- Hírlap
- Fórum
- Bács-Kiskun
- Csongrád
- Békés
- Kereső:

|
Fórum bejelentkezés
Szabad száj
Fórum
Hírlevél
Hírös Index ajánlja
|
kecskenet
Témaindító: rosenberg
Kecskehálózat? A kecskék szövetsége? Lássuk csak: kecskenet.hu Kecskeméti Lapok Mentsvár Alapítvány Gong Rádió Porta Egyesület Szenteste Alapítvány Hírdetések: baon.hu, hiros.index.hu, petofinepe online Valamit kihagytam volna?
Oltyán
2007.03.05. 12:21:58
Én lehet, hogy túl egyszerű vagyok, de egy mukkot se értek ebből a témából! Ne aggódj Józsi! Szerintem a "Téma indító" sem, csak sok volt a szabadideje!
rosenberg
2007.03.23. 15:55:29
Oltyán, azért az mégiscsak érdekes, hogy a kecskeszövetségben egy vietnami csüngőhasú a nagyfőnök, nem? Igazad van! Oltyán, azért az mégiscsak érdekes, hogy a kecskeszövetségben egy vietnami csüngőhasú a nagyfőnök, nem? Nem a te szinted. :) Én lehet, hogy túl egyszerű vagyok, de egy mukkot se értek ebből a témából! Nem tudok semmit, azért kérdezem. Csak érdekes, hogy egy-egy ember körül ilyen háló alakul ki. Egyébként ügyes ember. Rózsahegyi Úr, Ön tud valamit? |
|

Ne aggódj Józsi! Szerintem a "Téma indító" sem, csak sok volt a szabadideje!
Egyébként értelmetlen zagyvaság az egész.
Maradok tisztelettel:
kov_ka
A "Téma indító" szabadideje pediglen igencsak szűkös, igyekszik azzal tölteni, hogy azon morfondírozzon, kik is akarják meghatározni a közvélekedést kies városunkban. Ezenfelül még sok mást is szeretnének, de a jelek arra mutatnak, szűkül a tér.