Hírös.Index logo
Főrovatok
Mellékletek
h i r d e t é s
Alrovatok
design-top

Hírlevél
Adja meg e-mail címét:

Mégis életben van a Műkerti képviselő! :O)
Témaindító: tetű

Halihóóó Műkertvárosiak! Azért ragadtam tollat, mert egy ismerősöm nyitott nemrégiben egy topicot itt a Hírös fórumon, amiben arról beszélt, hogy dr. Zombor Gábor polgármester és Bogdándi Ferenc műkerti képviselő mit tettek eddig Kecskemétért az önkormányzati választások óta. Ott a hozzászólásokban valaki (de engedjék/tek meg, hogy senkinek nevezhessem) lehülyézett. Úgy, hogy én nem álltam bele, nem bántottam. Most ez inspirált az írásra. A nyüszítő ellenfél csak azért viselkedhetett úgy, ahogyan viselkedett, mert tudja, hogy azzal, amit ők nyújtanak, főként a Műkertben, ezzel nem jutnak ismét be az önkormányzatba. A barátom, aki korábban ide írt, még így is jót tett Bogdándi Ferenccel, mert felnyitotta a szemét, hogy a semmittevéssel, azzal, hogy nem áll nyilvánosság elé, nyilvánvaló lesz következőleg a bukása! Igen-igen… Lehet Rubin Hoodnak köszönetet mondani. Azt is megtehette volna, hogy dicséri Bogdándit, aki pedig továbbra is jól elhenyélt volna. Az önkormányzati választások óta ugyanis egy alkalom adódott a műkerti lakosoknak Bogdándi Ferenccel találkozni, mégpedig oly formában, hogy írásban (!) – akár a diktatúrákban szokás – kérdéseket lehetett intézni a helyi istenségekhez! Tényleg nem lássátok, hogy palira vesznek titeket? Én erre a fórumra nem mentem el, pontosan a fenti okból. Nem vagyok kíváncsi magyarázkodásra, hazugságokra. Nézem az önkormányzati üléseket a helyi tévén. Bogdándi Ferencet egy alkalommal sem láttam a sorokban, nem hogy felszólalni a közösségünk érdekében! Látom viszont azt, hogy a Műkert göröngyös, felvert Műkerti sétányon közelíthető meg, hogy tél elejin („szakértő módon”) kezdtek a műkerti kápolna építéséhez, amit még dr. Fekete László járt ki. Láttam, amikor dr. Zombor Gábor és Bogdándy Ferenc szavazat toborzót tartott ingyen gulyással azon a helyen a Vadaspark mellett, amit még dr. fekete László tetetett rendbe. Könnyű volt más tollával ékeskedni és frázisokat puffogtatni. Ám az emberek itt egy kicsit többet érdemelnének. Leírhatnám azt a közel négytucat ötletemet, amik élhetőbbé tennék a városrészt minimális költségráfordítással, de minek segítsek a politikai ellenfélnek? Nem? Hiszen én vagyok a hülye, aki igaz itt élt 1972 óta, szinte mindig és tettem is a városrészért a barátaimmal. Akik akkor itt éltek, azok tuggyák. A politika ide csöppent pillanatembere, pedig nem érdekel. Érdekelt volna, de akkora a mellénye, hogy a zsebébe beleférne az ország. Nem az eszébe! S emlékeztek arra, hogy a választások előtt mennyire hajtott? Ingyen gulyás, rózsaosztás a műkerti ABC mellett, ígéretek halmaza, mint pl. posta, fedett piac, meg sorolhatnám a be nem váltott és egyébként jogszabály által meg nem valósítható ígéreteket. Persze ne csodálkozzunk Bogdándi Ferencen, hiszen szavazatot csak a választások előtt akart. Minek utána, amikor már eltartja a város? Nem igaz? Más tollával ékeskedni nem semmi dolog ám! Hajrá Képviselő Úr – tudom, hogy olvasod – hadd jöjjön az a posta! :O) S tegnap Rubin Hood közbenjárására – még egyszer elvágom a haver torkát – Bogdándi Ferenc felébredt. Mongyuk tenni szerintem most sem tesz semmit, csak szétszóratta a céduláit, amit ma március 07.-én reggel meg is találtam, hogy március 06.-án (!) délután a helyi iskolában fogadóórát tart. S ezen túl minden hónap első keddjin is. Na ezzel a cédulával nem sietett úgy, mint tavasszal (vannak kik tudják miről beszélek, a többieknek még nem mondanám el) és ősszel a választások előtt. Hogy elmegyek-e legközelebb? El, mert én, mint városrészünkben ugyancsak érdekelt és leendő ellenfél tudnom kell, hogy miről számol be. Tőlem javaslatot nem kap! Ha kap valaki, ha kapnak valakik, az a helyi MSZP. Kapna, ha olyan embernek tartanám, aki megérdemelné, hogy pajzsomra emeljem. De Viktor sem a barátom. Tuggyátok: az a Viktor, aki egymásellen uszíccsa a magyar népet. A zsák megtalálja a foltyát. :O) Ez persze nem zárja ki, hogy nem támogatom egy-egy ötlet megvalósításában. De mivel állítólag én hülye vagyok, ezért hagyom, hadd találja ki, mi kéne itt a lakosoknak. Vagy lehet, hogy nem. Persze ezt az érintett önkormányzati képviselőnek bizonyítania kéne! Azért mégiscsak furcsa, hogy idáig hallgatott a választások óta. Eltelt öt hónap! Hogy most miért kaptunk ilyen későn értesítőt? Csak saccolni tudom. Mert nem csinált eddig semmit és nem tudott volna miről beszámolni. Ám ne felejtsük: egy Fideszes nem hazudik soha! Ha időben kapjuk a szórólapot, akkor, pedig kénytelen lett volna…

