ,mint oly sok más dolgot ...

10. a1 válasz 2009.01.23. 16:04:12
bodega 2009.01.23. 16:01:14

A bódés aláírásgyűjtő papírján az áll, h az új  közlekedési koncepció miatt kell eltolni a biciklijüket, mert megnyitják az utcát.

remélem elbontják a bodékat onnan, és azt is remélem h találnak nekik más helyet

9. bodega válasz 2009.01.23. 16:01:14

A bódés aláírásgyűjtő papírján az áll, h az új  közlekedési koncepció miatt kell eltolni a biciklijüket, mert megnyitják az utcát.

8. anonim válasz 2009.01.23. 14:57:47
a1 2009.01.23. 14:15:58

nem tudom, hogy ennek mi az igazságtartalma, nem hiszem h bank lenne benne hacsak akkor ha a kio átköltözne az erdeibe ahogy tervbe volt véve, dehát sikeresen elbukott az agora program. Az biztosnak látszik h az otthon kávézó megszűnik, helyette ott is ifjúsági otthonnak lesz vmi "irodája". Ami a gombákat illeti, szerintem köze sincs ahhoz h mi lesz az ifjusági otthonban mi nem. Buszpályaudvart megszüntetik, nagyon helyesen, a környéket átszervezik. Most őszintén a gombák nem illenek a környezetbe, mintha balkánon lennénk. Nagyon helyes döntés az is.

Bódé el, parkolóórákat a helyükre! :)

7. anonim válasz 2009.01.23. 14:56:34
a1 2009.01.23. 14:21:51

egyedül az otthon kávézó fog hiányozni...

Büdös dohányszagú helyiség volt, minimális kiszolgálással.

6. a1 válasz 2009.01.23. 14:21:51
a1 2009.01.23. 14:15:58

nem tudom, hogy ennek mi az igazságtartalma, nem hiszem h bank lenne benne hacsak akkor ha a kio átköltözne az erdeibe ahogy tervbe volt véve, dehát sikeresen elbukott az agora program. Az biztosnak látszik h az otthon kávézó megszűnik, helyette ott is ifjúsági otthonnak lesz vmi "irodája". Ami a gombákat illeti, szerintem köze sincs ahhoz h mi lesz az ifjusági otthonban mi nem. Buszpályaudvart megszüntetik, nagyon helyesen, a környéket átszervezik. Most őszintén a gombák nem illenek a környezetbe, mintha balkánon lennénk. Nagyon helyes döntés az is.

egyedül az otthon kávézó fog hiányozni...

5. a1 válasz 2009.01.23. 14:15:58

4. anonim válasz 2009.01.23. 13:58:41

A mozi helyén bank a rudi helyén börtön..

db/lap 
Új hozzászólás

h i r d e t é s

design-bottom
design-top
design-bottom
design-top
Kecskemét Baja Kiskőrös Kiskunhalas Kiskunmajsa Nagykőrös Galéria Soltvadkert
Bácsalmás Kalocsa Kiskunfélegyháza Kunszentmiklós Lajosmizse Tiszakécske És a többi...

p a r t n e r e i n k

01fokusztakarek 02_opticon adrenalin dunaaszfalt frittmann malom malom_mozi mti royalsekt szentkiralyi
design-bottom
© 2001-2012 Hírös.Index