- Hírlap
- Fórum
- Bács-Kiskun
- Csongrád
- Békés
- Kereső:

|
Fórum bejelentkezés
Szabad száj
Fórum
Hírlevél
Hírös Index ajánlja
|
A belga rendőrállam - cinizmusom
Témaindító: Pelikán
"Zavargások Koppenhágában - Újabb 300 letartóztatás Koppenhágában Újabb 300 tüntetőt vett őrizetbe a dán rendőrség Koppenhágában, ahol a rendbontók szombaton is megpróbálták visszafoglalni azt a kiürített épületet, amelybe még a 80-as években szélsőbalos fiatalok költöztek be önkényesen, és az elmúlt 25 évben az alternatív kultúra központjának számított." Gondolom, ebben a volt "kommunista" országban jelenleg hatalmon lévő kormány által irányított bosszúálló rendőrség, súlyos túlkapásokkal törtek rá a békésen gyújtogató fiatal, békés tüntetőkre. Nyilvánvalóan kaptak segítséget a Magyar rendőrségtől is, mert a mocskok, vízágyúval, könnygázzal, és rendőrbottal ütlegelték szerencsétlen békésen nézelődőket, és nem láttam rajtuk azonosítót, legalább is a tv felvételeken nem. Na, de ilyet, egy jogállamban. Azonnal oda kéne küldeni a Gönczöl és a Morvai bizottságot. Azt is el tudom képzelni, hogy közvetlenül a Gyurcsány adott utasítást a bosszúra. Ez felháborító! Tehát, a belga kormány mondjon le!!! Üdv: a Gátőr Szerencsére leszálltak a rendőrségről 15-e óta. Még egy kis fricska a kapitány lemondásáról és a megfigyelő-rendszer "hatékonyságáról", Ibolya kritikája a puhány rendőri intézkedésekről, és ezzel vége. Jó lenne, ha a politika végleg kimaradna ebből is. A randalírozók perei, a kordonbontó fideszesek elleni eljárások még folyamatban vannak, de alapjaiban nyugalom és béke honol az utcákon. Maradjon is így! A Skandináv viccemet senki nem értette, tehát nem volt humor. A 15-i "balhé" előkészítettségére sok jel utal, nagyon megfontoltan és határozottan kell közbeavatkozni a rendőrségnek, ha szükséges. Az antiszemita cikknek jó hatása is lehet, amennyiben a nemzetközi sajtó tudatosabban szemléli a történéseket. Orbán jelenleg félelmetesen magabiztos! Ez nem sok jót jelent az ünnepre. A baloldal "tétlen szemlélődése" lehet, hogy tudatos visszahúzódás. A konfliktus kerülése, a békés közélet visszaállítása a kormány szándéka, melyben egyelőre kisebbségben van.
vazze
2007.03.05. 13:18:32
Ahogy elnéztem a dán fővárosból kapott felvételeket, én ott békés tüntetőket, békés demonstrálókat, békés felvonulókat nem láttam. Csak randalírozókat, rendbontókat, csőcseléket. Ilyen esetben jogos a rendőrség fellépése, az oszlatás, a vízágyúk bevetése. Vazze!
anonim
2007.03.05. 17:50:07
Téged meg ki kérdezett? Ez a kérdés jól tükrözi a szellemi kapacitásod. Nem is válaszolok rá. Szégyelld magad! Jó vicc ez a Skandinávokkal, de ha elbizonytalanodik rendőrségünk, az rendkívül veszélyes lehet. Ha igaz az, hogy a rendbontókhoz a FIDESZ-nek nincs köze, ezt a társaságot majd neki is meg kellene fékeznie, vagy úgy gondolják, hogy sosem kerülnek vezető pozícióba? A rendőrség, ügyészség, bíróság pártatlanságána megőrzése az alapja egy demokratikus rendnek, ha jól belegondolok, nemrég szünt meg egy sötét polt e rendszeren. Jó lenne ezt valóban komolyan venni és a rendőrséget szakszerűen kiképezni, felszereléssel, jelvénnyel ellátni és nyugodtan sétálni az utcán.
asdf
2007.03.05. 17:38:41
Tudtam, hogy rövid időn belül meg tudjátok magyarázni. Téged meg ki kérdezett?
vazze
Ahogy elnéztem a dán fővárosból kapott felvételeket, én ott békés tüntetőket, békés demonstrálókat, békés felvonulókat nem láttam. Csak randalírozókat, rendbontókat, csőcseléket. Ilyen esetben jogos a rendőrség fellépése, az oszlatás, a vízágyúk bevetése. Tudtam, hogy rövid időn belül meg tudjátok magyarázni.
vazze
Ahogy elnéztem a dán fővárosból kapott felvételeket, én ott békés tüntetőket, békés demonstrálókat, békés felvonulókat nem láttam. Csak randalírozókat, rendbontókat, csőcseléket. Ilyen esetben jogos a rendőrség fellépése, az oszlatás, a vízágyúk bevetése. Hát persze, hogy tudja, csak megjátsza a hülyét!
Pelikán
2007.03.05. 01:06:52
Hát ez tényleg gáz:) Ahogy elnéztem a dán fővárosból kapott felvételeket, én ott békés tüntetőket, békés demonstrálókat, békés felvonulókat nem láttam. Csak randalírozókat, rendbontókat, csőcseléket. Ilyen esetben jogos a rendőrség fellépése, az oszlatás, a vízágyúk bevetése. |
|

Vannak jó humorú rendőrök is. Íme:
Vegye le a kezét az autóról, mert különben olyat teszek, hogy a
születési anyakönyvi kivonata érvénytelen lesz. Ha fut, azzal csak
annyit ér el, hogy fáradtan megy előzetesbe.
Csak akkor próbálja meg, ha tud gyorsabban futni, mint 400 méter
másodpercenként. Ugyanis ennyi a fegyveremből kilőhető 9 mm-es lövedék
átlagsebessége.
Szóval nem tudja, mennyivel ment? Akkor azt írhatok a feljelentésbe,
amit csak akarok?
Persze hogy beszélhet az ügyeletes tiszttel, de nem hinném, hogy az
sokat segítene. Ja, tényleg... említettem már, hogy én vagyok az
ügyeletes tiszt?
Figyelmeztetés? Azt akarja, hogy figyelmeztessem? Jó, figyelmeztetem,
hogy ne csináljon ilyet még egyszer, mert akkor megint fel fogom
jelenteni, úgy mint most.
A következő kérdésre adott válasza alapján fogom eldönteni, hogy
részeg-e vagy sem. Miki egér macska volt vagy kutya?
Nyugi, a bilincs csak azért szoros, mert új. Ha viseli egy darabig,
kitágul.
Igen, meg van szabva, hogy mennyit kell bírságolnunk naponta. Még két
feljelentés, és kapok egy kenyérpirítót.
Istenben bízunk, a többieket megnézzük a nyilvántartásban.
Két pontosan mekkora sört?
Nem uram, már nincs megszabva, hogy mennyit kell bírságolnunk. Régen meg
volt, de ma már annyit bírságolhatunk, amennyit csak akarunk.
Örömmel hallom, hogy a főkapitány úr az ön személyes jó barátja.
Legalább lesz, aki leteszi magáért az óvadékot.
Szóval azt hallotta, hogy a szép nőket nem bírságoljuk meg? Hát ez így
is van... 10 000 Ft lesz!