db/lap 
91. Calvinia válasz 2008.04.21. 20:20:07
plc 2008.04.21. 20:16:01

Igazad van, de akkor miért volt az elmúlt 18 év összes cécója, ha ennyi becsület nincs a vezető pártokban, illetve azok néhány vezetőjében?

Miért 18 éves cécó? Többezer éves cécó.. és az emberekben sosem volt \"annyi \" becsület, amennyit Ön szeretne...Az emberfaj \"sárkányfogvetemény\"....A politikusai pedig különösen érdekes kiválasztódás szerint választódtak ki mindig is.

90. plc válasz 2008.04.21. 20:16:01
Calvinia 2008.04.21. 18:47:16

Minden hiába, ez sem segít.Tegyük fel, van számla, minden adott hozzá, hogy megállapítsuk, adott plakátot adott párt megbízásából gyártottak, ekkor és ekkor. Erre adott párt azt mondja, hogy de ő akkor sem tette ki, mert tőle ellopták, feljelentést is tesz a rendőrségen.Ezután hogy bizonyítja be bárki, hogy mégis az ő emberei ragasztották ki, és nem az ellenség, aki emígy akarja őket szószba rántani, hogy később ne tudják leszedni,és meg legyenek büntetve.Ugyanezért nem veszik komolyan a szóróanyagos kampánycsendsérteést.. Kimegyek a tanyavilágba, választások előtt egy héttel és annyi MSZPs szóróanyagot szedek ki a piros postaládákból , amennyi jólesik. Ezt a kampánycsendet követően kiszórom. Megbüntetik érte az MSZP-t ? Holott csak egy rosszindulatú fideszes partizánakciója volt ?
rn Nem azt mondom, hogy ez így korrekt, vagy jó, hanem hogy kivédhetetlen,és ha elkezdenek érte büntetni, akkor ezt fogják csinálni a pártok.
rn

Igazad van, de akkor miért volt az elmúlt 18 év összes cécója, ha ennyi becsület nincs a vezető pártokban, illetve azok néhány vezetőjében?

89. Calvinia válasz 2008.04.21. 18:47:16
plc 2008.04.21. 09:23:35

Bebizonyítható lenne, hogy hol készülnek -készültek- a plakátok, ha a pártok betartanák a törvényeket és nem feketén, számla nélkül gyártatnák a plakátjaikat. A számlák és a hivatalos megrendelő alapján kiderülne, hogy ki, mennyi plakátot gyártatott, kivel és milyen felirattal. Egyik oldalnak sem erőssége a törvények betartása, ha választásról van szó.

Minden hiába, ez sem segít.Tegyük fel, van számla, minden adott hozzá, hogy megállapítsuk, adott plakátot adott párt megbízásából gyártottak, ekkor és ekkor. Erre adott párt azt mondja, hogy de ő akkor sem tette ki, mert tőle ellopták, feljelentést is tesz a rendőrségen.Ezután hogy bizonyítja be bárki, hogy mégis az ő emberei ragasztották ki, és nem az ellenség, aki emígy akarja őket szószba rántani, hogy később ne tudják leszedni,és meg legyenek büntetve.Ugyanezért nem veszik komolyan a szóróanyagos kampánycsendsérteést.. Kimegyek a tanyavilágba, választások előtt egy héttel és annyi MSZPs szóróanyagot szedek ki a piros postaládákból , amennyi jólesik. Ezt a kampánycsendet követően kiszórom. Megbüntetik érte az MSZP-t ? Holott csak egy rosszindulatú fideszes partizánakciója volt ?
rn Nem azt mondom, hogy ez így korrekt, vagy jó, hanem hogy kivédhetetlen,és ha elkezdenek érte büntetni, akkor ezt fogják csinálni a pártok.
rn

88. plc válasz 2008.04.21. 09:23:35
Calvinia 2008.04.20. 12:27:16

Köszönöm ,István.
rnDe megmondom, mi a baj. Végiggondoltam. De utána kéne nézni a jogszabályban, mert nem vagyok benne biztos, csak így gondolom...SZERINTEM -hangsúlyozom, csak így gondolom-a jogszabály nem úgy szólhat, hogy mindenki köteles a rá vonatkozó plakátokat eltávolítani, hanem az általa kitett plakátokat, reklámagyagot köteles eltávolítani.Mert ugye, ha valamelyik párt ártana akarna a másiknak, akkor ilyen alapon elég lenne MSZP vagy FIDESZ feliratú plakátokat csinálni-vagy tízezret-és felragasztani, úgy, hogy ne lehessen leszedni...Mert azt bizonyítani, hogy a plakát valójában hol készült, és milyen célból, voltaképp lehetetlen...
rn Remélem nem adtam most tippeket senkinek.

