Hírös.Index logo
Főrovatok
Mellékletek
h i r d e t é s
Alrovatok
design-top

Hírlevél
Adja meg e-mail címét:

A félegyházi fiúk alakítása
Témaindító:

A városért felelős félegyházi szenátorok nagy alakítását láthatta a város tegnap, már akinek volt türelme végignézni a helyi tv adását.Történt, hogy egy napirendi pontot indoklás nélkül a többségben levő Fidesz levetetett a napirendről. Ezt zokon vette az MSZP, így kivonultak a testületi ülésről, amely gyors tempóban folytatódott a \\\"csonka testület\\\" (KK) egybehangzó döntéseivel. Ebben még segítette őket a benn maradó Szdsz és Mdf képviselője. Igen ám, de egy bérlemény tartozásának ügyében megszakadt az egység, így további két képviselő elhagyta a termet. Döntésképtelenség! Ezek után egy épületes sajtótájékoztató következett a helyi tv-ben, aminek semmi értelme nem volt. A fiúk, bocsánat szenátor urak magyarázták a bizonyítványukat. Minek? Amúgy is tudtuk, hogy alkalmatlanok. Egyetlen hasznos dolgot tehetnének, oszlassák fel magukat. Persze csak akkor, ha van még felelősségérzetük a választóik felé.

db/lap 
36. anonim válasz 2009.03.12. 06:56:12
anonim 2009.03.11. 22:06:26

iwiw üzenőfal. Én az ő agyukat gyászolom.
rnAki ilyet feltesz, olvassa már el, Viktor milyen megszorításokat akar!

Nesze neked kisember! Minimálbér megadóztatása!

35. anonim válasz 2009.03.11. 22:06:26
plc 2009.03.11. 20:18:33

Azt hiszem a történelemmel és a matematikával is komoly bajban vanak a fiúk! Magyarországról István megkoronázásától beszélhetünk és nem a honfoglalástól. Versaille után már nem volt nagy Magyarország. Ez alig több mint 900 év. Az árpádház kihalásaután nem volt magyar királyunk, örülhetünk, hogy még magyarországnak hívnak bennünket. A török dúlás után nem állt volna talpra soha az ország a betelepülő német, szerb, román, szlovák, stb nemzetiségek nélkül. Gondolom a a legtöbb, külföldi bankokat szidó fiúcska, nem az OTP-től vett fel kölcsönt, hanem valamelyik külföldi bank magyar \"leányától\", ha az olcsóbban adta. stb.

iwiw üzenőfal. Én az ő agyukat gyászolom.
rnAki ilyet feltesz, olvassa már el, Viktor milyen megszorításokat akar!

34. plc válasz 2009.03.11. 20:18:33
Ne már, fideszesek! 2009.03.11. 17:00:54

A fideszes fiúk mit akarnak? Békétlenséget? Alábbi üzenetet kaptam,kaptuk, sokan.
"Március 15. én tegyél fel TE is gyász-szalagot, vagy fekete kendőt a kokárda mellé! Gyászoljuk meg Magyarországot. A MI Országunkat, melyet tönkretett a kormány! Hagy lássa a média az összetartozást! Add tovább az üzenetet kérlek!
1000 Évig volt egy Nagy Magyarország.
Arany - Só stb. bányákkal. 1000 évig SENKI se tudta tönkretenni. Még a tatár és a török járás sem. Mindig Újra eggyesült, mindig Új erőre kapott a kis emberek hitéből. Ma van egy kis Magyarország. Tönkretett iparral, tönkretett mezőgazdaággal, külföldi valutában eladósodott emberekkel, és külföldi multiláncok által megölt kereskedőkkel. Meddig mehet ez még? Eladnak rabszolgának minket! Európa qrvája lettünk! Itt minden külföldi nagy befektető, mindenkit korrumpálhat! Meddig mehet ez még? Meddig dönthetik el a nagytőkések hányan dőljenek nyomorba? Így nem hogy nagycsaládot, de családot se lehet vállalni!!!!!!!!"
/iwiw üzenőfal/

Azt hiszem a történelemmel és a matematikával is komoly bajban vanak a fiúk! Magyarországról István megkoronázásától beszélhetünk és nem a honfoglalástól. Versaille után már nem volt nagy Magyarország. Ez alig több mint 900 év. Az árpádház kihalásaután nem volt magyar királyunk, örülhetünk, hogy még magyarországnak hívnak bennünket. A török dúlás után nem állt volna talpra soha az ország a betelepülő német, szerb, román, szlovák, stb nemzetiségek nélkül. Gondolom a a legtöbb, külföldi bankokat szidó fiúcska, nem az OTP-től vett fel kölcsönt, hanem valamelyik külföldi bank magyar \"leányától\", ha az olcsóbban adta. stb.

