Hírös.Index logo
Főrovatok
Mellékletek
h i r d e t é s
Alrovatok
design-top

Hírlevél
Adja meg e-mail címét:

Miért csak Kunság volán szolgáltat a kecskeméti tömegközlekedésben?
Témaindító:

Monopol helyzetet megszüntetve,külső,de még azt is eltudnám képzelni,hogy külföldi cég fuvarozza az utasokat.Miért csak álom a tiszta fűtött,kényelmes utazás?

db/lap 
4. anonim válasz 2009.01.02. 19:55:51

Én csak a hallottakat írtam le, ami lehet akár igaz is. Ha viszont igaz, akkor nem én keverem bele a politikát, hanem Ők!
A szolgáltatás színvonala egy ilyen belső szervezéssel amit ők képviselnek soha a büdös életben nem lesz profi!
Az a belső szervezés, vagy irányítás őskövületi. Ez nem politizálás, hanem a tény!
Itt egy radikális váltásra lenne szükség, de nem olyanra ami az országban zajlik, hanem egészen másra. De ezt inkább nem írom le. El fog jönni az az idő amikor meg fog történni.

3. IKARUSZ válasz 2009.01.02. 19:34:07
anonim 2009.01.02. 19:18:10

Kérdezd a Kunság Volánt! Úgy hírlik, hogy közvetlen kapcsolatuk van Gyurcsánnyal. Ha kapott 40 milliárdot Budapest, akkor igazán csak egy telefon a főnöknek és lenne itt is. Félévente új kocsi a vezérnek megy, de fejlesztés az nem!

Ne keverd bele a politikát,szakmailag,vagy mint didergő utas gondold végig a lehetőséget.Szerinted nem változna a szolgáltatás szinvonala?

2. anonim válasz 2009.01.02. 19:18:10

Kérdezd a Kunság Volánt! Úgy hírlik, hogy közvetlen kapcsolatuk van Gyurcsánnyal. Ha kapott 40 milliárdot Budapest, akkor igazán csak egy telefon a főnöknek és lenne itt is. Félévente új kocsi a vezérnek megy, de fejlesztés az nem!

1. IKARUSZ válasz 2009.01.02. 19:13:08

Monopol helyzetet megszüntetve,külső,de még azt is eltudnám képzelni,hogy külföldi cég fuvarozza az utasokat.Miért csak álom a tiszta fűtött,kényelmes utazás?

db/lap 
Új hozzászólás

h i r d e t é s

design-bottom
design-top
design-bottom
design-top
Kecskemét Baja Kiskőrös Kiskunhalas Kiskunmajsa Nagykőrös Galéria Soltvadkert
Bácsalmás Kalocsa Kiskunfélegyháza Kunszentmiklós Lajosmizse Tiszakécske És a többi...

p a r t n e r e i n k

01fokusztakarek 02_opticon adrenalin dunaaszfalt frittmann malom malom_mozi mti royalsekt szentkiralyi
design-bottom
© 2001-2012 Hírös.Index