- Hírlap
- Fórum
- Bács-Kiskun
- Csongrád
- Békés
- Kereső:

|
Fórum bejelentkezés
Szabad száj
Fórum
Hírlevél
Hírös Index ajánlja
|
Oltyán, tévedsz
Témaindító: kecskeméti arc
Józsikám, először is olyan mondatokat kellene képernyőre vetni, amiknek van eleje meg vége; a mellé- és alárendelések pedig helyesek és logikusan kvetik egymást; másrészt nem Tóth Bélát, hanem Kovács Bélát hurcolták el, aki a Kisgazdapárt főtitkára volt; a "gazdag, zsíros paraszt" kitétel, több mnt sértő: alpári tájékozatlanságról (is) tanúskodik - egy pár szó annyi, mint száz: újságot olyan írjon, akinek a szókincse és a gondolatainak mélysége meghaladja az olvasójáét; ez most nem sikerült Józsi, de majd gyakorlatozol még; Ez elképesztő. Fogalma sincs arról, hogy ki volt Kovács Béla. Nem tud írni, nincsenek gonndolatai - rendben van, megszoktuk. De hogy ekkora szamárságot írjon le, erre még én sem számítottam. És még csak egy nyomorult szerkesztő sincs, aki legalább belekukkantana az anyagokba és a legordítóbb ökörségeket kivenné.
kecskeméti arc
2007.02.26. 14:01:44
Józsi, Béláim! irigykedtek parasztok!!!!!!!!!
kecskeméti arc
2007.02.26. 14:01:44
Józsi, Tudod Jóska a zsíros forintokért mindenre képes! Józsi,
anonim
2007.02.26. 12:15:28
Oltyán más sokszor tévedett. ...más Oltyán biztosan sokszor tévedett én még szerencsére nem túl sokszor :o) Oltyán más sokszor tévedett. |
|

Ez elképesztő. Fogalma sincs arról, hogy ki volt Kovács Béla. Nem tud írni, nincsenek gonndolatai - rendben van, megszoktuk. De hogy ekkora szamárságot írjon le, erre még én sem számítottam. És még csak egy nyomorult szerkesztő sincs, aki legalább belekukkantana az anyagokba és a legordítóbb ökörségeket kivenné.
megérkezett bukott - és mintha egy kissé irígykedős is lenne már - barátunk :o) Talán ha kérhetem egy kicsit konkrétabban és ha már ennyire... talán bemutathatná nekünk Kovács Bélát!