- Hírlap
- Fórum
- Bács-Kiskun
- Csongrád
- Békés
- Kereső:

|
Fórum bejelentkezés
Szabad száj
Fórum
Hírlevél
Hírös Index ajánlja
|
Irodalom köcsögmagyaroknak
Témaindító: rosenberg
Részletek Esterházy Péter: Hogyan gondozd a magyarodat című művéből: A csokorba kötött magyart szétbontjuk, és éles késsel ferdén visszavágjuk. Kivétel a fásszárúak, mert azokat törjük vagy kalapáccsal zúzzuk. Nehogy megrohadjon a magyar. Az összement magyart a savó leöntése után túrónak használhatjuk.... A magyar emlős. Egy magyar nem csinál nyarat. A magyar a sötét, ahová Európa ugrik. Ki tartson magyart ? Kezdő magyarbarát inkább kanmagyart tartson, ne szukát! Tanácsosabb fajtiszta magyart beszerezni, mint valami bizonytalan származású magyart. Öreg magyart ne vegyünk! A magyart következetesen dicsérjük vagy dorgáljuk! Lágy, barátságos hang: jól van, jó magyar, illetve keményen, határozottan: pfuj, magyar, helyedre! A magyar a tartós fogyasztási cikkek kategóriájába tartozik. Olcsó magyarnak híg a leve! A magyartartás csak akkor gazdaságos, ha a törzsállományunktól szaporulatot nyerünk, és azt fölneveljük. Az erogén zónákat piros-fehér-zölddel jeleztük... Hogyan öltöztessük a magyarokat? Ami a pelenkázást illeti, legjobb a magyart minden étkezés előtt tisztába tenni. Szoptatás 3 óránként. Levegőt minden magyar igényel, de nem huzat formájában. A Kárpát-medence huzatos... (magyarul: húzzon el innen minden magyar).A rágalmaktól magyarod minősége alig változik, az esetleges vizeletfoltokkal ne törődj, bazmeg. Így gondozd a magyarodat! (hangjáték - 1991)
komondor
2009.01.14. 15:01:56
Kezdjed az Elvész a nyom-mal. :) Akkor én is. Mert én összesen kettőt olvastam tőle eddig, és ez nem volt közte.
kukacka
2009.01.14. 14:55:34
Szép részletek. Kedvem lett olvasni tőle valamit. Nem csak anonimok, de általában mindenki könnyen dobálja a jelzőket, ragaszt bélyeget manapság, nem kell komolyan venni. Kezdjed az Elvész a nyom-mal. :)
dömdödöm
2008.12.29. 08:36:15
hány művét olvasta? én elég sokat,de ez a meghatározás soha nem merült fel bennem egyik könyvénél sem.határtalan egyszerű mondatokkal fejez ki nagyon mély érzelmeket.szerintem:) Szép részletek. Kedvem lett olvasni tőle valamit. Nem csak anonimok, de általában mindenki könnyen dobálja a jelzőket, ragaszt bélyeget manapság, nem kell komolyan venni. anonim csak újságot olvas,mert az irodalom messze áll esztétikai értékeléseitől,hülyeségeket ír
anonim
2008.12.28. 10:20:41
WA egy háborús bűnös, szövegei nyálasak bezzeg Matyi bácsi fia!...most csettintettem:) Nekem inkább W.A., mint E.P. stílusa és \"magyarsága\" tetszik...
anonim
WA egy háborús bűnös, szövegei nyálasak ilyenkor annyira sajnálom, hogy nem tudom ki írt be! - Idefigyelj – mondta komoran -, ha egyszer megígérted valakinek, hogy ekkor és ekkor itt vagy amott leszel, és nem vagy ott időben, csak két mentséged lehet: meghaltál, vagy olyan beteg vagy, hogy mozdulni se tudsz! Hogy nem haltál meg, azt látom. Nos, mi a betegség, hadd hívjam a doktort?!
anonim
WA egy háborús bűnös, szövegei nyálasak hány művét olvasta? én elég sokat,de ez a meghatározás soha nem merült fel bennem egyik könyvénél sem.határtalan egyszerű mondatokkal fejez ki nagyon mély érzelmeket.szerintem:) Egyértelmű itt minden. |
|

A magyar a tartós fogyasztási cikkek kategóriájába tartozik,írja ez a hulladék. Szörnyű.