- Hírlap
- Fórum
- Bács-Kiskun
- Csongrád
- Békés
- Kereső:

|
Fórum bejelentkezés
Szabad száj
Fórum
Hírlevél
Hírös Index ajánlja
|
A sajtóhülyeség nem egyenlő a sajtószabadsággal!
Témaindító:
A Retek Klub ügyeletes kamikázéja nemrégiben okmányhamisítókat buktatott. Riporterünk a saját „erkölcsi öngyilkossága” előtt elfelejtette felvenni a bukósisakot, ezért nagyon úgy néz ki, hogy a törvény betöri a fejét.
plc
2008.11.14. 21:04:38
Mielőtt félrértenéd a megjegyzésemet. Nem a rendőség ellen beszéltem (írtam). A megjegyzésem a jelenlegi jogrendszer ellen szólt. Szokás szerint - mint mindenben - itt is átestünk a ló másik oldalára. A jogait mindenki baromira ismeri. A gyerekekre nem lehet rászólni sem mert megsérül a lelke, közben folyamatosan nő a gyerekek között az erőszak, az iskolai erőszak, a magyar jog meg egyre mélyebbre fúrja fejét a homokba. Szia plc! Nem értettelek félre, amit leírtál, abban egyetértünk. :O)
anonim
2008.11.14. 23:15:56
Nézd a Hír TV-n a Célpontot szombaton 17.30-kor! Rohadtul széles témájú műsor lesz ez a Hír tv-n, ha minden témához passzol!!!!
plc
2008.11.14. 21:04:38
Mielőtt félrértenéd a megjegyzésemet. Nem a rendőség ellen beszéltem (írtam). A megjegyzésem a jelenlegi jogrendszer ellen szólt. Szokás szerint - mint mindenben - itt is átestünk a ló másik oldalára. A jogait mindenki baromira ismeri. A gyerekekre nem lehet rászólni sem mert megsérül a lelke, közben folyamatosan nő a gyerekek között az erőszak, az iskolai erőszak, a magyar jog meg egyre mélyebbre fúrja fejét a homokba. Nézd a Hír TV-n a Célpontot szombaton 17.30-kor!
Hortobagyi Istvan
2008.11.14. 16:29:41
A hatóságok az alapján járnak el, hogy mit lehet bizonyítani, vagy mit nem. Több állítással és egy tagadással, még ha az egynek is van igaza és nincs más kétséget kizáró bizonyíték az igaza mellett, vesztett ügy! Ezért nem szabad visszaállítani a halálbüntetést sem többek között. Mielőtt félrértenéd a megjegyzésemet. Nem a rendőség ellen beszéltem (írtam). A megjegyzésem a jelenlegi jogrendszer ellen szólt. Szokás szerint - mint mindenben - itt is átestünk a ló másik oldalára. A jogait mindenki baromira ismeri. A gyerekekre nem lehet rászólni sem mert megsérül a lelke, közben folyamatosan nő a gyerekek között az erőszak, az iskolai erőszak, a magyar jog meg egyre mélyebbre fúrja fejét a homokba.
plc
2008.11.14. 12:13:02
Történt egy újabb hasonló eset. Egy iskola előtt egy nagyobb gyerek üti-veri a kisebbeket. Egy járókelő közéjük áll, hogy leállítsa a verést, a verekedő nagyobb gyerek elküldi az anyjába, megrúgja. A fickó elkapja a karját, beviszi az iskolába ás átadja a tanároknak. Másnap mindenki meglepetésére az úriembernél megjelenik a rendőrség, mert a gyerek szülei feljelentették kiskorú bántalmazásáért. Hiába mondanak bármit a szemtanúk, megtörténik a rabosítás és még az is megeshet, hogy elítélik. MIndezt egy olyan ügyész utasítására, aki az íróasztala mellől eldöntötte, hogy a szülőnek igaza van mindenkivel szemben. A hatóságok az alapján járnak el, hogy mit lehet bizonyítani, vagy mit nem. Több állítással és egy tagadással, még ha az egynek is van igaza és nincs más kétséget kizáró bizonyíték az igaza mellett, vesztett ügy! Ezért nem szabad visszaállítani a halálbüntetést sem többek között.
én
2008.11.12. 22:12:07
Akkor mégegyszer nekifutok: szóval van olyan eset, amikor nem a törvényt, hanem annak szellemét veszik figyelembe, tehát nem betű szerint értelmezik. Gondolom tudod Pista, hogy miről beszélek. Szerintem itt is így kellene eljárni. (És fogadásom van rá nagyobb tételben, hogy a végén így is fognak eljárni!) Figyelj Barátom! Történt egy újabb hasonló eset. Egy iskola előtt egy nagyobb gyerek üti-veri a kisebbeket. Egy járókelő közéjük áll, hogy leállítsa a verést, a verekedő nagyobb gyerek elküldi az anyjába, megrúgja. A fickó elkapja a karját, beviszi az iskolába ás átadja a tanároknak. Másnap mindenki meglepetésére az úriembernél megjelenik a rendőrség, mert a gyerek szülei feljelentették kiskorú bántalmazásáért. Hiába mondanak bármit a szemtanúk, megtörténik a rabosítás és még az is megeshet, hogy elítélik. MIndezt egy olyan ügyész utasítására, aki az íróasztala mellől eldöntötte, hogy a szülőnek igaza van mindenkivel szemben. Elvtárs, segítsd a lebukottakat! A riportert felmentették. Indoklás: az elkövetett cselekmény nem veszélyes a társadalomra." A törvény szelleme, amit emlegettem. Kár, hogy nem fogadott velem senki. |
|

Felháborító!!! A KL "Nemsokára megjelenik a Kiáltás" hozzászólásai között van egy olyan, melynek a végén azt írják "éljenek a fasiszták, pártunk nélkülözhetetlen eszközei!"!!! Hogy mernek emberek ilyet leírni, és miért nem moderálják ez? Már nem az első eset, hogy fasisztoid, rasszista beírások jelennek meg az oldalaikon, melyeket egyáltalán nem moderálnak. Az ilyen jellegű rasszista, fasisztoid vélemény nyilvánítások minden fórumon - pártállástól függetlenül- undorítóak és nem megengedhetőek, és törvénytelenek is. Aki tudja legyen szíves tájékoztatni, milyen jogi lépéseket lehet tenni ez ellen??? Előre is köszönöm!!!