Hírös.Index logo
Főrovatok
Mellékletek
h i r d e t é s
Alrovatok
design-top

Hírlevél
Adja meg e-mail címét:

A képviselők számoljanak el a költségeikkel!!!
Témaindító:

Tisztelt Címzett!
Egy nemes ügy felkarolása érdekében bátorkodunk zavarni Önt, bízván abban, hogy nem veszi sem sértésnek, sem pedig tolakodónak levelünket.
Úgy gondoltuk, nem csak kötelességünk, hanem mindannyiunk jól felfogott érdekében juttatjuk el Önhöz ezt az információt, melyről mi is csak a napokban szereztünk tudomást. Ha tud és akar is segíteni egy bátor Hölgynek, akkor látogasson el a honlapjára (seresmaria.hu), vagy írjon neki (sereslevelek@gmail.com), mindemellett pedig kérjük küldje tovább akinek csak tudja az alább olvasható kezdeményezést:
Magánszemélyként, négy gyermekes anyaként aláírásgyűjtést indítottam, melynek célja a 386 országgyűlési képviselő költségtérítésének szigorítása, pontosabban, hogy csakis a számlákkal alátámasztott kiadásaik után járhasson nekik költségtérítés, ahogy ezt elvárják mindenkitől az általuk hozott törvények alapján - ami sajnálatos módon rájuk még sem vonatkozik!
Az Országos Választási Bizottság által hitelesített kérdésem így hangzik: \\\"Egyetért-e Ön azzal, hogy az országgyűlési képviselőknek csak a bizonylattal alátámasztott elszámolható kiadásai után járhat költségtérítés?\\\"
Több mint száz olyan parlamenti képviselő van, aki az elmúlt ciklusban 17 millió forintnál nagyobb összegű költségtérítést kapott adómentesen, bármiféle bizonylat felmutatása nélkül! A költségtérítéseken kívül nagyon sok más kiváltságuk is van, de most hogy bajban van az ország, még sem magukon kezdik a megszorításokat. Hogy kiken, azt mindannyian érezzük.
Sajnos igen szűk csatornákon tudom népszerűsíteni az aláírásgyűjtést, pedig csak 4 hónapot ad a törvény erre. Van egy honlapom (www.seresmaria.hu), ahol minden lényeges információ megtalálható, valamint letölthető és kinyomtatható az aláírásgyűjtő ív, amit fénymásolni is lehet. Ha sikeres lesz az aláírásgyűjtés és megvan a 200 ezer aláírás, a népszavazást az EU-s választással egy időben lehetne megtartani, így nem kerülne szinte semmibe.
Amennyiben támogatja a kezdeményezést , az íveket a következő címre kérném eljuttatni:
Seres Mária, 1426 Budapest, Pf.: 122.
Egyre több a baj és virul a korrupció, miközben a megélhetésünk egyre nehezebb. Erről viszont a honatyáink mintha tudomást sem akarnának venni. Üzenjünk nekik ezzel a 200 ezer aláírással!
Üdvözlettel: Seres Mária
u.i.: Kérem, egy válasz e-maillel tájékoztasson, ha számíthatok a segítségére.
Az a legnagyobb támogatás, ha mindenkinek szól erről, akinek úgy gondolja, hogy érdemes!

db/lap 
325. komondor válasz 2009.02.12. 18:34:24
anonim 2009.02.12. 17:12:22

Kedves Támogatók, Segítők és Aláírásgyűjtők!

Seres Mária országos népszavazási kezdeményezésére, melynek kérdése:

"Egyetért-e Ön azzal, hogy az országgyűlési képviselőknek csak a bizonylattal alátámasztott elszámolható kiadásai után járhat költségtérítés?"

A mai napon összesen:
509.748
aláírás gyűlt össze,
mely átadásra került az Országos Választási Bizottság részére.

Hála és köszönet a magyar népnek, hogy megérezte ennek a kérdésnek a jelentősségét és önzetlenül segített egy olyan magánszemély álatal elindított kezdeményezésben, ami ez eddig egyedül álló.

http://www.seresmaria.hu/#
rn
rnÉn 591.748-at láttam, most egy perce. :)
rn
rnSeres Mária taktikázott. \\\"Visszafogta\\\" a számlálót, hogy aktivizálja, gyűjtésre serkentse a \\\"népet\\\". Sejtettem, hogy így van. Örülök az eredménynek. Nem lesz kérdéses a népszavazás végeredménye. :) :) :)

324. anonim válasz 2009.02.12. 17:12:22

Seres Mária országos népszavazási kezdeményezésére, melynek kérdése:

"Egyetért-e Ön azzal, hogy az országgyűlési képviselőknek csak a bizonylattal alátámasztott elszámolható kiadásai után járhat költségtérítés?"

A mai napon összesen:
509.748
aláírás gyűlt össze,
mely átadásra került az Országos Választási Bizottság részére.

