- Hírlap
- Fórum
- Bács-Kiskun
- Csongrád
- Békés
- Kereső:

|
Fórum bejelentkezés
Szabad száj
Fórum
Hírlevél
Hírös Index ajánlja
|
Kínai motorok a Magyarok Házában
Témaindító:
Gyomorforgatónak tartom, hogy a tulajdonos motorkereskedését kinevezte Magyarok Házának. Csak meg kell nézni, miközben rendezi a fizetős programokat, az érdeklődők elé kiállítja a motorokat. Szerintem itt saját reklámozásáról van szó és nem a magyar ügyről. Nem is értem, hogy a szélsőjobboldali gondolkodás, ami tudjuk, hogy kezeli a kínaiakat, cigányokat, zsidókat, hogy fér meg kínai motorok forgalmazásával.
bakszli
2008.10.17. 11:29:58
Gyomorforgatónak tartom, hogy a tulajdonos motorkereskedését kinevezte Magyarok Házának. Csak meg kell nézni, miközben rendezi a fizetős programokat, az érdeklődők elé kiállítja a motorokat. Szerintem itt saját reklámozásáról van szó és nem a magyar ügyről. Nem is értem, hogy a szélsőjobboldali gondolkodás, ami tudjuk, hogy kezeli a kínaiakat, cigányokat, zsidókat, hogy fér meg kínai motorok forgalmazásával. Talán mert nehéz lenne neki magyar motort forgalmaznia. :) Gyomorforgatónak tartom, hogy a tulajdonos motorkereskedését kinevezte Magyarok Házának. Csak meg kell nézni, miközben rendezi a fizetős programokat, az érdeklődők elé kiállítja a motorokat. Szerintem itt saját reklámozásáról van szó és nem a magyar ügyről. Nem is értem, hogy a szélsőjobboldali gondolkodás, ami tudjuk, hogy kezeli a kínaiakat, cigányokat, zsidókat, hogy fér meg kínai motorok forgalmazásával. |
|

Ez hol van?