- Hírlap
- Fórum
- Bács-Kiskun
- Csongrád
- Békés
- Kereső:

|
Fórum bejelentkezés
Szabad száj
Fórum
Hírlevél
Hírös Index ajánlja
|
Pesty László dokumentumfilmjei
Témaindító:
Bemutatták Pesty László Megsebzett ünnep című dokumentumfilmjét. A rendező bejelentette, hogy a filmmel, amely a tavalyi, október 23-ai rendőri beavatkozásról szól, "nagy nyugati pr-offenzívára készül". A 29 perces, oknyomozó film zenéjét Kovács Ákos szerezte, dokumentum-archívuma az alkotók anyagai mellett a Hír Televízió, a Magyar Televízió és a Duna Televízió felvételeiből áll.
anonim
2007.03.23. 06:33:03
Pelcsi! Nos, Anonim! Ki a sziszi?
asdf
2007.03.22. 15:24:42
Hattyúdal. Sikerült a témát elterelni az alkotmányt átlépő Viktorról úgy látom. Ha a topic-ok jobboldali tematizálás szerint ránkeröltetik akaratukat, nem nagyon várható értelmes diskurzus. Láttam a filmeket, javaslom mindenkinek megnézni, és közben érdemes a náci-propaganda alkotásokra gondolni. Az egyoldalúság, hiteltelenség gyöngyszemei ezek! Az őszi zavargásoknál érdemes áttekinteni az előzményeket. A Fidesz nyár óta tudott az öszödi-beszédről, a megtervezett, tudatos lavinát gátlástalanul elindította úgy, hogy kiszámíthatatlan volt a végkifejlet. Arra is érdemes csepp figyelmet fordítani, hogy most 15-én a kivetítőkön térképen jelölték az összes útvonalat, pedig nem volt ostromállapot, október 23-án miért nem tette ezt? Az őszi zavargásokban több volt a rendőr sérült mint a civil, pedig nekik volt védőfelszerelésük is. A köztörvényes bűnözők: futballhuligánok, kormány-provokátorok, az álldozatok békés ünneplők. Ki hiszi ezt el? Kell minden adat, bírósági ítéletek és utána érdemes indulat nélkül megvitatni a történteket. A hattyúdal remélem a szélsőjobb propagandistáinak szól. Pelikán,
Pelikán
2007.03.23. 03:09:27
Nem volt időm végignézni, letöltöttem és belenéztem. Első benyomás, lehet, hogy rossz ehhez végig kell nézni az egészet, én csak részeket csemegéztem belőle. Tehát, ugyanolyan elfogultnak tartom, mint a Morvai jelentést. Egyoldalú. Mindkettőben csak a sértetteket szólítják meg, sehol nincs a másik fél, nem teszi mellé a film a 160 rendőrt aki szintén megsérült. Pelcsi! Nem volt időm végignézni, letöltöttem és belenéztem. Első benyomás, lehet, hogy rossz ehhez végig kell nézni az egészet, én csak részeket csemegéztem belőle. Tehát, ugyanolyan elfogultnak tartom, mint a Morvai jelentést. Egyoldalú. Mindkettőben csak a sértetteket szólítják meg, sehol nincs a másik fél, nem teszi mellé a film a 160 rendőrt aki szintén megsérült.
anonim
2007.03.21. 20:17:41
Mert te találkoztál vele ugye. Én ismerem. Te csak a marhaságaidat szajkózod. Ez az ember, akiről beszélsz Fidesz hívő.
asdf
2007.03.22. 15:24:42
Hattyúdal. Mármint anonim hattyúdala.
anonim
2007.03.19. 21:22:28
A kormány megbukott! Hattyúdal. |
|

Sikerült a témát elterelni az alkotmányt átlépő Viktorról úgy látom. Ha a topic-ok jobboldali tematizálás szerint ránkeröltetik akaratukat, nem nagyon várható értelmes diskurzus. Láttam a filmeket, javaslom mindenkinek megnézni, és közben érdemes a náci-propaganda alkotásokra gondolni. Az egyoldalúság, hiteltelenség gyöngyszemei ezek! Az őszi zavargásoknál érdemes áttekinteni az előzményeket. A Fidesz nyár óta tudott az öszödi-beszédről, a megtervezett, tudatos lavinát gátlástalanul elindította úgy, hogy kiszámíthatatlan volt a végkifejlet. Arra is érdemes csepp figyelmet fordítani, hogy most 15-én a kivetítőkön térképen jelölték az összes útvonalat, pedig nem volt ostromállapot, október 23-án miért nem tette ezt? Az őszi zavargásokban több volt a rendőr sérült mint a civil, pedig nekik volt védőfelszerelésük is. A köztörvényes bűnözők: futballhuligánok, kormány-provokátorok, az álldozatok békés ünneplők. Ki hiszi ezt el? Kell minden adat, bírósági ítéletek és utána érdemes indulat nélkül megvitatni a történteket. A hattyúdal remélem a szélsőjobb propagandistáinak szól.
Gátőr tanárúr összefoglalója e témáról teljesen rendbe van. Majdnem egy napig néztem én is e profin elkészített manipulált szemetet. Mégegyszer kérlek Gátőr, ne a másik oldalt mutasd csak be, mert akkor lesűlyedsz e fideszbérenc-alkotók szintjére, hanem a realitást! Legyen ott az előzmény tényszerűen, a rendőrség első tehetetlenségének magyarázata, és sorban az okok, összefüggések, képi dokumentumai. Azt mondom riportok sem szükségesek, ha nem arányos a filmben. A vizsgálóbizottság, Kossuth-téri tüntetők, öszödi-beszéd, Viktor és társai lázító beszédei, Sólyom megnyílvánulásai stb. mind-mind szükségesek ahoz, hogy megérthessük e nemzetrontó időszakot. Legyen ez egy évi munka, de maradandó alkotás szülessen, ne olcsó propaganda! A Pesty féle film, a rendőrség további lejáratására, a korlátozottan tájékozott külföldi közvélemény előtt, a magyar kormány besározására alkalmas. Mit érünk el ezzel? Mit tud tenni a kormány? Csináljon ő is a Fideszről lejárató propagandafilmet (könnyű lenne)? Vigye ki a másik oldal is a nemzetközi fórum elé belső dolgainkat? Ez az az ördögi kör, amelyből ki kell szállni! Martonyi már nemzetközi társaság előtt külföldi gyámságot kért demokráciánk védelméhez, Balogh Zoltán megfigyelőket hívott az országba március 15-re, az emberi-jogok betartásának ellenőrzésére. Szájer és társai, Viktor és alelnökei Brüsszelben "épitik" az ország-képet. Hová vezet ez? A kormány lemondásához? Nem, azt hiszem csak hazánk lejáratását, nemzetközi tekintélyünk rongálását könyvelhetjük el eredményként!