- Hírlap
- Fórum
- Bács-Kiskun
- Csongrád
- Békés
- Kereső:

|
Fórum bejelentkezés
Szabad száj
Fórum
Hírlevél
Hírös Index ajánlja
|
DE KICSODA HORVÁTH ZSOLT???
Témaindító: kméti
Schmidt Mária televíziós vitára várja Horváth Zsoltot a Magyar Nemzetben közölt írás miatt - ezt a történész maga közölte az MTI-vel szerdán. A Hír TV műsoridőt biztosít a vita számára - mondta az MTI-nek Gajdics Ottó hírigazgató. De kicsoda Horváth Zsolt? én azt látom folynak a harcok a fideszen belül,talán a mi ogy. emberünk volt a szerző?? oka is lehetett rá lásd. megyei lista majdnem csak a végére került fel. majd az okosok eldöntik
Rubin Hood
2007.10.25. 20:53:44
Mellesleg és tapasztaltam mellett síkra szállva: Ne magyarázd már be, hogy egy önkéntes segítő, akitől nem is kérte Horváth, beállt Horváthként és utasította a tettestársait, hogy ócska szar eszközökkel tegyék tönkre Szécsit, amikor az első fordulóban simán vezetett?! Nos erről a választás második fordulóbeli dologról én is tudnék mesélni, de nem kérdeztek. Egyesek szerencséjére...
vazze
2007.09.26. 20:14:47
Hát bizony, kiderült, hogy Horváth Zsolt ott és akkor, csak egy álnév volt! A szerző nem merte felvállalni tettét. Az újság meg kifizeti a büntetést utána. Oszt jónapot. Mellesleg és tapasztaltam mellett síkra szállva: Ne magyarázd már be, hogy egy önkéntes segítő, akitől nem is kérte Horváth, beállt Horváthként és utasította a tettestársait, hogy ócska szar eszközökkel tegyék tönkre Szécsit, amikor az első fordulóban simán vezetett?!
anonim
2007.10.01. 13:52:34
T Ö R Ö L J É K KI !!!!!!!!!!!!!!!! Töröljenek ki? Jót tenne a hirös.indexnek. :))))))))) T Ö R Ö L J É K KI !!!!!!!!!!!!!!!! Darvocet Cheap Now Pharmacy
tapasztaltam
2007.09.26. 14:17:19
De ki az a horváth zsolt? Hát bizony, kiderült, hogy Horváth Zsolt ott és akkor, csak egy álnév volt! A szerző nem merte felvállalni tettét. Az újság meg kifizeti a büntetést utána. Oszt jónapot.
tapasztaltam
2007.09.26. 14:17:19
De ki az a horváth zsolt? Meddig vizsgálják még a választási csalást? Hol vannak a felelősségre vonások?
nana
2007.09.25. 17:50:33
És más parlamentális demokráciákban mennyi a minimálbér és az átlagbér? De ki az a horváth zsolt?
anonim
2007.01.28. 16:02:54
Mostmár értem a beírást, bár a válaszban számos tévedés van. Nem tudom, mit nyilatkozott Horváth úr, mert a műsort nem láttam, de az igaz, hogy a képviselői alapfizetés bruttó 220 e Ft/hó és ennél minden parlamentáris demokráciában többet kapnak a törvényhozók (kormánypártiak és ellenzékiek egyaránt) az egész világon. És más parlamentális demokráciákban mennyi a minimálbér és az átlagbér? |
|

Mellesleg és tapasztaltam mellett síkra szállva: Ne magyarázd már be, hogy egy önkéntes segítő, akitől nem is kérte Horváth, beállt Horváthként és utasította a tettestársait, hogy ócska szar eszközökkel tegyék tönkre Szécsit, amikor az első fordulóban simán vezetett?!
Nos ennyit a Fidesz-hazugsággyárról, oszt jónapot!
A kecskeméti Horváth Zsolt nem az, aki a témaindítóban szerepel!
Erről beszéltem, vazze'. Világos?
Én a témáról szoktam beszélni, nem pedig mellé. :)