Hírös.Index logo
Főrovatok
Mellékletek
h i r d e t é s
Alrovatok
design-top

Hírlevél
Adja meg e-mail címét:

Megtaláltam Petőfi Sándort!
Témaindító: Pelikán

Emberek! Ekkora piár fogásra nem számítottam a Fidesz részéről! Tegnap láttam Dauch Tamást a TV-ben - Petőfinek álcázva. Tényleg jó. Kiköpött Petőfi, és beszédet is mond. Lehet, hogy szaval is. Vagy felolvassa a 7-4+2 népszavazási pontot. Azt még nem tudom, hogy ki lesz Táncsics, Vörösmarty, Kossuth. Megnéztem a külföldi szónokokat, ők nem hasonlítanak rájuk. Lesz egy francia és egy litván szónok is. Ha jól belegondolok tényleg volt közük 48-hoz. Feltétlenül itt a helyük, ezen a magyar ünnepen. Kár, hogy Haynau unokahúgát nem hívták meg, sőt a Habsburgokat sem. Kíváncsi vagyok, mit tudnak mondani. De, ez a Petőfis, ez szenzációs. Nagyon tetszik. Üdv: a Gátőr

db/lap 
31. Pelikán válasz 2007.03.31. 02:29:15
anonim 2007.03.30. 14:38:57

Feladtam!
Kegyed oly mértékben hülyének néz, (mindenkit!) hogy nincs értelme ezt a témát tovább ragoznom.

Akkor én nyertem? Pedig én ne háborúzok itt, és nem hiszem, hogy bárkit is hülyének néznék. Nem láttam magamtól olyan írást, vagy megszólalást amivel bárkit is megsértettem volna. Nincs is szándékomban. Szemben másokkal. Csupán egyetlen dologról van szó. Ha elolvasok egy hírt, vagy véleményt, akkor megnézem más híforrásokból, esetleg utána nézek olyan dolgoknak amelyekben nem vagyok biztos, elolvasok törvényeket és dokumentumokat. Ez csupén azért van, hogy ne írjak hülyeségeket, másrészt azért, mert, ha úgy tetszik egy hírforrás, nem hírforrás - alapszabály. Néha mégis megtörténik, hogy hülyeséget írok le, de ha észrevette, akkor önkritikát is tudok gyakorolni. Ez a legnehezebb dolog, beismerni önmagunknak, hogy hibáztunk, vagy tévedtünk.

És, ha összeállt a kép, akkor leírom ide a saját véleményemet.

Ezzel nem kell egyetérteni, ezek csupán vélemények. De a hitelesség kedvéért odateszem a hírforrást, vagy a törvényt stb.

Ennyi.

Üdv:

a Gátőr

30. sziszi válasz 2007.03.30. 16:03:30
sziszi 2007.03.30. 12:36:56

Németh Zsolt arról beszélt tegnap, hogy az orosz-paktumot kötni akaró Gyurcsány az EU energiapolitikájával szembe megy, és a Kék-áramlat nem oldja meg kiszolgáltatottságunkat, mivel onnan is főleg orosz gáz jönne. Valamint Kóka is tiltakozik a Nabuccó elutasítása miatt. Hát ez egy nagy marhaság, kezdetektől fogva Gyurcsány arról beszélt, hogy mindkét alternatívára nyitott és nem akar két szék között a pad alá esni. Az ország energia-bisztonságát tartja elsődlegesen szemelőtt, és a projektek kezdeti stádiumban vannak, paktumnak nincs még realitása sem. Zsolti arra a kitérésre, hogy számos európai ország már külön megkötötte hosszútávú szerződését az oroszokkal, úgy válaszolt, hogy mi kis ország vagyunk, nem engedhetünk meg magunkanak annyit mint a németek. Az iráni gázmezők stabilitására nem tértek ki, inkább a külpolitikánk ramaty állapotát ecsetelte, valamint a határon túli magyarság elleni árulást a népszavazáskor. Szóval itt nem a gáz a gáz, hanem Ferike. Egyenesen kellene beszélni, szembenézni a vitapartnerrel és tényeket ütköztetni. A Fidesz e helyett kiviszi a belpolitikai konfliktust nemzetközi színtérre, orosz ellenes akcióját lavinaként elindítja (mint tavaly ősszel), lesz ami lesz.

Gátőr tanár úr jó emberismerő!

29. anonim válasz 2007.03.30. 14:38:57
Pelikán 2007.03.30. 01:20:34

Na, de Anonim!

Odaírtam a forrásokat, olvasd el. Kösz a segítségeket, nagyon is értem, hogy mire gondolsz, Te is érted,szokásodhoz híven ide löksz egy-két szót, csak a téma nem erről szólt. Fejtsd ki, mert lehet, hogy a többiek mást gondolnak, vagy nem értik, elmés megjegyzéseidet.

USA-ban sincs Gazprom. Euro sincs.
De, játszhatjuk a van sapka, nincs sapka játékot. Ez neked jól megy. nekem is.

Hajrá!

Üdv:

a Gátőr

Feladtam!
Kegyed oly mértékben hülyének néz, (mindenkit!) hogy nincs értelme ezt a témát tovább ragoznom.

