Hírös.Index logo
Főrovatok
Mellékletek
h i r d e t é s
Alrovatok
design-top

Hírlevél
Adja meg e-mail címét:

A helyi Fidesz szarik a választóira?
Témaindító: Rubin Hood

Csak azért kérdezem, mert én a Műkertvárosban lakom és a következőket vettem észre: 1. A Műkerti sétányon csak terepjáróval lehet közlekedni. Lehet kocsival is, de a futómű idén legalább 100000 Ft-ot amortizálódik. Foglalkozott ezzel a kérdéssel a helyi Zombor kormány? Szart ránk! Mint ahogyan a Csáktornyai utcát, az Epreskertet is feltúrták. repülőre nem tellik, így mehetek az aluljáró felé körbe. Köszi! 2. Egyszer tartott fórumot a győzelmük óta a Zombor és a Bogdándy a Műkertben. A kérdéseket és észrevételeket - akár egy diktatúrában - írásban volt lehetőségünk feltenni. Mi jön le ebből: mi halandók nem szólhatunk az istenekhez! Legfeljebb a komcsikhoz. 3. Bogdándy sokadik hazug senki kijelentette, megígérte, hogy kapunk hírlevelet. A választások idején tele volt vele a postaládánk. Most azt sem tudni, hogy merre és mit csinál - szerintem semmit, mert egy szélhámos léhűtő senki -, a városi üléseken sem látni, legalábbis hiába kutatok utána a helyi tévé közvetítésén. felszívódott az ígéreteivel, a fehér rózsáival, a hazugságaival együtt. Csak végleg tenné! Nagyon örülnék neki, mint a körzetében lakó. Ennél a dr. Fekete is sokkal egyenesebb ember volt!

db/lap 
28. Tibor válasz 2007.03.02. 17:42:54
Rubin Hood 2007.02.28. 23:02:27

Majd rájössz Feri, majd rájössz. A Pista lesöpör Téged, ha tényleg elakar indulni a következő választásokon. Ebben már most biztos lehetsz!

Nem rózsákat fog osztogatni, majd városi önkormányzatot fosztogatni, mint a mostani Fideszes, azt sem tudom kicsoda, pedig itt lakom a városrészben.

27. Rubin Hood válasz 2007.02.28. 23:06:42
Rubin Hood 2007.02.28. 23:02:27

Majd rájössz Feri, majd rájössz. A Pista lesöpör Téged, ha tényleg elakar indulni a következő választásokon. Ebben már most biztos lehetsz!

Megválaszolom: Felszívódott, amióta képviselő!

26. Rubin Hood válasz 2007.02.28. 23:02:27
anonim 2007.02.28. 22:44:38

De miért pocskondiázzátok Bogdánit?
Mert ez az egész vita a vitaindítótól ered.
De miért?

25. anonim válasz 2007.02.28. 22:44:38
Rubin Hood 2007.02.28. 22:39:40

És ezeket Bogdándy pénzért sem csinálja. Ami pedig a Műkerti sétányt illeti, azt kell mondjam, hogy szarom le ki ott a képviselő! A lényeg, hogy a testület - és ide Bogdándy is beletartozik - nem tettek ellene, hogy tankkal kelljen a Műkertből a központba menni, vagy vissza.

De miért pocskondiázzátok Bogdánit?
Mert ez az egész vita a vitaindítótól ered.
De miért?

24. Rubin Hood válasz 2007.02.28. 22:40:54
tengernagy 2007.02.28. 21:50:50

Hát Uraim, ezt fogja kihasználni a maroknyi városi senki, volt, van s leendő képviselő, tanácsnok, álvállalkozó stb. (tisztelet az elenyésző kivételnek), hogy Önök, (Mi) mosdatlan szájjal egymást szapulják, és szó nem esik a feltúrt, -dúlt városról, a sárba csúszó Műkertről, a kifosztandó Katonatelepről, az ország szégyene belvárosról. Fekete, meg Hortobágyi, meg mittudomén kiféle ügyeskedők meg gyalogok a táblán, róluk vitatkoznak. Lehet persze nevekkel dobálózni, reklámot csinálni névtelen nulláknak - de a lényeg, az bizony érintetlen, megtárgyalatlan marad. Amint csönd és kuss lesz amikor perelni kéne a csatorna-maffiát az úgymaradó utakért, a rendezetlen, a meghibásodásokért stb. jövő nyáron. Ők, a sápszedők meg majd jót röhögnek a markukba.
Tehát hallgassuk csak szépen tovább Hortobágyit és elemezzük Fekete erényeit - ezzel is a neppereket szolgáljuk.

Szerintem ez nem az a Tengernagy. Az nem írna le ilyet, még ha ellenzéki, akkor sem.

23. Rubin Hood válasz 2007.02.28. 22:39:40

És ezeket Bogdándy pénzért sem csinálja. Ami pedig a Műkerti sétányt illeti, azt kell mondjam, hogy szarom le ki ott a képviselő! A lényeg, hogy a testület - és ide Bogdándy is beletartozik - nem tettek ellene, hogy tankkal kelljen a Műkertből a központba menni, vagy vissza.

22. Albi válasz 2007.02.28. 22:37:23

Együtt vittük a Hortobágyi és Urbán összefogta csapattal lomtalanításnál a frontmunkát. Dobáltuk fel a kocsikra. Segítettünk a szolgáltatóházban - a mostani kocsma helyén - hogy a Habaczellerék által üzemeltetett helyi húsbolt hamarabb elkészüljön. Társadalmi munkában. Én nem pocskondiáznám a Pistáékat, mert nem érdemlik meg.