Hála és köszönet a magyar népnek, hogy megérezte ennek a kérdésnek a jelentősségét és önzetlenül segített egy olyan magánszemély álatal elindított kezdeményezésben, ami ez eddig egyedül álló.

323. Seres Mária üzenete válasz 2009.02.11. 08:51:53
anonim 2009.02.11. 01:27:40

Nem.

rn
rnElérkeztünk a munkánk befejező szakaszába, karnyújtásnyira a SIKERTŐL! Ennek menetrendje a következő lesz:
rn
rnAz gyűjtőívek postára adási határideje: február 9-én, hétfő estig.
rn
rnAz aláírásgyűjtő ívek személyes leadási határideje a megyeszékhelyen lévő központi aláírásgyűjtőknél: február 11-én, szerda estig.
rn
rnA központi gyűjtőknek az ívek átadási határideje a megyeszékhelyen a szállítók részére: február 12-én, csütörtök reggel 9-ig.
rn
rnAz szállítóknak az ívek végső átadási határideje Budapesten, a Parlament előtt a Kossuth téren: február 12-én, csütörtökön 14 óráig.
rn
rnA 200 ezer aláírás leadási határideje: február 12-én 16 órakor lesz!
rn
rnVárom a megyeszékhelyekről a központi aláírásgyűjtők és a Budapestre szállítást vállalók jelentkezését e-mailben!
rn
rnMINDENKIT SZERETETTEL VÁRUNK EZUTÁN A PARLAMENT ELÉ!

322. anonim válasz 2009.02.11. 01:27:40
anonim 2009.02.11. 00:59:30

Nem mindegy??:))

Nem.

321. anonim válasz 2009.02.11. 00:59:30
anonim 2009.02.11. 00:14:12

Mennyivel több?

Nem mindegy??:))

320. anonim válasz 2009.02.11. 00:14:12
anonim 2009.02.10. 16:46:01

Több mint 200.000 aláírás !!!!

Mennyivel több?

319. Calvinia válasz 2009.02.10. 18:22:08
pont 2009.02.10. 12:57:33

195.703 !!!!
Ennyin áll az aláírásgyűjtés számlálója!

Miénk még nincs beszámolva:)

318. anonim válasz 2009.02.10. 16:46:01

Több mint 200.000 aláírás !!!!

317. anonim válasz 2009.02.10. 15:46:13
kukacka 2009.02.10. 09:49:44

A népszavazás végeredménye kötelező, és mindenki tiszteletben is fogja tartani. Hétfőn megismerhetjük a kormány álláspontját ez ügyben is, biztos vagyok abban, hogy tisztességes, méltányos javaslat lesz. A választási törvény módosítására kevés esélyt látok, de történhetnek még csodák. Az önkormányzatok számának drasztikus csökkentésére csak akkor van remény, ha végre ráébred a Fidesz, hogy az MSZP fogja elvini a balhét e rendkívül népszerűtlen ügyben is, de legalább túl lennénk rajta. Ha csak a városoknak lenne hivatala, mindenhol máshol egy választott polgármester dolgozna társadalmi munkában, akkor lehetne egy fenntartható rendszert működtetni. Ez jelenthetne 100-150 ezer közalkalmozott elbocsátását, munkanélkülivé válását, ezt nem lehet meglépni konszenzus nélkül. Majd meglátjuk mi lesz hétfőn. Ha véres szájjal bírálnak csak, az adócsökkentés részt támogatják, de a megszorítást ellenzik stb. , akkor rohanni fogunk továbbra is a válság legaljáig.

Na végre egy értelmes levél. Angliának a 30 milliós lakosra 400 önkormányzat jut. Nekünk a 10 millióra 3400. Nem vagyunk százasok.

316. balogárpi válasz 2009.02.10. 15:36:30
plc 2009.02.10. 15:32:28

Ennyi erővel lehetne a víz- és csatorna díjról is szavazni, utána a szemétszállításról, aztán a 3,60-as kenyérről és ismét ott vagyunk a sokat szidott szocializmusban. Az ilyen szolgáltatások nem a kormány kezébe valók. Mindenhol más a környezet, ami erősen szórja a díjakat. Legyenek helyi díjak, de az ilyen szolgáltatásokon akarjon egy-egy város meggazdagodni.

Úgy érted, NE akarjon, ugye? :)

db/lap 
Új hozzászólás

h i r d e t é s

design-bottom
design-top
design-bottom
design-top
Kecskemét Baja Kiskőrös Kiskunhalas Kiskunmajsa Nagykőrös Galéria Soltvadkert
Bácsalmás Kalocsa Kiskunfélegyháza Kunszentmiklós Lajosmizse Tiszakécske És a többi...

p a r t n e r e i n k

01fokusztakarek 02_opticon adrenalin dunaaszfalt frittmann malom malom_mozi mti royalsekt szentkiralyi
design-bottom
© 2001-2012 Hírös.Index