- Hírlap
- Fórum
- Bács-Kiskun
- Csongrád
- Békés
- Kereső:

|
Fórum bejelentkezés
Szabad száj
Fórum
Hírlevél
Hírös Index ajánlja
|
Lombhullás, és mis is? Náció…izé…diszkrimináció!
Témaindító:
Bizony Elvtár…Polg…khmmm…Honfitársaim! Ültem a kiskocsmámban, a Gizella téren és bámultam az ablakon kifelé. Miközben kortyolgattam az italomat (tonikot iszom, de vannak netezők, akik tudják és megesküdnének rá, hogy minden este részegen, a lábamnál fogva húz haza a kedvesem), azon töprengtem, hogy tán berúgott a kerület postása, és tán szétszórta a leveleket? plc! Ha Neked az írásomból a lenézés jut eszedbe, akkor a Te gondolkodás módoddal vannak problémák. Én sosem néztem le a rendőröket!
anonim
2008.12.03. 18:40:28
Csak a párhuzam miatt! Nem csak a kétkezi munkások. Amúgy meg ne irigyelje senki a rendőröktől a korai nyugdíjat. Nem az irodistákra gondolok, hanem a huszonévet az utcán töltő rendőrökre. Azokra, akik a baleseteknél, bűncselekményeknél helyszinelnek, éjjel, nappal, hóban sárban fagyban. Összetört sérülteket, véres halottakat látva nap mint nap. Ezt senki sem irigyli tőlük. Vagy a tűzoltóktól a megégett emberek - esetleg éppen a kollegájuk, barátjuk - látványát. Ezekre is gondolt, amikor lenézed őket.
Hortobagyi Istvan
2008.12.03. 18:05:30
Továbbra is állítom, mi több meggyőződésem, hogy nem öreg műkerti, hanem egy álnéven beírogató műkerti tahó vagy! :O) Pusztán 40 éve lakom a Műkertben. Úgyhogy vegyél vissza az agarakkal! Csak kultúráltan!
anonim
2008.12.03. 18:40:28
Csak a párhuzam miatt! Senki nem mondta, hogy ne tanulj és maradj kétkezű munkás! :O) Csak a párhuzam miatt!
műkerti
2008.11.30. 21:52:01
Bocsánat az elfelejtettem megírni, hogy a Műkertben a buszmegállókat is takarították a minap. Dolgoztam, amennyit kellett, vagy még annál többet. majd ha tudom ki vagy, akkor talán mesélek pár dolgot konkrétan, és akkor nem irigyled tőlem, hogy (most 48 éves vagyok) elmentem nyugdíjba. Mellesleg most sem lógatom a lábamat. Van két nagy porta, amin lehet dolgozgatni, aztán egy pici gyermekem, akit 7 hónapos kora óta én nevelek, mert mi nem tehetjük meg, hogy itthon maradjon a párom (szintén rendőr). Mellesleg 3 hónapja szétszakadt a jobb vállamban két izom, de ettől én még átugralak öreg!
öreg műkerti
2008.11.30. 20:12:12
Ne tahózz, legyél önkritikus öreg. Műveletlenséged mindig kibukik belőled, ingerküszöböd szinte nincs.Mi is voltál te a rendőrségnél? Mit tettél te az emberekért? Igazán elhúzhatnál te egy bolgárgyögy féle műsorhoz. Ott szabadon, a ti stílusotok szerint lehet mocskolódni. Itt fogalmazz kultúráltan, tartsd tiszteletben mások véleményét. Dolgozhatnál a városodért, de miért nem teszel semmit? Elvtársaid a romokba döntöttték az országot! Ide nem most gyűrűzött be a válság! Közel 7 éve taszítjátok a nyomorba a lakosságot! Tudod hány milliárd Ft-tal vettétek át a sokat mocskolt Orbántól a büdzsét! Ugye tudod! 331 milliárddal. Tudod mennyivel növeltétek meg az államadósságot? Húzzál dolgozni! Továbbra is állítom, mi több meggyőződésem, hogy nem öreg műkerti, hanem egy álnéven beírogató műkerti tahó vagy! :O) Bocsánat az elfelejtettem megírni, hogy a Műkertben a buszmegállókat is takarították a minap.
öreg műkerti
2008.11.30. 20:12:12
Ne tahózz, legyél önkritikus öreg. Műveletlenséged mindig kibukik belőled, ingerküszöböd szinte nincs.Mi is voltál te a rendőrségnél? Mit tettél te az emberekért? Igazán elhúzhatnál te egy bolgárgyögy féle műsorhoz. Ott szabadon, a ti stílusotok szerint lehet mocskolódni. Itt fogalmazz kultúráltan, tartsd tiszteletben mások véleményét. Dolgozhatnál a városodért, de miért nem teszel semmit? Elvtársaid a romokba döntöttték az országot! Ide nem most gyűrűzött be a válság! Közel 7 éve taszítjátok a nyomorba a lakosságot! Tudod hány milliárd Ft-tal vettétek át a sokat mocskolt Orbántól a büdzsét! Ugye tudod! 331 milliárddal. Tudod mennyivel növeltétek meg az államadósságot? Húzzál dolgozni! a lejtön menetelés a rendszerváltáskor kezdődött,érdekes az Ő minisztersége alatt csak dőlt a pénz, papiron én is lehetek miliárdos |
|

Pusztán 40 éve lakom a Műkertben. Úgyhogy vegyél vissza az agarakkal! Csak kultúráltan!
Talán Te példát mutathatnál, de nem... :O)