Bebizonyítható lenne, hogy hol készülnek -készültek- a plakátok, ha a pártok betartanák a törvényeket és nem feketén, számla nélkül gyártatnák a plakátjaikat. A számlák és a hivatalos megrendelő alapján kiderülne, hogy ki, mennyi plakátot gyártatott, kivel és milyen felirattal. Egyik oldalnak sem erőssége a törvények betartása, ha választásról van szó.

87. Hortobágyi István válasz 2008.04.20. 16:48:11
Calvinia 2008.04.20. 12:27:16

Köszönöm ,István.
rnDe megmondom, mi a baj. Végiggondoltam. De utána kéne nézni a jogszabályban, mert nem vagyok benne biztos, csak így gondolom...SZERINTEM -hangsúlyozom, csak így gondolom-a jogszabály nem úgy szólhat, hogy mindenki köteles a rá vonatkozó plakátokat eltávolítani, hanem az általa kitett plakátokat, reklámagyagot köteles eltávolítani.Mert ugye, ha valamelyik párt ártana akarna a másiknak, akkor ilyen alapon elég lenne MSZP vagy FIDESZ feliratú plakátokat csinálni-vagy tízezret-és felragasztani, úgy, hogy ne lehessen leszedni...Mert azt bizonyítani, hogy a plakát valójában hol készült, és milyen célból, voltaképp lehetetlen...

Fején találta a szeget.
rnAz ötlet nem is rossz... :O)
rn
rnOK! Majd akkor legközelebb viszem a kamerát, amikor ragasztanak. Egy álmatlan éjszakát megér.

86. Calvinia válasz 2008.04.20. 12:27:16
Hortobágyi István 2008.04.20. 10:50:05

Anomím! MRX-et idézem: BUNKÓ VAGY! Nekem ellenfelem Calvinia, de csupán azért mert Fideszes, és ennek ellenére nem ő ragasztotta össze a plakátokat, mi több, igazat is ad nekünk a szemét dolgában, nem kéne vele bunkózni! Kösz!
rn
rnA jegyző asszonyhoz viszont tényleg küldeni kéne egy feljelentést! :O)

Köszönöm ,István.

85. Hortobágyi István válasz 2008.04.20. 10:50:05
Calvinia 2008.04.20. 08:22:11

Nem tökmindegy hány nap? Nem lehet leszedni..képtelenség. Tegnap megnéztem a kecskemétieket is..aki azt leszedi, az Uri Geller.Felrakásnál kellett volna gondolkodni. Aki nem hiszi, nézze meg a Nagykőrösi utca Állomáspark felőli végénél a plakátokat, és próbálja leszedni.

Anomím! MRX-et idézem: BUNKÓ VAGY! Nekem ellenfelem Calvinia, de csupán azért mert Fideszes, és ennek ellenére nem ő ragasztotta össze a plakátokat, mi több, igazat is ad nekünk a szemét dolgában, nem kéne vele bunkózni! Kösz!
rn
rnA jegyző asszonyhoz viszont tényleg küldeni kéne egy feljelentést! :O)

84. Calvinia válasz 2008.04.20. 08:22:11
Anomím 2008.04.19. 21:20:45

Aljas fideszes. Tudod hogy 30 nap és hazudsz.

Nem tökmindegy hány nap? Nem lehet leszedni..képtelenség. Tegnap megnéztem a kecskemétieket is..aki azt leszedi, az Uri Geller.Felrakásnál kellett volna gondolkodni. Aki nem hiszi, nézze meg a Nagykőrösi utca Állomáspark felőli végénél a plakátokat, és próbálja leszedni.

83. Anomím válasz 2008.04.19. 21:20:45

Aljas fideszes. Tudod hogy 30 nap és hazudsz.

82. adamikzoli válasz 2008.04.19. 20:50:30
Calvinia 2008.04.19. 11:43:52

Adamik Úr!:) hány plakátja van önnek kint Lajosmizsén?:) Csak úgy kérdezem..:)

Hűha! Szerintem egy sincs. Hova küldjem?

db/lap 
Új hozzászólás

h i r d e t é s

design-bottom
design-top
design-bottom
design-top
Kecskemét Baja Kiskőrös Kiskunhalas Kiskunmajsa Nagykőrös Galéria Soltvadkert
Bácsalmás Kalocsa Kiskunfélegyháza Kunszentmiklós Lajosmizse Tiszakécske És a többi...

p a r t n e r e i n k

01fokusztakarek 02_opticon adrenalin dunaaszfalt frittmann malom malom_mozi mti royalsekt szentkiralyi
design-bottom
© 2001-2012 Hírös.Index