28. sziszi válasz 2007.03.30. 12:36:56

Németh Zsolt arról beszélt tegnap, hogy az orosz-paktumot kötni akaró Gyurcsány az EU energiapolitikájával szembe megy, és a Kék-áramlat nem oldja meg kiszolgáltatottságunkat, mivel onnan is főleg orosz gáz jönne. Valamint Kóka is tiltakozik a Nabuccó elutasítása miatt. Hát ez egy nagy marhaság, kezdetektől fogva Gyurcsány arról beszélt, hogy mindkét alternatívára nyitott és nem akar két szék között a pad alá esni. Az ország energia-bisztonságát tartja elsődlegesen szemelőtt, és a projektek kezdeti stádiumban vannak, paktumnak nincs még realitása sem. Zsolti arra a kitérésre, hogy számos európai ország már külön megkötötte hosszútávú szerződését az oroszokkal, úgy válaszolt, hogy mi kis ország vagyunk, nem engedhetünk meg magunkanak annyit mint a németek. Az iráni gázmezők stabilitására nem tértek ki, inkább a külpolitikánk ramaty állapotát ecsetelte, valamint a határon túli magyarság elleni árulást a népszavazáskor. Szóval itt nem a gáz a gáz, hanem Ferike. Egyenesen kellene beszélni, szembenézni a vitapartnerrel és tényeket ütköztetni. A Fidesz e helyett kiviszi a belpolitikai konfliktust nemzetközi színtérre, orosz ellenes akcióját lavinaként elindítja (mint tavaly ősszel), lesz ami lesz.

27. Pelikán válasz 2007.03.30. 01:20:34
anonim 2007.03.30. 00:41:30

Na de Pelikán!
Ne játszódja már itt a hülyét, hogy nem érti!
Vagy nem játssza, mert tényleg nem?

Na, de Anonim!

Odaírtam a forrásokat, olvasd el. Kösz a segítségeket, nagyon is értem, hogy mire gondolsz, Te is érted,szokásodhoz híven ide löksz egy-két szót, csak a téma nem erről szólt. Fejtsd ki, mert lehet, hogy a többiek mást gondolnak, vagy nem értik, elmés megjegyzéseidet.

USA-ban sincs Gazprom. Euro sincs.
De, játszhatjuk a van sapka, nincs sapka játékot. Ez neked jól megy. nekem is.

Hajrá!

Üdv:

a Gátőr

26. anonim válasz 2007.03.30. 00:41:30
Pelikán 2007.03.29. 01:03:25

Igen! És? Mellébeszélesz.

Üdv:

a Gátőr

Na de Pelikán!
Ne játszódja már itt a hülyét, hogy nem érti!
Vagy nem játssza, mert tényleg nem?

25. látlak! válasz 2007.03.29. 22:06:24
sziszi 2007.03.29. 10:04:24

Orosz nagykövet sem tolerálta nagyon Viktor szövegét, szokatlan felszólalása nemzetközi viszhangot eredményez. Az "EU-párti" Fidesz és a Gyurcsány kommonista paktuma remek húzás, csak kilóg a lóláb. Viktor EU, USA ellenességét e piárfogás nem kompenzálja.

Honnan tudod, hogy szőke nő használta a számítógéped?
- Csupa fehér, hibajavító-festékes a monitor.
- Sajt van az egér előtt.
- Rúzsos a joystick.

24. sziszi válasz 2007.03.29. 10:04:24
Pelikán 2007.03.29. 01:03:25

Üdv:

a Gátőr

Orosz nagykövet sem tolerálta nagyon Viktor szövegét, szokatlan felszólalása nemzetközi viszhangot eredményez. Az "EU-párti" Fidesz és a Gyurcsány kommonista paktuma remek húzás, csak kilóg a lóláb. Viktor EU, USA ellenességét e piárfogás nem kompenzálja.

23. Pelikán válasz 2007.03.29. 01:03:25
anonim 2007.03.29. 00:49:40

Szív!
Csak nem értem a riposztot. Hol nincs most a GAZPROM? Na, megint segítek: pl Szlovéniában. Ott viszont már van euro.

Üdv:

a Gátőr

22. anonim válasz 2007.03.29. 00:49:40
Pelikán 2007.03.28. 00:20:21

Kösz. Az most van. A Gazprom, meg nem.

Üdv:

a Gátőr

Szív!
Csak nem értem a riposztot. Hol nincs most a GAZPROM? Na, megint segítek: pl Szlovéniában. Ott viszont már van euro.

db/lap 
Új hozzászólás

h i r d e t é s

design-bottom
design-top
design-bottom
design-top
Kecskemét Baja Kiskőrös Kiskunhalas Kiskunmajsa Nagykőrös Galéria Soltvadkert
Bácsalmás Kalocsa Kiskunfélegyháza Kunszentmiklós Lajosmizse Tiszakécske És a többi...

p a r t n e r e i n k

01fokusztakarek 02_opticon adrenalin dunaaszfalt frittmann malom malom_mozi mti royalsekt szentkiralyi
design-bottom
© 2001-2012 Hírös.Index