- Hírlap
- Fórum
- Bács-Kiskun
- Csongrád
- Békés
- Kereső:

|
Fórum bejelentkezés
Szabad száj
Fórum
Hírlevél
Hírös Index ajánlja
|
A demokratákat lelövik, ugye?
Témaindító:
Nagyon sokféle érték van, de az alapérték a szabadság, és minden olyan gondolatmenet, amely azt mondja, hogy akárcsak ideiglenesen is korlátoznunk kell a szabadságot más értékek nevében, az végül is nemcsak a szabadságot fogja megszüntetni, hanem a többi értékek érvényesülésének lehetőségét is. A szabadság abban áll, hogy azoknak a gondolata is szót kaphat, akik a szabadság ellen hadakoznak. És hát egy világnak az ereje abban áll, hogy meg tudja őrizni magát ezekkel szemben is - vagy nem tudja megőrizni magát.
walaki
2008.11.30. 14:05:56
Ha belépsz a \"belépés regisztrált olvasóink számára\" pontba, ott tudsz regisztrálni. :) De ugyebár felvetődik a kérdés, minek?:)
Woland
2008.11.29. 21:29:47
:))))) Jó, úgyis szeretem a kihívásokat:) Addig is valahogy azért csak megleszek reg nélkül. Ha belépsz a \"belépés regisztrált olvasóink számára\" pontba, ott tudsz regisztrálni. :)
sellő
2008.11.29. 17:11:40
nem értem...titok a tulajdonlás?... Nem titok, Csak dolgoztam, de eltaláltad. Lázár.
Calvinia
2008.11.29. 21:40:35
Addig edzzen egyet:) Majd hétfőn:)
Woland
2008.11.29. 21:29:47
:))))) Jó, úgyis szeretem a kihívásokat:) Addig is valahogy azért csak megleszek reg nélkül. Addig edzzen egyet:)
Calvinia
2008.11.29. 21:25:42
Eddig én is azt hittem ismerem az oldalt, de eltűnt az \"itt lehe regisztrálni\" rész.Na ott lehet regisztrálni:)))De Bosst meg kell várni, hogy erlárulja,hova rejtette... :))))) Jó, úgyis szeretem a kihívásokat:) Addig is valahogy azért csak megleszek reg nélkül.
Woland
2008.11.29. 21:17:29
Köszönöm a mesét:) Tényleg szép példája az összefogásnak és örülök, hogy sikerre vitték az ügyet. De egy dolog nem teljesen világos. A regisztráció csak a bojkottálók kiváltsága, vagy az újonnan jött fórumozók is élhetnek vele? Jobban ismeri ezt az oldalt, mint én, hogy lehet itt regisztrálni? Eddig én is azt hittem ismerem az oldalt, de eltűnt az \"itt lehe regisztrálni\" rész.Na ott lehet regisztrálni:)))De Bosst meg kell várni, hogy erlárulja,hova rejtette...
Calvinia
2008.11.29. 21:00:43
Hozzon egy csésze kakaót, egy kockás puha takarót, gömbölyödjön össze,mesélek. Köszönöm a mesét:) Tényleg szép példája az összefogásnak és örülök, hogy sikerre vitték az ügyet. De egy dolog nem teljesen világos. A regisztráció csak a bojkottálók kiváltsága, vagy az újonnan jött fórumozók is élhetnek vele? Jobban ismeri ezt az oldalt, mint én, hogy lehet itt regisztrálni?
Calvinia
2008.11.29. 20:45:58
Mármint a Hírösindex vagy én??:) Hozzon egy csésze kakaót, egy kockás puha takarót, gömbölyödjön össze,mesélek. |
|

De ugyebár felvetődik a kérdés, minek?:)
Hát, hogy az az izé, aki a nicknevemen újabban \"tetűfényező\" hsz.-okat írogat, ne égessen. :)