Hírös.Index logo
Főrovatok
Mellékletek
h i r d e t é s
Alrovatok
design-top

Hírlevél
Adja meg e-mail címét:

Kínai motorok a Magyarok Házában
Témaindító:

Gyomorforgatónak tartom, hogy a tulajdonos motorkereskedését kinevezte Magyarok Házának. Csak meg kell nézni, miközben rendezi a fizetős programokat, az érdeklődők elé kiállítja a motorokat. Szerintem itt saját reklámozásáról van szó és nem a magyar ügyről. Nem is értem, hogy a szélsőjobboldali gondolkodás, ami tudjuk, hogy kezeli a kínaiakat, cigányokat, zsidókat, hogy fér meg kínai motorok forgalmazásával.

db/lap 
3. Bummler válasz 2008.10.21. 19:03:37

Ez hol van?

2. walaki válasz 2008.10.17. 13:42:38
bakszli 2008.10.17. 11:29:58

Gyomorforgatónak tartom, hogy a tulajdonos motorkereskedését kinevezte Magyarok Házának. Csak meg kell nézni, miközben rendezi a fizetős programokat, az érdeklődők elé kiállítja a motorokat. Szerintem itt saját reklámozásáról van szó és nem a magyar ügyről. Nem is értem, hogy a szélsőjobboldali gondolkodás, ami tudjuk, hogy kezeli a kínaiakat, cigányokat, zsidókat, hogy fér meg kínai motorok forgalmazásával.

Talán mert nehéz lenne neki magyar motort forgalmaznia. :)

1. bakszli válasz 2008.10.17. 11:29:58

db/lap 
Új hozzászólás

h i r d e t é s

design-bottom
design-top
design-bottom
design-top
Kecskemét Baja Kiskőrös Kiskunhalas Kiskunmajsa Nagykőrös Galéria Soltvadkert
Bácsalmás Kalocsa Kiskunfélegyháza Kunszentmiklós Lajosmizse Tiszakécske És a többi...

p a r t n e r e i n k

01fokusztakarek 02_opticon adrenalin dunaaszfalt frittmann malom malom_mozi mti royalsekt szentkiralyi
design-bottom
© 2001-2012 Hírös.Index