Hírös.Index logo
Főrovatok
Mellékletek
h i r d e t é s
Alrovatok
design-top

Hírlevél
Adja meg e-mail címét:

KÍNA termékei
Témaindító:

Mérgező játékok, mérgező tejpor.
Ki tudja van-e még egyéb mérgező terméke az országnak?
Mondjuk: mérgező nadrág, ehető de mérgező tojás, vírusos csirkecomb.
Ízetlen fokhagyma, ami nem tudni hol terem.
Kell ez nekünk?

db/lap 
45. Mézes Manci válasz 2008.11.21. 20:07:14

mondom, itt valakit meg kéne süthni!!!:)

44. Mézes Manci válasz 2008.11.21. 20:05:02

Nem kell messze menni Kínába! lásd a mézhamisítók ügyét! A csodálatos hatóság a hús- és húskészítmények ügyében azonnal le tudja venni a polcokról a fogyasztókat megtévesztő árukat, majd megsemmisíti a hatóság! Ebben az esetben - mint már máshol is jeleztem - vannak kivételezett hamisméz gyártók, akik maguk dönthetik el, hogy mit tesznek a nem természetes mézükkel,mikor veszik le az üzletek polcairól. Nekem ne mondja senki, hogy itt nem áll fenn korrupció esete!!! Károsítják és lejáratják a hazai termelőket, a kifogástalan minőségű termelői mézeiket "feljavításra" használják a hamisítók!!! A piacoló kistermelő nem milliárdos, kapcsolatfüggő, nem sorolom tovább, hogy mi....

43. Mézes Manci válasz 2008.11.18. 19:57:16

Hadovál az interjúk során, és bizonyíthatóan hazudik!!!

42. Mézes Manci válasz 2008.11.18. 19:56:09

Hosszú ideje borzolja a kedélyeket a Magyarországon forgalomban lévő import- és hazai "gyártóktól":) származó méz. Érdekes módon a 8 osztályt büszkén bevállaló, többszörös milliárdos (NEM írigységből, tájékoztatásul közlöm) üzletlánc tulajdonos forgalomba hozott termékeit nem veteti le az üzlet polcairól a szaktárca. Egy jól működő cégnél alaptalanul (konkurensei által feljelentve) 100 MFt büntetést róttak ki, és a bizonyítottan hibátlan 80 t mézet a CSATORNÁBAN leeresztette a hülye hatóság! Süthöt meg kellene sütni!!!

41. Penyige válasz 2008.11.13. 21:56:31

már előre köszönnek a Baumaxban, a Tesco-ban kezdik eladogatni az üzlethelyiségeket...

mélyrepül a globalizációs gagyi-multi-dídzséj-csilibili-megagyökér-szemétkultúra

Nem a Norbi Update 26-tól fogyunk!

40. Bummler válasz 2008.11.07. 21:06:36

Örömmel látom, hogy a Színháznál lévő kínai rongyos is bezárt, csak így tovább!
Ki a szeméttel ebből az országból!
Totális bojkott!

39. Mézes Manci válasz 2008.11.07. 20:19:52
Mézes Manci 2008.10.25. 15:28:04

Tegnap drága kis unokánk meglepit szeretett volna. Elmentünk egy játékosztályra M.o-on, akárhol. Imádja a lovakat. Természetesen vettünk lóistálló felszereléssel együtt egy doboz játékot - rózsaszín korszakát éli a kislány - lovacskákkal. No, a fiam -amúgy is szereti ezt a színt:)))- azóta is takarítja az autót, mert csillámokkal van meghintve a giccses lovacska és NEM LEHET lemosni, felmosni, porszívózni, ugyanakkor ragyogóan tapad a bőrhöz és minden máshoz. Nálunk az egész földszint, a járda a parkoló ezzel van tele. Hogy fért ennyi csillám egy miniatűr lóra? Talány... Nem akartunk égni a vásárláskor jelenlévők előtt, ezért megvettük. Most csillog a teljes környezetünk!:) Szerintem azért ez nem normális jelenség.

nem akarok panaszkodni, de még mindíg látok csillámokat napi 5-6 felmosás után is!!! nem tudom hány nap telt el a vásárlás óta, de elegem van!:)

38. komondor válasz 2008.10.27. 19:52:32
Bummler 2008.10.27. 18:22:21

kb. 90 napja nem vásároltam kínai terméket. Ön meddig bírja?

Bármeddig! Én csak a jó magyar borról nem tudnék lemondani! Azt pedig Kínában nem \"gyártanak\", csak itthon készül. :)

37. Bummler válasz 2008.10.27. 18:22:21

kb. 90 napja nem vásároltam kínai terméket. Ön meddig bírja?

36. Vudubabák miatt perelne Sarkozy ! válasz 2008.10.25. 18:14:47

Készítessünk vudubabákat mi is !!!

db/lap 
Új hozzászólás

h i r d e t é s

design-bottom
design-top
design-bottom
design-top
Kecskemét Baja Kiskőrös Kiskunhalas Kiskunmajsa Nagykőrös Galéria Soltvadkert
Bácsalmás Kalocsa Kiskunfélegyháza Kunszentmiklós Lajosmizse Tiszakécske És a többi...

p a r t n e r e i n k

01fokusztakarek 02_opticon adrenalin dunaaszfalt frittmann malom malom_mozi mti royalsekt szentkiralyi
design-bottom
© 2001-2012 Hírös.Index