- Hírlap
- Fórum
- Bács-Kiskun
- Csongrád
- Békés
- Kereső:

|
Fórum bejelentkezés
Szabad száj
Fórum
Hírlevél
Hírös Index ajánlja
|
A Gyurcsány-rezsim ismét a magyar adófizetők, nyugdíjasok megszívatására készül
Témaindító:
A válság ürügyén nyugdíjasszívatásra, az adóprés fokozására készül a ganékormány, a cigósegélyek és az az azzal együtt ezermilliárdos károkat okozó \\\"norvég\\\"bűnözés elleni fellépés természetesen szóba sem kerül.
anonim
2010.12.06. 19:05:56
Valamelyik jól őrzött fegyházban gyurcsánynak biztos helye van a következő 20 évre! Gyurcsány: „Ne kerülgessük: Orbán Viktor engem börtönbe akar vetni”.
anonim
2010.12.07. 10:55:30
... \"Ne hagyd magad zsarolni!\" - Találkozzunk december 12-én 14.00 órakor a Hősök terén! "Ne hagyd magad zsarolni!" - Találkozzunk december 12-én 14.00 órakor a Hősök terén!
anonim
2010.12.07. 13:56:13
Látja drága nincs miről beszélnünk! Plc nem a mostani félévről ír, hanem arról a két évről, amikor nyugdíjpénztár volt és Orbán Úr uralkodott. Ugye-ugye védi a butaságot foggal-körömmel és nem egy dologról írkálunk!? Ön most azt követi el amit az 1970-években a tv nézőkkel tettek: az esti mese után volt egy müsor,aminek a cime:miért szép?-volt. Általában olyan pocsék verseket , (?) irományokat mondattak be amit senki nem értett meg!-aztán megmagyarázták előre!,miért szép?
anonim
2010.12.07. 13:56:13
Látja drága nincs miről beszélnünk! Plc nem a mostani félévről ír, hanem arról a két évről, amikor nyugdíjpénztár volt és Orbán Úr uralkodott. Ugye-ugye védi a butaságot foggal-körömmel és nem egy dologról írkálunk!? Idézet plc-től:
anonim
2010.12.07. 10:50:55
Kedves Uram! Látja drága nincs miről beszélnünk! Plc nem a mostani félévről ír, hanem arról a két évről, amikor nyugdíjpénztár volt és Orbán Úr uralkodott. Ugye-ugye védi a butaságot foggal-körömmel és nem egy dologról írkálunk!? Orbán Pajtás és társai félév alatt nagyobb kárt okoztak Magyarországnak mint a Mohácsi vész. ...
plc
2010.12.07. 08:48:59
EZ jellemző rátok! Valaki felvet egy aktuális problémát, értelmeset nem tudtok rá írni, megcáfolni nem tudjátok, Gyurcsányoztok! Nem zavar benneteket, hogy Gyurcsány két éve nincs helyzetben? Hogy több mint fél éve a fidesz kormányoz? Kedves Uram! |
|

Orbán Viktor a Parlamentben ül.
Pedig ülhetne máshol is.