Hírös.Index logo
Főrovatok
Mellékletek
h i r d e t é s
Alrovatok
design-top

Hírlevél
Adja meg e-mail címét:

Megint multinál vásároltál?
Témaindító:

http://kuruc.info/r/1/31944/

db/lap 
19. anonim válasz 2008.12.19. 13:52:57
sellő 2008.12.19. 11:51:41

miért nem vághat nekem a sertéstartó ismerősöm tölteléknek, sonkának, szalonnának, zsírnak, húsos csontnak, karajnak, kocsonyának való állatot? Mi ebben a törvénytelen? Őstermelőként ad egy síma nyugtát, hogy átvette a setés árát tőlem! és akkor mi van? nekem nem kell a számla, nem vagyok áfa-körös...aztán megkérem, hogy ugyan szúrja már le azt a disznót, mert a 4. emeleten ezt valahogy nem díjaznák a szomszédok...de ha már levágta, hasítsa is félbe a kedvemért, hiszen olyan barátságosan, vendégszeretően viselkednek velem - és jó a házi forralt boruk:)...de ha már félbe hasította, daraboljuk már fel fagyasztásra előkészítve, nylon tasakokba tegyük bele - nagyon jó ez a forralt bor, kedves barátom:) - egy kis darált húst is csináljunk már a karácsonyi töltöttkáposztához, de ha már darálunk...csinjáljunk már egy kis hurkát, kolbászt is...- nagyon hukk ez a forralt bor, drága tezsvérkém ....na, ilyen ez a köztörvényes zugvágás, súlyos bűncselekmény elkövetés, fogja meg főigazgató úr, ezt is jelentse fel és ehhez is hívja ki hozzá a kommandót!

Azért én azzal a nylon tasakkal vigyáznék, nem beszélve a környezetszennyező fagyasztóval. Na meg a villanyáram. Azt kitől veszi. És a jó magyar paprika, csak ne legyen dioxinos.

18. sellő válasz 2008.12.19. 11:53:48

túlpörgettem magam, tudom hol tévesztettem a fogalmazásban, mindenki javítsa ki az agyában:)

17. sellő válasz 2008.12.19. 11:51:41
vazze 2008.12.12. 11:26:15

Címre az APEH is szívesen menne! :) vagy inkább :(. Vazze\'!

miért nem vághat nekem a sertéstartó ismerősöm tölteléknek, sonkának, szalonnának, zsírnak, húsos csontnak, karajnak, kocsonyának való állatot? Mi ebben a törvénytelen? Őstermelőként ad egy síma nyugtát, hogy átvette a setés árát tőlem! és akkor mi van? nekem nem kell a számla, nem vagyok áfa-körös...aztán megkérem, hogy ugyan szúrja már le azt a disznót, mert a 4. emeleten ezt valahogy nem díjaznák a szomszédok...de ha már levágta, hasítsa is félbe a kedvemért, hiszen olyan barátságosan, vendégszeretően viselkednek velem - és jó a házi forralt boruk:)...de ha már félbe hasította, daraboljuk már fel fagyasztásra előkészítve, nylon tasakokba tegyük bele - nagyon jó ez a forralt bor, kedves barátom:) - egy kis darált húst is csináljunk már a karácsonyi töltöttkáposztához, de ha már darálunk...csinjáljunk már egy kis hurkát, kolbászt is...- nagyon hukk ez a forralt bor, drága tezsvérkém ....na, ilyen ez a köztörvényes zugvágás, súlyos bűncselekmény elkövetés, fogja meg főigazgató úr, ezt is jelentse fel és ehhez is hívja ki hozzá a kommandót!

16. anoním válasz 2008.12.18. 10:26:57

Nem volt véletlen a fogyasztóvédelem leépítése,kiherélése.Már az MDF-kormány idején elkezdték a nemzeti önvédelem egyik fontos bástyájának lebontását.Valóban egyre többen keresik a házi dolgokat.

15. Bummler válasz 2008.12.12. 23:32:09

a pikáns része, hogy akcióban nagyon gyorsan akartak túladni rajta...pontosan tudták, kik a célcsoport - ahogy mondod - ezek a habzsoló árcetlivitézek...végül is az ő ostobaságuk az eredő ok....a kereskedelem "csak" kiszolgál.

Vivát házikolbász!

14. Penyige válasz 2008.12.12. 23:27:55
kméti 2008.12.11. 21:01:36

ott akkor és amit én akarok azt veszek nem tudom fel lehet ezt fogni azzal a csöpp eszeddel??

Akkor most egy nagy adag rákkeltő dioxin-t vettél. Jó étvágyat, konzum-idióta!

13. Penyige válasz 2008.12.12. 23:26:45
kméti 2008.12.11. 21:02:39

de ugy látom nem sok követötök van és ez igy van rendjén kedves témaínditó

Mg nem elég sok, de mégis sokkal több mint Neked!

12. Großfater válasz 2008.12.12. 19:48:32
nagymama 2008.12.11. 22:46:28

Reklám helye: Rákóczi utca sarok hentes, az Akadémia kereszteződésénél lévő Penny mögött húsból CSAK MAGYAR HÚSBÓL készűlt töltelék árút forgalmaz

Ja ,das ist das gute \"hentes\"

11. nagymama válasz 2008.12.12. 17:45:28
anonim 2008.12.12. 08:46:58

Az Akadémia krt. kereszteződésénél hol van Penny????

Bocsánat a Március 15 kereszteződése

10. komondor válasz 2008.12.12. 12:05:52
plc 2008.12.12. 10:23:25

Hol kapsz egy ezresért házi szalámit?? Csak egy címet kérek és én is oda megyek vásárolni. Eddig 1700 alatt még nem kaptam ilyent.

Lásd 9. hsz.! :(
rnFrissen kapom 1.000-ért, a padláson \"beérik\". :)

db/lap 
Új hozzászólás

h i r d e t é s

design-bottom
design-top
design-bottom
design-top
Kecskemét Baja Kiskőrös Kiskunhalas Kiskunmajsa Nagykőrös Galéria Soltvadkert
Bácsalmás Kalocsa Kiskunfélegyháza Kunszentmiklós Lajosmizse Tiszakécske És a többi...

p a r t n e r e i n k

01fokusztakarek 02_opticon adrenalin dunaaszfalt frittmann malom malom_mozi mti royalsekt szentkiralyi
design-bottom
© 2001-2012 Hírös.Index