21. anonim válasz 2007.02.28. 22:33:53
tengernagy 2007.02.28. 21:50:50

Hát Uraim, ezt fogja kihasználni a maroknyi városi senki, volt, van s leendő képviselő, tanácsnok, álvállalkozó stb. (tisztelet az elenyésző kivételnek), hogy Önök, (Mi) mosdatlan szájjal egymást szapulják, és szó nem esik a feltúrt, -dúlt városról, a sárba csúszó Műkertről, a kifosztandó Katonatelepről, az ország szégyene belvárosról. Fekete, meg Hortobágyi, meg mittudomén kiféle ügyeskedők meg gyalogok a táblán, róluk vitatkoznak. Lehet persze nevekkel dobálózni, reklámot csinálni névtelen nulláknak - de a lényeg, az bizony érintetlen, megtárgyalatlan marad. Amint csönd és kuss lesz amikor perelni kéne a csatorna-maffiát az úgymaradó utakért, a rendezetlen, a meghibásodásokért stb. jövő nyáron. Ők, a sápszedők meg majd jót röhögnek a markukba.
Tehát hallgassuk csak szépen tovább Hortobágyit és elemezzük Fekete erényeit - ezzel is a neppereket szolgáljuk.

Biztos, hogy Ön az a tengernagy, aki korábban is írogatott ide?
Már csak azért kérdem, mert ez a beírás eléggé zavarosra sikeredett, ami egyébként a korábbi tengernagyra nem volt jellemző.
No, mindegy. Akkor, ha a tutit, mármint a lényeget tetszik tudni, tessék már velünk is megosztani, mer', hogy mi, ( vagy legalábbis én ) eddg nem bírtunk rátalálni!

20. Rubin Hood válasz 2007.02.28. 22:28:53
P.P.Márti 2007.02.28. 19:07:36

Nem tudom kedves Rubin Hód, Te honnan tudsz ilyeneket Dr. Feketéről? Nagyon régen van háza, nem kell most építeni neki. Mi a családommal 19 évig laktunk a Műkertvárosban, nagyon sokat tett ezért a városrészért. Amikor ellopták a gyermekeim és az én kerékpáromat azt sem a műkerti kisebbség tette, a Széchenyi városi helyi vagány csávók voltak. Ők ott nem tesznek semmi rosszat ahol laknak. Fekete Úr segítette a város lakosságát a csatornázásba, nyugdíjas szüleimhez bekötötték a gázt féláron, mert pályázott!! Városi víz, és gáz bekötéskerült a Szolnoki hegyi hobbikba és lakóházakba. Tudnék még néhány dolgot sorolni, de azt hiszem a Te gondolkodásúnak csak a mocskolódás a fontos. Sértegetni akihez szólsz, milyen jogon?
Üdv. volt műkertvárosi lakos

Kedves Márti! Te összekeversz ezzel az állat Anonimmal, ugyanis nekem Fekete doktorral semmi bajom.

19. Rubin Hood válasz 2007.02.28. 22:25:04

Látom nagy szelet kavartam. Mellesleg én úgy tudom, hogy az ISPA egyéni pénzekről amikor szavaztak, akkor bogdándy még sehol nem volt, így felesleges neki kezet csókolni. Annál is inkább, mint tudjuk ellenzéki és mint olyan ellene voltak az ISPÁ-nak. Leakarták róla beszélni az embereket!

Hortobágyit ismerem személyesen. A 80-as évek közepén a most dr. Urbán Józseffel összefogta a városrész fiataljait. Szórakozási, kikapcsolódási és művelődési lehetőséget teremtettek nekik. A krudinák Alajos a meghívásukat elfogadta, míg a Művelődési házét nem. Aztán volt itt Autó-motor szerkesztőség, kirándulások, az általuk összeügyeskedett pénzeken majális és juniális. Nem vártak el cserébe semmit. Egy csomó barátjuk volt, és szerintem van ma is. Bogdándy izéről ekkor még senki nem hallott. Először akkor, amikor a doktor Horváth körül kitört a botrány elmúlt tavasszal, akkor merült fel a neve. Fekete képviselő írt is erről.

Ami pedig a pista rendőri múltját illeti, bizony fogott ő itt a Műkertben gépkocsifeltörőket, autótolvajokat, hobyfeltörőket, kerékpártolvajokat, boltbetörőt (pl: Kúti bolt a Diófa utcán). Joggal háborodott fel egy elmeháborodott idióta közbeszólásán, bár én megmerészelem pöckölni, hogy egy érintett tyúkszemére tapostam a reggeli beszólásommal. Ugye Ferike?

db/lap 
Új hozzászólás

h i r d e t é s

design-bottom
design-top
design-bottom
design-top
Kecskemét Baja Kiskőrös Kiskunhalas Kiskunmajsa Nagykőrös Galéria Soltvadkert
Bácsalmás Kalocsa Kiskunfélegyháza Kunszentmiklós Lajosmizse Tiszakécske És a többi...

p a r t n e r e i n k

01fokusztakarek 02_opticon adrenalin dunaaszfalt frittmann malom malom_mozi mti royalsekt szentkiralyi
design-bottom
© 2001-2012 Hírös.Index