- Hírlap
- Fórum
- Bács-Kiskun
- Csongrád
- Békés
- Kereső:

|
Fórum bejelentkezés
Szabad száj
Fórum
Hírlevél
Hírös Index ajánlja
|
fibernet
Témaindító: dzsondi
valaki nem tudja, hogy a fibernet mikor óhajt sávszélességet emelni? t-online megtette, chello megtette... ráadásul nem dupláztak, hanem volt ahol 2 megáról 6 megára emelték a netet.. ja es politizalni tessek atfaradni ebbe http://hirosindex.hu/tema/10692 a topicba kecskeméti fibernetesek: Érdekes!
anonim
2008.08.13. 21:15:32
Mire költötték a fideszesek a másfél milliárdot? Ld. az 52.-iket! Mire költötték a fideszesek a másfél milliárdot? A Fehér Könyvben benne van.
anonim
2008.08.11. 23:47:21
Mire költötték a fideszesek a másfél milliárdot? Ld. az 52.-et! Mire költötték a fideszesek a másfél milliárdot?
Anomím
2008.08.10. 22:09:06
Érdekes. Nincs válasz. Gyurrrika szép!! |
|

Hello!
Az lenne a kérdésem,hogy akinek esetleg van 8 megás nete az hogy müködik?Mert nekem most 1 megás van de nem nagyon vagyok megelégedve vele és szeretném lecserélni.Amugy eleinte nekem is voltak bajaim a nettel de mostmár nincs.Rendesen müködik csak nekem lassu.De az ügyfelek fogadásával vhogy én sem vagyok megelégedve.Többször számláztak nekünk ki több ezer forintos csekkeket,meg hogy nem fizettük be a dijat mikor már minden bevolt fizetve.Szval..Ha vki tud a nettel kapcsolatban irni megköszönném.