- Hírlap
- Fórum
- Bács-Kiskun
- Csongrád
- Békés
- Kereső:

|
Fórum bejelentkezés
Szabad száj
Fórum
Hírlevél
Hírös Index ajánlja
|
KÍNA termékei
Témaindító:
Mérgező játékok, mérgező tejpor. Nem kell messze menni Kínába! lásd a mézhamisítók ügyét! A csodálatos hatóság a hús- és húskészítmények ügyében azonnal le tudja venni a polcokról a fogyasztókat megtévesztő árukat, majd megsemmisíti a hatóság! Ebben az esetben - mint már máshol is jeleztem - vannak kivételezett hamisméz gyártók, akik maguk dönthetik el, hogy mit tesznek a nem természetes mézükkel,mikor veszik le az üzletek polcairól. Nekem ne mondja senki, hogy itt nem áll fenn korrupció esete!!! Károsítják és lejáratják a hazai termelőket, a kifogástalan minőségű termelői mézeiket "feljavításra" használják a hamisítók!!! A piacoló kistermelő nem milliárdos, kapcsolatfüggő, nem sorolom tovább, hogy mi.... Hadovál az interjúk során, és bizonyíthatóan hazudik!!! Hosszú ideje borzolja a kedélyeket a Magyarországon forgalomban lévő import- és hazai "gyártóktól":) származó méz. Érdekes módon a 8 osztályt büszkén bevállaló, többszörös milliárdos (NEM írigységből, tájékoztatásul közlöm) üzletlánc tulajdonos forgalomba hozott termékeit nem veteti le az üzlet polcairól a szaktárca. Egy jól működő cégnél alaptalanul (konkurensei által feljelentve) 100 MFt büntetést róttak ki, és a bizonyítottan hibátlan 80 t mézet a CSATORNÁBAN leeresztette a hülye hatóság! Süthöt meg kellene sütni!!! már előre köszönnek a Baumaxban, a Tesco-ban kezdik eladogatni az üzlethelyiségeket... Örömmel látom, hogy a Színháznál lévő kínai rongyos is bezárt, csak így tovább!
Mézes Manci
2008.10.25. 15:28:04
Tegnap drága kis unokánk meglepit szeretett volna. Elmentünk egy játékosztályra M.o-on, akárhol. Imádja a lovakat. Természetesen vettünk lóistálló felszereléssel együtt egy doboz játékot - rózsaszín korszakát éli a kislány - lovacskákkal. No, a fiam -amúgy is szereti ezt a színt:)))- azóta is takarítja az autót, mert csillámokkal van meghintve a giccses lovacska és NEM LEHET lemosni, felmosni, porszívózni, ugyanakkor ragyogóan tapad a bőrhöz és minden máshoz. Nálunk az egész földszint, a járda a parkoló ezzel van tele. Hogy fért ennyi csillám egy miniatűr lóra? Talány... Nem akartunk égni a vásárláskor jelenlévők előtt, ezért megvettük. Most csillog a teljes környezetünk!:) Szerintem azért ez nem normális jelenség. nem akarok panaszkodni, de még mindíg látok csillámokat napi 5-6 felmosás után is!!! nem tudom hány nap telt el a vásárlás óta, de elegem van!:)
Bummler
2008.10.27. 18:22:21
kb. 90 napja nem vásároltam kínai terméket. Ön meddig bírja? Bármeddig! Én csak a jó magyar borról nem tudnék lemondani! Azt pedig Kínában nem \"gyártanak\", csak itthon készül. :) kb. 90 napja nem vásároltam kínai terméket. Ön meddig bírja? Készítessünk vudubabákat mi is !!! |
|

mondom, itt valakit meg kéne süthni!!!:)