- Hírlap
- Fórum
- Bács-Kiskun
- Csongrád
- Békés
- Kereső:

|
Fórum bejelentkezés
Szabad száj
Fórum
Hírlevél
Hírös Index ajánlja
|
Összegyűltek az aláírások a Parlament feloszlatásához
Témaindító:
http://www.barikad.hu/node/22477 Kedves Támogatók, Segítők és Aláírásgyűjtők!
Anoním
2009.02.12. 13:06:24
Bács-Kiskunban 2 városi önkormányzatban is van jobbikos politikus. Baja és Soltvadkert. A fidesz vitte be őket. Mi a gond ebben? Lüke fideszesekről beszéltem. Úgy tudom, az említett helyeken bejutott képviselők 2006-ban még nem voltak jobbikosok. Bács-Kiskunban 2 városi önkormányzatban is van jobbikos politikus. Baja és Soltvadkert. A fidesz vitte be őket. Mi a gond ebben?
kukacka
2009.01.31. 14:49:15
A pofon után hazazavarni a gárdát már kevés:) Orbán, Kövér szinte hetente kedveskedik valamivel a szélsőjobbnak. Az önkormányzatok sokaságában van szövetségben a Fidesz a Jobbikkal, Miéppel. Viktornak lehet még a végzete Vona, mindkét értelemben:) Van tennivalója ebben az ügyben a Fidesznek! Hagyd már ezt az ordas hazudozást a Fidesz meg a Jobbik együttműködéséről! Nincs ilyen!
kukacka
2009.01.31. 18:43:02
Rosszul tudod. Nem vagyok fideszes:) Ami késik...:)
Calvinia
2009.01.31. 17:01:19
Ebben az országban egyetlen ember van,akinek mindenben igaza van,és az sajnos nem én vagyok:),bár az is Fideszes:) Rosszul tudod. Nem vagyok fideszes:)
kukacka
2009.01.31. 15:12:14
Igaza is van! Persze nem mindenben:) , de olyan aranyosan tud kiabálni, káromkodni, hogy élvezet hallgatni:) Érdemes pedig ezt a kérdést komolyan venni! A szélsőjobb (Bal is ha lenne) rendkívüli károkat okoz. Elég csak végignézni a hindexet. Egy áligazságra, valós vagy vélt sérelmekre tömegeket lehet megvezetni. A roma kérdést csak komplexen lehet kezelni. Ebben az országban egyetlen ember van,akinek mindenben igaza van,és az sajnos nem én vagyok:),bár az is Fideszes:)
sellő
2009.01.31. 15:05:59
ezt a púpot símogatással sem a jobb-, sem a baloldal nem tudja eltüntetni...szerintem. Sőt! Simogatással csak nőni fog:))
sellő
2009.01.31. 15:04:51
pedig Calvinia 1 éve sikoltozik ez ügyben!!! Igaza is van! Persze nem mindenben:) , de olyan aranyosan tud kiabálni, káromkodni, hogy élvezet hallgatni:) Érdemes pedig ezt a kérdést komolyan venni! A szélsőjobb (Bal is ha lenne) rendkívüli károkat okoz. Elég csak végignézni a hindexet. Egy áligazságra, valós vagy vélt sérelmekre tömegeket lehet megvezetni. A roma kérdést csak komplexen lehet kezelni. |
|

Kedves Támogatók, Segítők és Aláírásgyűjtők!
Seres Mária országos népszavazási kezdeményezésére, melynek kérdése:
"Egyetért-e Ön azzal, hogy az országgyűlési képviselőknek csak a bizonylattal alátámasztott elszámolható kiadásai után járhat költségtérítés?"
A mai napon összesen:
509.748
aláírás gyűlt össze,
mely átadásra került az Országos Választási Bizottság részére.
Hála és köszönet a magyar népnek, hogy megérezte ennek a kérdésnek a jelentősségét és önzetlenül segített egy olyan magánszemély álatal elindított kezdeményezésben, ami ez eddig egyedül álló.
http://www.seresmaria.hu/#
rn
rnÉn 591.748-at láttam, most egy perce. :)
rn
rnSeres Mária taktikázott. \"Visszafogta\" a számlálót, hogy aktivizálja, gyűjtésre serkentse a \"népet\". Sejtettem, hogy így van. Örülök az eredménynek. Nem lesz kérdéses a népszavazás végeredménye. :) :) :)