- Hírlap
- Fórum
- Bács-Kiskun
- Csongrád
- Békés
- Kereső:

|
Fórum bejelentkezés
Szabad száj
Fórum
Hírlevél
Hírös Index ajánlja
|
A helyi Fidesz szarik a választóira?
Témaindító: Rubin Hood
Csak azért kérdezem, mert én a Műkertvárosban lakom és a következőket vettem észre: 1. A Műkerti sétányon csak terepjáróval lehet közlekedni. Lehet kocsival is, de a futómű idén legalább 100000 Ft-ot amortizálódik. Foglalkozott ezzel a kérdéssel a helyi Zombor kormány? Szart ránk! Mint ahogyan a Csáktornyai utcát, az Epreskertet is feltúrták. repülőre nem tellik, így mehetek az aluljáró felé körbe. Köszi! 2. Egyszer tartott fórumot a győzelmük óta a Zombor és a Bogdándy a Műkertben. A kérdéseket és észrevételeket - akár egy diktatúrában - írásban volt lehetőségünk feltenni. Mi jön le ebből: mi halandók nem szólhatunk az istenekhez! Legfeljebb a komcsikhoz. 3. Bogdándy sokadik hazug senki kijelentette, megígérte, hogy kapunk hírlevelet. A választások idején tele volt vele a postaládánk. Most azt sem tudni, hogy merre és mit csinál - szerintem semmit, mert egy szélhámos léhűtő senki -, a városi üléseken sem látni, legalábbis hiába kutatok utána a helyi tévé közvetítésén. felszívódott az ígéreteivel, a fehér rózsáival, a hazugságaival együtt. Csak végleg tenné! Nagyon örülnék neki, mint a körzetében lakó. Ennél a dr. Fekete is sokkal egyenesebb ember volt!
Rubin Hood
2007.02.28. 23:02:27
Majd rájössz Feri, majd rájössz. A Pista lesöpör Téged, ha tényleg elakar indulni a következő választásokon. Ebben már most biztos lehetsz! Megválaszolom: Felszívódott, amióta képviselő!
anonim
2007.02.28. 22:44:38
De miért pocskondiázzátok Bogdánit? Majd rájössz Feri, majd rájössz. A Pista lesöpör Téged, ha tényleg elakar indulni a következő választásokon. Ebben már most biztos lehetsz!
Rubin Hood
2007.02.28. 22:39:40
És ezeket Bogdándy pénzért sem csinálja. Ami pedig a Műkerti sétányt illeti, azt kell mondjam, hogy szarom le ki ott a képviselő! A lényeg, hogy a testület - és ide Bogdándy is beletartozik - nem tettek ellene, hogy tankkal kelljen a Műkertből a központba menni, vagy vissza. De miért pocskondiázzátok Bogdánit?
tengernagy
2007.02.28. 21:50:50
Hát Uraim, ezt fogja kihasználni a maroknyi városi senki, volt, van s leendő képviselő, tanácsnok, álvállalkozó stb. (tisztelet az elenyésző kivételnek), hogy Önök, (Mi) mosdatlan szájjal egymást szapulják, és szó nem esik a feltúrt, -dúlt városról, a sárba csúszó Műkertről, a kifosztandó Katonatelepről, az ország szégyene belvárosról. Fekete, meg Hortobágyi, meg mittudomén kiféle ügyeskedők meg gyalogok a táblán, róluk vitatkoznak. Lehet persze nevekkel dobálózni, reklámot csinálni névtelen nulláknak - de a lényeg, az bizony érintetlen, megtárgyalatlan marad. Amint csönd és kuss lesz amikor perelni kéne a csatorna-maffiát az úgymaradó utakért, a rendezetlen, a meghibásodásokért stb. jövő nyáron. Ők, a sápszedők meg majd jót röhögnek a markukba. Szerintem ez nem az a Tengernagy. Az nem írna le ilyet, még ha ellenzéki, akkor sem. És ezeket Bogdándy pénzért sem csinálja. Ami pedig a Műkerti sétányt illeti, azt kell mondjam, hogy szarom le ki ott a képviselő! A lényeg, hogy a testület - és ide Bogdándy is beletartozik - nem tettek ellene, hogy tankkal kelljen a Műkertből a központba menni, vagy vissza. Együtt vittük a Hortobágyi és Urbán összefogta csapattal lomtalanításnál a frontmunkát. Dobáltuk fel a kocsikra. Segítettünk a szolgáltatóházban - a mostani kocsma helyén - hogy a Habaczellerék által üzemeltetett helyi húsbolt hamarabb elkészüljön. Társadalmi munkában. Én nem pocskondiáznám a Pistáékat, mert nem érdemlik meg.
tengernagy
2007.02.28. 21:50:50
Hát Uraim, ezt fogja kihasználni a maroknyi városi senki, volt, van s leendő képviselő, tanácsnok, álvállalkozó stb. (tisztelet az elenyésző kivételnek), hogy Önök, (Mi) mosdatlan szájjal egymást szapulják, és szó nem esik a feltúrt, -dúlt városról, a sárba csúszó Műkertről, a kifosztandó Katonatelepről, az ország szégyene belvárosról. Fekete, meg Hortobágyi, meg mittudomén kiféle ügyeskedők meg gyalogok a táblán, róluk vitatkoznak. Lehet persze nevekkel dobálózni, reklámot csinálni névtelen nulláknak - de a lényeg, az bizony érintetlen, megtárgyalatlan marad. Amint csönd és kuss lesz amikor perelni kéne a csatorna-maffiát az úgymaradó utakért, a rendezetlen, a meghibásodásokért stb. jövő nyáron. Ők, a sápszedők meg majd jót röhögnek a markukba. Biztos, hogy Ön az a tengernagy, aki korábban is írogatott ide?
P.P.Márti
2007.02.28. 19:07:36
Nem tudom kedves Rubin Hód, Te honnan tudsz ilyeneket Dr. Feketéről? Nagyon régen van háza, nem kell most építeni neki. Mi a családommal 19 évig laktunk a Műkertvárosban, nagyon sokat tett ezért a városrészért. Amikor ellopták a gyermekeim és az én kerékpáromat azt sem a műkerti kisebbség tette, a Széchenyi városi helyi vagány csávók voltak. Ők ott nem tesznek semmi rosszat ahol laknak. Fekete Úr segítette a város lakosságát a csatornázásba, nyugdíjas szüleimhez bekötötték a gázt féláron, mert pályázott!! Városi víz, és gáz bekötéskerült a Szolnoki hegyi hobbikba és lakóházakba. Tudnék még néhány dolgot sorolni, de azt hiszem a Te gondolkodásúnak csak a mocskolódás a fontos. Sértegetni akihez szólsz, milyen jogon? Kedves Márti! Te összekeversz ezzel az állat Anonimmal, ugyanis nekem Fekete doktorral semmi bajom. Látom nagy szelet kavartam. Mellesleg én úgy tudom, hogy az ISPA egyéni pénzekről amikor szavaztak, akkor bogdándy még sehol nem volt, így felesleges neki kezet csókolni. Annál is inkább, mint tudjuk ellenzéki és mint olyan ellene voltak az ISPÁ-nak. Leakarták róla beszélni az embereket! |
|

Majd rájössz Feri, majd rájössz. A Pista lesöpör Téged, ha tényleg elakar indulni a következő választásokon. Ebben már most biztos lehetsz!
Nem rózsákat fog osztogatni, majd városi önkormányzatot fosztogatni, mint a mostani Fideszes, azt sem tudom kicsoda, pedig itt lakom a városrészben.