- Hírlap
- Fórum
- Bács-Kiskun
- Csongrád
- Békés
- Kereső:

|
Fórum bejelentkezés
Szabad száj
Fórum
Hírlevél
Hírös Index ajánlja
|
A Józan Ész halála
Témaindító:
A józan ész halála
zulu
2008.12.09. 11:53:46
Köztudott, hogy Magyarországot már nem a Józan Ész befolyásolja. Érdekes tény azonban, hogy más ( szerintük Isteni akarattal felruházott, kiválasztott) vallási csoport fedőneve alatt futó párt tönkretette az egészségügyet, az oktatást, az erdőgazdálkodást, a föld tulajdonszerzést,,,stb, stb. Nézzük meg, pár éven belül milyen épületek állnak majd a budai kórházak helyén és kiknek a tulajdona lesz Magyarországon! Mindez a jelenlegi politikai hatalom segítségével. Magyarország a Magyaroké! Nem Izrael állam tulajdona! az ilyen jellegű vallási gyülekezetről azt beszélik, hogy tagjainak MINDEN jövedelmükből kötelezően 10% tagdíjat:) kell fizetni...mekkora kampánypénz lehet ott és milyen magas életszínvonalon élhetnek az igehirdetőik!:) Heti 1x jó kis fellépti díjat kapnak:) Legtöbb beléptetett személy az értelmiségi körbe tartozónak vallja magát...hát, én nem is tudom... Köztudott, hogy Magyarországot már nem a Józan Ész befolyásolja. Érdekes tény azonban, hogy más ( szerintük Isteni akarattal felruházott, kiválasztott) vallási csoport fedőneve alatt futó párt tönkretette az egészségügyet, az oktatást, az erdőgazdálkodást, a föld tulajdonszerzést,,,stb, stb. Nézzük meg, pár éven belül milyen épületek állnak majd a budai kórházak helyén és kiknek a tulajdona lesz Magyarországon! Mindez a jelenlegi politikai hatalom segítségével. Magyarország a Magyaroké! Nem Izrael állam tulajdona!
anonim
2008.12.08. 13:32:32
Vajon a liberálisoknál miért nem fogadták Józan Észt? azért, sünike, mert a piszoárnál találkoztak, és utána volt a határozat:) Vajon a liberálisoknál miért nem fogadták Józan Észt? Egyéb elfoglaltság miatt nem voltak ott a - reméljük nem - végső búcsúztatási ceremónián. A hamvasztókemencét még nem izzították be:) A felsorolt mostohatestvérek Nekem jogaim vannak, 6 éves ált. iskolás kisebbségi kisöccs beiratásán voltak:) vajon meddig kell várni,hogy reinkarnálódjon?? A józan ész halála |
|

Igaza van a témaindítónak.