- Hírlap
- Fórum
- Bács-Kiskun
- Csongrád
- Békés
- Kereső:

|
Fórum bejelentkezés
Szabad száj
Fórum
Hírlevél
Hírös Index ajánlja
|
A félegyházi fiúk alakítása
Témaindító:
A városért felelős félegyházi szenátorok nagy alakítását láthatta a város tegnap, már akinek volt türelme végignézni a helyi tv adását.Történt, hogy egy napirendi pontot indoklás nélkül a többségben levő Fidesz levetetett a napirendről. Ezt zokon vette az MSZP, így kivonultak a testületi ülésről, amely gyors tempóban folytatódott a \\\"csonka testület\\\" (KK) egybehangzó döntéseivel. Ebben még segítette őket a benn maradó Szdsz és Mdf képviselője. Igen ám, de egy bérlemény tartozásának ügyében megszakadt az egység, így további két képviselő elhagyta a termet. Döntésképtelenség! Ezek után egy épületes sajtótájékoztató következett a helyi tv-ben, aminek semmi értelme nem volt. A fiúk, bocsánat szenátor urak magyarázták a bizonyítványukat. Minek? Amúgy is tudtuk, hogy alkalmatlanok. Egyetlen hasznos dolgot tehetnének, oszlassák fel magukat. Persze csak akkor, ha van még felelősségérzetük a választóik felé.
plc
2009.03.11. 20:18:33
Azt hiszem a történelemmel és a matematikával is komoly bajban vanak a fiúk! Magyarországról István megkoronázásától beszélhetünk és nem a honfoglalástól. Versaille után már nem volt nagy Magyarország. Ez alig több mint 900 év. Az árpádház kihalásaután nem volt magyar királyunk, örülhetünk, hogy még magyarországnak hívnak bennünket. A török dúlás után nem állt volna talpra soha az ország a betelepülő német, szerb, román, szlovák, stb nemzetiségek nélkül. Gondolom a a legtöbb, külföldi bankokat szidó fiúcska, nem az OTP-től vett fel kölcsönt, hanem valamelyik külföldi bank magyar \"leányától\", ha az olcsóbban adta. stb. iwiw üzenőfal. Én az ő agyukat gyászolom.
Ne már, fideszesek!
2009.03.11. 17:00:54
A fideszes fiúk mit akarnak? Békétlenséget? Alábbi üzenetet kaptam,kaptuk, sokan. Azt hiszem a történelemmel és a matematikával is komoly bajban vanak a fiúk! Magyarországról István megkoronázásától beszélhetünk és nem a honfoglalástól. Versaille után már nem volt nagy Magyarország. Ez alig több mint 900 év. Az árpádház kihalásaután nem volt magyar királyunk, örülhetünk, hogy még magyarországnak hívnak bennünket. A török dúlás után nem állt volna talpra soha az ország a betelepülő német, szerb, román, szlovák, stb nemzetiségek nélkül. Gondolom a a legtöbb, külföldi bankokat szidó fiúcska, nem az OTP-től vett fel kölcsönt, hanem valamelyik külföldi bank magyar \"leányától\", ha az olcsóbban adta. stb.
anonim
2008.11.10. 08:22:19
vasárnap havi vásár volt Félegyházán. Nosza, tömeg is volt, nem is igazán értik a lényeget - ki érti? - de a helyi Fideszes fiúk kaptak az alkalmon és aláírásgyűjtést folytattak. Arról, hogy a parlament oszlassa fel magát. Nézz oda, sorba álltak az emberek. Volt aki kíváncsiságból, volt aki aláírni. Ki-ki habitusa szerint. A jó k... anyjukat már csakugyan, hétfőn miért nem szavazták meg a parlamentben?!
Ne már, fideszesek!
2009.03.11. 17:00:54
A fideszes fiúk mit akarnak? Békétlenséget? Alábbi üzenetet kaptam,kaptuk, sokan. Én is kaptam, egy félegyházi neppertől, aki életében nem dolgozott. Én inkább 1848-ra emlékeznék, a napi politika kizárásával. A fideszes fiúk mit akarnak? Békétlenséget? Alábbi üzenetet kaptam,kaptuk, sokan. vasárnap havi vásár volt Félegyházán. Nosza, tömeg is volt, nem is igazán értik a lényeget - ki érti? - de a helyi Fideszes fiúk kaptak az alkalmon és aláírásgyűjtést folytattak. Arról, hogy a parlament oszlassa fel magát. Nézz oda, sorba álltak az emberek. Volt aki kíváncsiságból, volt aki aláírni. Ki-ki habitusa szerint. kérem senki ne lepődjön meg a :mézet vegyenek beírásomon, de mindenki ingyen hirdethet itt:)
fideszes fiú
2008.11.04. 07:55:19
Azt elfeljtették közölni a FIDESZ-es fiúk a közvéleménnyel a sajtótájékoztatón, hogy a testületi ülés végül egy FIDESZ-es képviselő, Pataki István távozása miatt vált határozatképtelenné. Én úgy láttam a Vida távozott, már az is fideszes? Pataki az már biztos nem fideszes!!! Ami nekem feltűnt, hogy az Endre nem szavazta meg a főiskolát! Mi a fa..am van vele??? Megőrült, vagy csak be akar tartani???
anonim
2008.11.04. 07:48:08
Tegnap este a Trió tv kissé \"megcsúsztatta\" a választ a fideszes fiúk sajtótájékoztatójára. Ja, hogy egy Mszp frakcióvezető beszélt? Neeem volt szándékos, ugye? Azt elfeljtették közölni a FIDESZ-es fiúk a közvéleménnyel a sajtótájékoztatón, hogy a testületi ülés végül egy FIDESZ-es képviselő, Pataki István távozása miatt vált határozatképtelenné. |
|

iwiw üzenőfal. Én az ő agyukat gyászolom.
rnAki ilyet feltesz, olvassa már el, Viktor milyen megszorításokat akar!
Nesze neked kisember! Minimálbér megadóztatása!