33. anonim válasz 2009.03.11. 19:13:03
anonim 2008.11.10. 08:22:19

vasárnap havi vásár volt Félegyházán. Nosza, tömeg is volt, nem is igazán értik a lényeget - ki érti? - de a helyi Fideszes fiúk kaptak az alkalmon és aláírásgyűjtést folytattak. Arról, hogy a parlament oszlassa fel magát. Nézz oda, sorba álltak az emberek. Volt aki kíváncsiságból, volt aki aláírni. Ki-ki habitusa szerint.

A jó k... anyjukat már csakugyan, hétfőn miért nem szavazták meg a parlamentben?!

32. anonim válasz 2009.03.11. 18:28:11
Ne már, fideszesek! 2009.03.11. 17:00:54

A fideszes fiúk mit akarnak? Békétlenséget? Alábbi üzenetet kaptam,kaptuk, sokan.
"Március 15. én tegyél fel TE is gyász-szalagot, vagy fekete kendőt a kokárda mellé! Gyászoljuk meg Magyarországot. A MI Országunkat, melyet tönkretett a kormány! Hagy lássa a média az összetartozást! Add tovább az üzenetet kérlek!
Arany - Só stb. bányákkal. 1000 évig SENKI se tudta tönkretenni. Még a tatár és a török járás sem. Mindig Újra eggyesült, mindig Új erőre kapott a kis emberek hitéből. Ma van egy kis Magyarország. Tönkretett iparral, tönkretett mezőgazdaággal, külföldi valutában eladósodott emberekkel, és külföldi multiláncok által megölt kereskedőkkel. Meddig mehet ez még? Eladnak rabszolgának minket! Európa qrvája lettünk! Itt minden külföldi nagy befektető, mindenkit korrumpálhat! Meddig mehet ez még? Meddig dönthetik el a nagytőkések hányan dőljenek nyomorba? Így nem hogy nagycsaládot, de családot se lehet vállalni!!!!!!!!"
/iwiw üzenőfal/

Én is kaptam, egy félegyházi neppertől, aki életében nem dolgozott. Én inkább 1848-ra emlékeznék, a napi politika kizárásával.

31. Ne már, fideszesek! válasz 2009.03.11. 17:00:54

/iwiw üzenőfal/

30. anonim válasz 2008.11.10. 08:22:19

vasárnap havi vásár volt Félegyházán. Nosza, tömeg is volt, nem is igazán értik a lényeget - ki érti? - de a helyi Fideszes fiúk kaptak az alkalmon és aláírásgyűjtést folytattak. Arról, hogy a parlament oszlassa fel magát. Nézz oda, sorba álltak az emberek. Volt aki kíváncsiságból, volt aki aláírni. Ki-ki habitusa szerint.

29. sellő válasz 2008.11.04. 18:01:45

kérem senki ne lepődjön meg a :mézet vegyenek beírásomon, de mindenki ingyen hirdethet itt:)

28. anonim válasz 2008.11.04. 17:08:36
fideszes fiú 2008.11.04. 07:55:19

Azt elfeljtették közölni a FIDESZ-es fiúk a közvéleménnyel a sajtótájékoztatón, hogy a testületi ülés végül egy FIDESZ-es képviselő, Pataki István távozása miatt vált határozatképtelenné.

Én úgy láttam a Vida távozott, már az is fideszes? Pataki az már biztos nem fideszes!!! Ami nekem feltűnt, hogy az Endre nem szavazta meg a főiskolát! Mi a fa..am van vele??? Megőrült, vagy csak be akar tartani???

27. fideszes fiú válasz 2008.11.04. 07:55:19
anonim 2008.11.04. 07:48:08

Tegnap este a Trió tv kissé \"megcsúsztatta\" a választ a fideszes fiúk sajtótájékoztatójára. Ja, hogy egy Mszp frakcióvezető beszélt? Neeem volt szándékos, ugye?

Azt elfeljtették közölni a FIDESZ-es fiúk a közvéleménnyel a sajtótájékoztatón, hogy a testületi ülés végül egy FIDESZ-es képviselő, Pataki István távozása miatt vált határozatképtelenné.

db/lap 
Új hozzászólás

h i r d e t é s

design-bottom
design-top
design-bottom
design-top
Kecskemét Baja Kiskőrös Kiskunhalas Kiskunmajsa Nagykőrös Galéria Soltvadkert
Bácsalmás Kalocsa Kiskunfélegyháza Kunszentmiklós Lajosmizse Tiszakécske És a többi...

p a r t n e r e i n k

01fokusztakarek 02_opticon adrenalin dunaaszfalt frittmann malom malom_mozi mti royalsekt szentkiralyi
design-bottom
© 2001-2012 Hírös.Index