- Hírlap
- Fórum
- Bács-Kiskun
- Csongrád
- Békés
- Kereső:

|
Fórum bejelentkezés
Szabad száj
Fórum
Hírlevél
Hírös Index ajánlja
|
Homokszem Alapítvány
Témaindító: Tamás
Nem tudtok valamit erről az alapítványról?Mivel foglakozik, miért tett ilyen nagy felajánlást Kecskemétnek?
Anomím
2007.09.24. 08:01:27
Zombor oldalán lehetett látni az alapítvány vezetőjét a kampányban.Őt kell megkérdezni. Szerinted válaszolna egy ilyen kérdésre? Én úgy tudtam, hogy a közhasznú alapítványok adatai nyilvánosak. Gondolok a neve, címe, tevékenysége adatokra. Ezekből cska anév nyilvános. Mást nem lehet sehol sem találni. Zombor oldalán lehetett látni az alapítvány vezetőjét a kampányban.Őt kell megkérdezni. Visszatérhetnénk az alapkérdéshez. Megpróbáltam utána nézni az említett alapítványnak. Azon kívül, hogy pénzt kapott a Kméti önkormányzattól, utána meg felajánlást tett semmit sem találtam róla. Miért alakult, mi a célja???? Tudja valaki? ?????????????????? KEPI vagy amit akartok! Ez a beígért Fehér Könyv!
plc
2007.06.12. 19:52:44
Anonim Ez így igaz! Anonim
tacskó
2007.05.16. 12:40:23
Kedves Gátőr naivan optimista, mikor arról beszél, hogy akkor lesz itt rend, ha kihalt a 89-előtti korosztály. Kérdem én, mivel jobb ez a mai fiatalság mint a miénk volt? Mások, okosabbak talán, de hogy jobbak nem, az biztos. Nem akarok nosztalgiázni a munkáról, az önzetlenségről, a szolidalitásról, a felelőségvállalásról stb., de a mindenható pénz, karier, gátlástalanság nem biztos, hogy jó irány. 18 év óta piacgazdaság van, kapitalista társadalomban élünk, megváltoztak a körülmények. Mi azonban rendkívül nehezen tudjuk átvenni a szükséges tempót (a fiatalok sem). Panaszkodunk, csődről, nemzethalálról beszélünk, szidjuk a kormányt, ellenállunk minden reformnak stb. Ha közvélemény-kutatást végeznénk, hogy tudjuk e milyen jogaink vannak EU-tagként, mit tartalmaz a konvergencia program, mi az a fehérkönyv, zöldkönyv, mit jelent a többiztosítós egészségügy stb.,stb. azt hiszem aggasztó lenne a kép. Egyszerűen nem érdekel bennünket a salyát sorsunk! Majd lesz valahogy, átvészeljük a nehézségeket, megoldja más a problémát. A mai fiatalok több mint fele alkalmatlan lenne sorkatonának. A megszerzett iskolai végzettség nem párosul használható tudással. A sokadik diploma megszerzése gyakran időhúzás és igen drága az országnak. Egy jó szakmunkás többet ér mint egy rakás oklevél. Lehet ez a politikusok hibája, de tartok tőle, hogy az egész társadalom a felelős! A taplója értékelte az eltelt évet, ilyenkor, hogy érzed magad Pelikán elvtárssal együtt? Kicsit sem ég a pofátok? Tanárokat bocsátanak el, intézményeket vonnak össze,de a KEPI él és virul, honlapjuk alapján. Elképesztő. |
|

Zombor oldalán lehetett látni az alapítvány vezetőjét a kampányban.Őt kell megkérdezni.
"Valami Tokovics Tamás" ott ül a polgármesteri előszobában minden nap. Ha nincs jobb ötlet kérdezd az ügyészséget!