- Hírlap
- Fórum
- Bács-Kiskun
- Csongrád
- Békés
- Kereső:

|
Fórum bejelentkezés
Szabad száj
Fórum
Hírlevél
Hírös Index ajánlja
|
Mit csinált 2005 és 2006-ban az MSZP-SZDSZ Szécsi vezetésével?
Témaindító: tapasztó
Szécsi Gábor: Elkurtuk, de nagyon! Ilyen böszmeséget még nem láttam! De el is buktam mindkét választást, de nagyon. Ilyen böszmeséget még nem láttam magamtól! A sportcsarnok 500 milliója választási kampány volt, de sajnos a nép nem ette meg! Hát elkurtam! De nagyon! Csalással elbuktattuk Szécsi Gábort és ez sem elég, most köcsögök is vagyunk!
plc
2009.04.24. 10:47:31
Szerintem ez nem szorul magyarázatra. Szécsi egy gondolkodó ember. Van saját véleménye. Ez a fidesznél hatalmas hátrány, ha nincs mögötted akkora erő, mint pl. a debreceni polgármester mögött. A fidesz egy felülről építkező párt - tény !!! - ha nem vagy a brancsban nem lehetsz városi elnök sem. Pontosan így látom én is, egyetértek!
Anoním
2009.04.23. 09:57:08
Ezt megmagyarázná? Szerintem ez nem szorul magyarázatra. Szécsi egy gondolkodó ember. Van saját véleménye. Ez a fidesznél hatalmas hátrány, ha nincs mögötted akkora erő, mint pl. a debreceni polgármester mögött. A fidesz egy felülről építkező párt - tény !!! - ha nem vagy a brancsban nem lehetsz városi elnök sem.
Anoním
2009.04.23. 09:57:08
Ezt megmagyarázná? Mi szorul magyarázatra? Ha igényli, szívesen válaszolok legjobb tudásom szerint a kérdéseire. Ezt megmagyarázná?
anonim
2007.02.03. 15:23:46
Az ondolált hajú mszp-szdsz bandájával együtt kifosztotta a várost! Ugye nem felejtette el, hogy Dr. Szécsit a FIDESZ tette polgármesterré, nem a madarasok!!! Ők akarták, de miután meglátták, hogy nem olyan szinten irányítható mint némely kőműves, kocsmáros stb. kiebrudalták! Az ondolált hajút,futni hagyta a fidesz!
Anoním
2009.04.19. 21:58:38
Szerintetek ezek a beírások igazak? Ajánlom mindenkinek elolvasásra a \"Tiszta vész kritikája\" c. cikk sorozatot, amelyik Szécsi első éveiről szól. Akkor még vad fideszes volt, nem \"kényszer\" liberális. Érdemes elolvasni. Szerintetek ezek a beírások igazak? |
|

Csalással elbuktattuk Szécsi Gábort és ez sem elég, most köcsögök is vagyunk!
Nem a helyi fideszesek buktatták el, hanem pár helyi fideszes az országos központ támogatásával. (helyiek javaslatára váltotta le OV és jelölt ki üj elnököt)