Hírös.Index logo
Főrovatok
Mellékletek
h i r d e t é s
Alrovatok
design-top

Hírlevél
Adja meg e-mail címét:

Trungel Ilka és családi vállalkozása
Témaindító: kméti

Történt egy bizottsági ülésen ,tárgyalták a hetényi lovastelep bérbeadását.A fideszes képviselők Bogasovval az élen istent csináltak a lehetséges új bérlőből. 4hónapja alakult egyesület kapott egy lovas-pálya hasznosítására 15 éves jogot. ezzel a múlttal pályázni sem lehet min 2.éves fennállás.de mondták fideszes képviselők jó lesz ez nekünk ezt szavazzák meg.Bogasov aki az előző bérlőt felháborodva,fenyegewtőzve kérdőre vonta miért is fejlesztette a lovaspályát,10 m. forinttal. és miért van ez az egész???? MERT MOLNÁR Úr aki bérelné a pályát hogy hogy nem PONT A HETÉNYI KÉPVISELŐ TRUNGEL ILKA FIA!!!!!!!!! kérdés Zombor Gábor tudja,tudta ezt?????mi a szerepe Bogasovnak?????????

db/lap 
495. ELÉG válasz 2009.06.05. 13:48:28

ELÉG a fideszből!! Meg Orbánból főleg!

494. anonim válasz 2009.02.03. 09:13:17
Magyarok Szövetsége 2009.02.01. 08:36:32

A témaindító által említett Molnár Pál szervezi Kecskeméten a Magyarok Szövetségét,akik jó célokat tűztek ki a szervezt elé.Kérdés csak az hogy aki ilyen szoros szálakkal kötődik a fideszhez,az hogyan lesz pártfüggelen szervezet toborzója?
Elég sokan érdeklődtek tegnap a rendezvényen. Tele volt fideszesekkel a terem. Újabb trükk lenne?

Miből gondolod, hogy sok szállal kötődik a fideszhez? Mert az anyja fideszes képviselő?
rnT.I. sem fideszes, csak ott találta meg azt a lehetőséget, hogy befiusson hetényi képviselőnek. Előtte már indult miépesként többször. Belsőleg szerintem most is miépes, vagy jobbikos. Így a fia akinek a gondolkodása olyan \"magyarok szövetsége\" -féle, nem mondható fideszesnek.

493. Pelikán válasz 2009.02.02. 21:33:35

A témaindító által említett Molnár Pál szervezi Kecskeméten a Magyarok Szövetségét,akik jó célokat tűztek ki a szervezt elé.Kérdés csak az hogy aki ilyen szoros szálakkal kötődik a fideszhez,az hogyan lesz pártfüggelen szervezet toborzója?
Elég sokan érdeklődtek tegnap a rendezvényen. Tele volt fideszesekkel a terem. Újabb trükk lenne?

De, ki az a Molnár Pál?
rn
rnÜdv:
rn
rna Gátőr

492. Anoním válasz 2009.02.02. 11:22:42

Elképesztő!
A fideszhez ezer szállal kötődő emberek létrehoznak egy pártfüggetlen szervezetet. Újabb trükk. Ilyen nincs hogy pártfüggetlen azokkal akiket köt a pártfegyelem. Hülyének nézik a jószándékú embereket.

491. figyelő válasz 2009.02.02. 10:35:10

ez amolyan jobbikos logika...
rnha pártfüggetlen, akkor miért baj, hogy voltak ott fideszesek?
rn

490. hun válasz 2009.02.02. 08:03:12

Biztos megint az mszp küldi oda őket a fidesz-t bomlasztani. (a \'la Kövér)

489. Magyarok Szövetsége válasz 2009.02.01. 08:36:32

488. komondor válasz 2009.01.12. 12:27:21
hetényi 2009.01.12. 10:38:24

Nézőpont kérdése az egész. Én biztos nem megyek bele. Ajánlok a figyelmedbe egy linket:
rnhttp://www.fn.hu/penzugy/20090108/kezdodik_hitelbedolesi_csucsidoszak/

Jó a cikk, ajánlom másnak is elolvasni! :)
rnEz a véleményemen nem változtat. Az igaz, hogy én is inkább egy összegben fizetem ki a beruházást, mintsem hitelt vegyek fel, vagy egy lakástakarékpénztári betétes részletfizetést vállaljak. Ám tudom, hogy sokaknak gondot okoz az egyösszegű kifizetés és a részletfizetés azért mégis könnyebben megoldható.

487. hetényi válasz 2009.01.12. 10:38:24
komondor 2009.01.12. 10:08:18

Ne haragudj, de másik hetényivel kell. hogy egyet értsek.
rnEzt a konstrukciót éppen azért találták ki, hogy segítsék a kispénzűeket.
rnMegjegyzem, az önkéntes nyugdíjpénztár tagdíjfizetését is lehet szüneteltetni nem várt anyagi gondok esetén és a lakástakarékra is van ilyesféle megoldás.
rnTermészetesen tudom, hogy vannak emberek, akik elvből nem vállalnak részletfizetést - rosszul értelmezett óvatosságból -, de én ezt a konstrukciót bárkinek merem javasolni. (Pedig még pénzt sem kapok érte. :))

Nézőpont kérdése az egész. Én biztos nem megyek bele. Ajánlok a figyelmedbe egy linket:
rnhttp://www.fn.hu/penzugy/20090108/kezdodik_hitelbedolesi_csucsidoszak/

486. komondor válasz 2009.01.12. 10:08:18
hetényi 2009.01.12. 07:55:05

De a lényege ugyanaz. Nevezhetjük betétnek is, akkor is csak hitel. És erre ugyanúgy érvényes az előbbiekben megállapított, ezt is félre kell tenni, munkanélküliség, betegség, stb. Ha nincs miből, akkor nincs miből. Én már voltam munkanélküli, fizettem évekig önkéntes nyugdíjpénztárt, de a munkanélküli segélyből nem tudtam kifizetni. Voltak ugye a különböző közüzemi számlák, amit ki kellett fizetni, élni is kellett valamiből, arra már nem tellett. Szóval nagyon óvok mindenkit attól, hogy bármiféle kölcsönbe, vagy nevezzük betétnek, belemenjen. Mert nem hiszem, hogy 100 %-ig biztos bárkinek az állása, és akkor jön a gond.

Ne haragudj, de másik hetényivel kell. hogy egyet értsek.
rnEzt a konstrukciót éppen azért találták ki, hogy segítsék a kispénzűeket.
rnMegjegyzem, az önkéntes nyugdíjpénztár tagdíjfizetését is lehet szüneteltetni nem várt anyagi gondok esetén és a lakástakarékra is van ilyesféle megoldás.
rnTermészetesen tudom, hogy vannak emberek, akik elvből nem vállalnak részletfizetést - rosszul értelmezett óvatosságból -, de én ezt a konstrukciót bárkinek merem javasolni. (Pedig még pénzt sem kapok érte. :))

db/lap 
Új hozzászólás

h i r d e t é s

design-bottom
design-top
design-bottom
design-top
Kecskemét Baja Kiskőrös Kiskunhalas Kiskunmajsa Nagykőrös Galéria Soltvadkert
Bácsalmás Kalocsa Kiskunfélegyháza Kunszentmiklós Lajosmizse Tiszakécske És a többi...

p a r t n e r e i n k

01fokusztakarek 02_opticon adrenalin dunaaszfalt frittmann malom malom_mozi mti royalsekt szentkiralyi
design-bottom
© 2001-2012 Hírös.Index