- Hírlap
- Fórum
- Bács-Kiskun
- Csongrád
- Békés
- Kereső:

|
Fórum bejelentkezés
Szabad száj
Fórum
Hírlevél
Hírös Index ajánlja
|
Megint multinál vásároltál?
Témaindító:
http://kuruc.info/r/1/31944/ túlpörgettem magam, tudom hol tévesztettem a fogalmazásban, mindenki javítsa ki az agyában:)
vazze
2008.12.12. 11:26:15
Címre az APEH is szívesen menne! :) vagy inkább :(. Vazze\'! miért nem vághat nekem a sertéstartó ismerősöm tölteléknek, sonkának, szalonnának, zsírnak, húsos csontnak, karajnak, kocsonyának való állatot? Mi ebben a törvénytelen? Őstermelőként ad egy síma nyugtát, hogy átvette a setés árát tőlem! és akkor mi van? nekem nem kell a számla, nem vagyok áfa-körös...aztán megkérem, hogy ugyan szúrja már le azt a disznót, mert a 4. emeleten ezt valahogy nem díjaznák a szomszédok...de ha már levágta, hasítsa is félbe a kedvemért, hiszen olyan barátságosan, vendégszeretően viselkednek velem - és jó a házi forralt boruk:)...de ha már félbe hasította, daraboljuk már fel fagyasztásra előkészítve, nylon tasakokba tegyük bele - nagyon jó ez a forralt bor, kedves barátom:) - egy kis darált húst is csináljunk már a karácsonyi töltöttkáposztához, de ha már darálunk...csinjáljunk már egy kis hurkát, kolbászt is...- nagyon hukk ez a forralt bor, drága tezsvérkém ....na, ilyen ez a köztörvényes zugvágás, súlyos bűncselekmény elkövetés, fogja meg főigazgató úr, ezt is jelentse fel és ehhez is hívja ki hozzá a kommandót! Nem volt véletlen a fogyasztóvédelem leépítése,kiherélése.Már az MDF-kormány idején elkezdték a nemzeti önvédelem egyik fontos bástyájának lebontását.Valóban egyre többen keresik a házi dolgokat. a pikáns része, hogy akcióban nagyon gyorsan akartak túladni rajta...pontosan tudták, kik a célcsoport - ahogy mondod - ezek a habzsoló árcetlivitézek...végül is az ő ostobaságuk az eredő ok....a kereskedelem "csak" kiszolgál.
kméti
2008.12.11. 21:01:36
ott akkor és amit én akarok azt veszek nem tudom fel lehet ezt fogni azzal a csöpp eszeddel?? Akkor most egy nagy adag rákkeltő dioxin-t vettél. Jó étvágyat, konzum-idióta!
kméti
2008.12.11. 21:02:39
de ugy látom nem sok követötök van és ez igy van rendjén kedves témaínditó Mg nem elég sok, de mégis sokkal több mint Neked!
nagymama
2008.12.11. 22:46:28
Reklám helye: Rákóczi utca sarok hentes, az Akadémia kereszteződésénél lévő Penny mögött húsból CSAK MAGYAR HÚSBÓL készűlt töltelék árút forgalmaz Ja ,das ist das gute \"hentes\"
anonim
2008.12.12. 08:46:58
Az Akadémia krt. kereszteződésénél hol van Penny???? Bocsánat a Március 15 kereszteződése
plc
2008.12.12. 10:23:25
Hol kapsz egy ezresért házi szalámit?? Csak egy címet kérek és én is oda megyek vásárolni. Eddig 1700 alatt még nem kaptam ilyent. Lásd 9. hsz.! :( |
|

miért nem vághat nekem a sertéstartó ismerősöm tölteléknek, sonkának, szalonnának, zsírnak, húsos csontnak, karajnak, kocsonyának való állatot? Mi ebben a törvénytelen? Őstermelőként ad egy síma nyugtát, hogy átvette a setés árát tőlem! és akkor mi van? nekem nem kell a számla, nem vagyok áfa-körös...aztán megkérem, hogy ugyan szúrja már le azt a disznót, mert a 4. emeleten ezt valahogy nem díjaznák a szomszédok...de ha már levágta, hasítsa is félbe a kedvemért, hiszen olyan barátságosan, vendégszeretően viselkednek velem - és jó a házi forralt boruk:)...de ha már félbe hasította, daraboljuk már fel fagyasztásra előkészítve, nylon tasakokba tegyük bele - nagyon jó ez a forralt bor, kedves barátom:) - egy kis darált húst is csináljunk már a karácsonyi töltöttkáposztához, de ha már darálunk...csinjáljunk már egy kis hurkát, kolbászt is...- nagyon hukk ez a forralt bor, drága tezsvérkém ....na, ilyen ez a köztörvényes zugvágás, súlyos bűncselekmény elkövetés, fogja meg főigazgató úr, ezt is jelentse fel és ehhez is hívja ki hozzá a kommandót!
Azért én azzal a nylon tasakkal vigyáznék, nem beszélve a környezetszennyező fagyasztóval. Na meg a villanyáram. Azt kitől veszi. És a jó magyar paprika, csak ne legyen dioxinos.